-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po operacijos sveikstantis Kastytis Kerbedis: „Atsiprašau visų už išgąsdinimą“

Praėjusios savaitės pabaigoje savo gerbėjus kaip reikiant išgąsdino žinia, jog Kastytis Kerbedis (55) atsidūrė reanimacijoje. Antradienį paaiškėjo, kad dainininkas laikosi gerai ir sveiksta – jis viešai kreipėsi į savo sekėjus.
Kastyčio Kerbedžio koncerto akimirka
Kastyčio Kerbedžio koncerto akimirka / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Praėjusį penktadienį Panevėžio ligoninėje atsidūręs Kastytis Kerbedis prabilo feisbuke. Atlikėjas atsiprašė visų, kuriems teko sunerimti dėl netikėtai pasirodžiusios žinios apie jo sveikatos sušlubavimą.

„Atsiprašau visų už išgąsdinimą... Bet iš tikro absoliučiai netikėtai įvyko tai, kas įvyko, penktadienį apie 6 ryto.

Begalinis ačiū super operatyviai reagavusiai gydytojų komandai, greitosios pagalbos medikams, ypač – gyd. Andriui Račkauskui, Jolantai Vokietienei ir visiems visiems!!!

Pirmąkart „turiu laimės“ gulėt ligoninėj, pirmąkart patyriau narkozę... Begalinis AČIŪ visiems už palaikimą, ir linkėjimus!!! Viskas jau ok. Kostutis“, – feisbuke rašė K.Kerbedis.

15min primena, kad praėjusį penktadienį Kastytis Kerbedis buvo skubiai išgabentas į ligoninę. Dėl ūmių skrandžio skausmų atlikėjui atlikta operacija, kuri praėjo sklandžiai.

Penktadienio vakarą K.Kerbedžio laukė koncertas sostinėje esančiame klube „Pabo Latino“. Klubo atstovas Gintas Teslia 15min patvirtino, jog atlikėjo koncertas netikėtai atšauktas. Jį pakeitė Saulius Prūsaitis.

„Man ryte paskambino jo asmeninis gydytojas, pranešė apie situaciją. Kastytis man ir anksčiau buvo užsiminęs apie sveikatos problemas, pasakojo, kad jam planavo atlikti planinę operaciją.

Vis dėlto situacija pablogėjo, todėl jis jos tiesiog nesulaukė. Mums paskambino ryte iš ligoninės reanimacijos skyriaus ir pranešė, kad jis yra reanimuojamas“, – 15min teigė klubo atstovas.

Beje, dėl šios nelaimės atlikėjas neteko naujo „Lietuvos talentų“ sezono teisėjo kėdės. 15min artimas šaltinis tikino, kad atlikėjas su TV3 televizija jau buvo pasirašęs sutartį, tačiau vis dėlto žiūrovai jo naujame sezone neišvys.

„Taip, jis turėjo būti projekto teisėju, tačiau dabar, atsižvelgus į jo sveikatą, jis tikrai nebūtų galėjęs dalyvauti“, – teigė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius