-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po nelaimės gyvenimą iš naujo kuriantis aktorius R.Boravskis – apie mylimąją ir planus emigruoti

Rolandui Boravskiui pastarieji porą metų buvo kupini išbandymų. Aktorius ir režisierius neslepia – po sunkios traumos iškritus iš balkono, pabudusiam iš komos jam teko daug dalykų mokytis iš naujo. Tačiau sustiprėjęs ir atsigavęs dar rudenį R.Boravskis pranešė džiugią žinią – jis grįžta į darbus, gerbėjai jį galės matyti TV ekrane, aktorius ėmė vaidinti seriale „Pasmerkti“.
Rolandas Boravskis
Kalėdinio vakarėlio akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Šis serialas man – tikra atgaiva, tikra palaima. Net neįsivaizduojate, koks dabar jaučiuosi laimingas, man taip dabar gera!“ – 15min R.Boravskis, ketvirtadienį drauge su kitais serialo aktoriais apsilankęs kalėdinėje prodiuserių kompanijos „Videometra“ šventėje.

Dar ne taip seniai aktorius kalbėdamas dar sunkiai rinko žodžius – strigo balsas, pasimiršdavo ir patys žodžiai. Tačiau kasdien situacija tik gerėja, o R.Boravskis dabar nors ir lėčiau, bet rišliai dėlioja sakinius, noriai bendrauja.

„Jaučiuosi kaip ir sveikas, nors dar atmintis kartais šlubuoja, dar sunku ranką judinti, koją, nors vaistų beveik nereikia“, – sakė jis.

TV3 nuotr./Rolandas Boravskis seriale „Pasmerkti“
TV3 nuotr./Rolandas Boravskis seriale „Pasmerkti“

Tačiau R.Boravskiui itin brangus bendravimas, jį supantys žmonės. „Gal todėl taip gerai jaučiuosi ir šiame darbe – visi malonūs, tokie geranoriški, padeda man. Jaučiu didžiulį palaikymą ir iš serialo režisieriaus Ramūno Rudoko – jis labai šaunus, kaip ir visa komanda, su kuria dirbu. Esu jiems dėkingas“, – kalbėjo R.Boravskis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Iškritęs iš balkono aktorius Rolandas Boravskis atsidūrė ligoninėje – jo būklė sunki

Grįžimą į sceną, į televizijos eterį jis vadina didžiule sėkme. Pasak jo, tai nėra tik darbas, daug svarbiau čia supratimas, kad jis po traumos tebėra įdomus, reikalingas, kad gali tobulėti ir veikti kaip savo srities profesionalas.

„Būna, manęs klausia apie kontraktus, apie sutartis, o aš numoju ranka, sakau – galiu ir nemokamai vaidinti. Man svarbu, kad matyčiau, kad galiu jaustis reikalingas, kad galiu atnešti kokią nors naudą – taip smagu vaidinti žmonėms!“ – 15min džiaugėsi jis.

Dar anksčiau R.Boravskis buvo sakęs, kad kolegų paragintas grįžti į aktorystę jis vertina kaip galimybę, kaip likimo dovaną. Todėl deda visas pastangas – daug repetuoja, negaili ir savikritikos, analizuoja filmavimų įrašus, stengiasi tobulėti.

Aktorius ne kartą pasakojo, kad po skaudžių patirtų traumų, po lemtingo įvykio tiek jo gyvenimas, tiek aktoriaus karjera buvo sustojusi. „Dabar tik suvokiu, kad įvyko ta pertrauka ir kodėl ji buvo. Bet vaidyba man labai svarbu. Aš labai laimingas ir labai džiaugiuosi, kad gaunu darbą“, – dar prieš kelis mėnesius kalbėjo jis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Rolandas Boravskis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Rolandas Boravskis

Tačiau permainos įvyko ne tik profesinėje srityje, bet ir asmeniniame gyvenime – jau metus R.Boravskis gyvena su mylimąja Jolanta Benkunskaite, kurią, kaip pats linksmai sako „iš meilės parsitempė iš Londono“.

„Ji kaunietė, tačiau aštuonerius metus pragyveno Londone. Pažinojau Jolantą jau seniau, tačiau per savo gimtadienį paprašiau jos, kad atvyktų aplankyti, kad atvažiuotų į Lietuvą. Pamačiau ją ir viskas, įsimylėjau. O tuomet, kai išėjau iš ligoninės, sakau – grįžk! Nuo to laiko mes kartu, jau beveik metus ji gyvena su manimi“, – judviejų istoriją prisiminė R.Boravskis.

Šiandien Jolanta – didžiausias aktoriaus ramstis, ji padeda jam ir buityje, rūpinasi juo, pora drauge leidžia laisvalaikį.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Daiva Rudokaitė ir Rolandas Boravskis
Luko Balandžio / 15min nuotr./Daiva Rudokaitė ir Rolandas Boravskis

Tačiau nors jiedu jau kurį laiką gyvena Lietuvoje, abu įsitikinę, kad ilgai čia nesibus – R.Boravskis neslepia, kad tiek jo, tiek mylimosios planuose yra numatytas skrydis į vieną pusę, jiedu ketina kraustytis gyventi svetur.

„Mes jau nusprendėme – išvažiuosim, tik dar iki galo nenusprendėme kur. Aš iš pradžių norėjau į Maskvą, žinau, kad ten esu laukiamas, ypač, jei atsigaučiau ir vėl galėčiau normaliai vaidinti. Taip pat sulaukiau gražių žodžių iš lenkų režisieriaus, jis tikino, kad esu geras aktorius. Nors draugė nori, kad vyktume į Ameriką. Turiu ten draugą Marių Mačiulį, todėl ir ten gruntas yra“, – atviravo aktorius. R.Boravskis sako išvykti norintis dėl geresnių galimybių, ypač profesine, finansine prasmėmis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Populiarių serialų aktorius drauge subūrė prieškalėdinis vakarėlis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius