Po skandalo bokso ringe – aštrūs E.Dragūno žodžiai A.Misiūnui: „Tai tiesiog pigi reklama ir viskas“

Po skandalingojo vaizdo įrašo, kuriame žinomas atlikėjas Egidijus Dragūnas necenzūriniais žodžiais išplūdo boksininką Arnoldą Misiūną, tiek Lietuvos bušido federacija (LBF) pasmerkė dainininko elgesį, tiek pats boksininkas nepagailėjo kritikos SEL'ui. Vis dėlto, žinomas atlikėjas kirto atgal – priminė apie Arnoldo Misiūno praeityje padarytas klaidas – vagystę iš senyvo amžiaus moters.
Egidijus Dragūnas įsivėlė į konfliktą su Arnoldu Misiūnu
Egidijus Dragūnas, Arnoldas Misiūnas / 15min nuotr.

Kaip sportas.lt žurnalistus informavo A.Misiūnas, už jį pinigų Egidijus Dragūnas nestatė. Tiesa, apie galimas konflikto priežastis jis prasitarė.

„Prieš pusantrų metų jis buvo negražiai pasisakęs apie Simoną Burbaitę, kuri internete patalpino nuotrauką iš kovos menų treniruotės. „Kai p***iau vieną, užmigtum amžiams“ – tada rašė jis“, – tikino kovotojas. Vėliau A.Misiūnas esą ir vėl išsakė nuomonę apie tokius komentarus.

„Pasakiau, kad Egis vienintelį dalyką, kurį gali p***i, tai tik „daroškę“... Aš netoleruoju nei smurto, nei tokių pasisakymų prieš moteris“, – sportas.lt teigė A.Misiūnas.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./FightBOX KOK'60 Hero's series
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./FightBOX KOK'60 Hero's series

Kaip ten pat užsiminė boksininkas, tuo metu atlikėjas jį užblokavo visuose socialiniuose tinkluose. Atrodė, kad visa istorija baigėsi. „Klydau. Po KOK turnyro atidarymo kovų, kai prasidėjo kovotojų iškilmingas paradas, jis prie manęs priėjo ir pradėjo šaukti ant manęs“, – žurnalistams kalbėjo jis.

Taip pat vyras pridūrė, jog daugumos išsakytų žodžių esą negirdėjo. „Mušti Sel’ą? Juk tai būtų tas pats, kas mušti vaiką. Būkime biedni, bet teisingi“, – komentavo situaciją jis.

Tiesa, Egidijus Dragūnas ilgai nelaukė ir savo instagramo paskyroje atskirto tiek kovotojui, tiek jį persekiojusiems komentatoriams. Atlikėjas paviešino duomenis apie A.Misiūno teistumą – jau anksčiau boksininkas buvo suimtas dėl to, jog apvogė senyvo amžiaus moterį.

Asmeninio albumo nuotr./Egidijaus Dragūno paviešinta informacija apie Arnoldą Misiūną
Asmeninio albumo nuotr./Egidijaus Dragūno paviešinta informacija apie Arnoldą Misiūną

15min susisiekus su Egidijumi Dragūnu, šis tvirtino, jog asmeniškai A.Misiūno nepažįsta. „Kam prisimetinėt, kad jis gina kažkokias moteris, Dieve mano. Tai tiesiog pigi reklama ir viskas“, – apie pasklidusią informaciją, kad A.Misiūnas gynė boksininkę moterį, kalbėjo atlikėjas.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Egidijus Dragūnas

„Nereikia dėtis tuo, kuo nesi, tik tiek. Visi daro klaidų“, – 15min sakė jis. Taip pat atlikėjas piktinosi esą neteisinga skleidžiama informacija apie jį.

„Tiesiog išgirdau apie save tokių nepagrįstų kaltinimų, kur žmonės bando šnekėti apie kažkokius narkotikus. Jie su manimi tikrai už vieno stalo nesėdi. Tai yra šmeižtas“, – tvirtino E.Dragūnas.

Egidijaus Dragūno teismo posėdžio akimirkos – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius