Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po skandalo – išsamus A.Jagelavičiūtės komentaras: „Šįkart esu absoliučiai teisi“

Neseniai internete paviešinus vaizdo įrašą, kuriame matyti, kaip žinoma stilistė, žurnalo „L'Officiel“ redaktorė Agnė Jagelavičiūtė pykstasi su savo kaimynu, pramogų pasaulyje užgimė naujas skandalas. Tiesa, pati stilistė visą savaitgalį atsitvėrė tylos siena, tačiau pirmadienio popietę pagaliau pateikė savo versiją apie konfliktą ir pakomentavo kaimyno elgesį.
Agnė Jagelavičiūtė
Agnė Jagelavičiūtė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Agnė Jagelavičiūtė socialiniuose tinkluose pirmadienį pasisakė net kelis kartus. Čia moteris negailėjo kritikos kaimynams ir teigė, kad jie išprovokavo pykčius.

Savo feisbuko paskyroje ji rašė:

„Periodiškai mėgstu duoti tautai pasilinksminti: tai su kuo „susikalu“, tai kokią suknelę išdedu į šuns dienas, tai „apsišūdinu“ ant scenos.

Tokią situaciją, kad gyvenu virš psichinio ligonio, žino visi tie, kurie mane seka. Butas atiteko iš Martyno Starkaus. Jo žmona kepa pyragus, o jis padeda „kovidu“ sergantiems ligoniams. Žodžiu, nuostabus žmogus. Tai jis pasivedė mane į šoną ir pasakė: „Yra bėda. Psichopatas po tavim.“

Pagalvojau, tiek to – aš niekada nesipykau su kaimynais. Tai štai: pirmasis konfliktas įvyko, kai jis atėjo sakyti, jog skambins policijai, nes jaunimas cigaretes rūko. Na, „pučia“ per kištukinius lizdus. Taigi kviečiam mentus maždaug. Aš, aišku, ne. Antras – kai sodinau gėles ir jam į balkoną nutekėjo vandens. Trečias – kai jis čiupo vaiką, važiuojantį riedlente, o tada mano vyras čiupo jį. Tada jis aprėkė Aistę. Ketvirtas kartas buvo, kai mano buvęs vyras jį pasiuntė ir ėjo į policiją aiškintis. O dabar, vietoj to, kad gintų savo vaiką, dar tyčiojasi iš manęs.

Seniui – apie 60 metų ir jis gyvena su mama. Ant durų klasika – K + M + B ir vytis. Girdėjau, jis mokytojas ir Šaulys.

Edma, Martynai, Benediktai, ar jums ne gėda toks kolega?

Karantino metu kvietė policiją, nes vaikas namie. Kas antrą dieną. Policija jam pranešė, kad remonto nedaro.

Dabar – kulminacija.

Išvykom į Nidą. Atėjusi tvarkytoja rado „šiukšlyčių“. Žinant jį, tai buvo du kibirai mėšlo. Norėtumėte, kad tai būtų jūsų mama? Jūs pati ta tvarkytoja? Už ką jis mus mokė – juk mūsų nebuvo!!!

Mūsų gėles sodino mone, niekuo nekalta. Norėtumėte būti tos įmonės darbuotojas? Už ką?

O dabar – apie mano rėkimą ir užrašą. Aš sumokėsiu tą „pydisą“. O namuose jūs visi atrodote kaip superžvaigždės? Neabejoju.

Iš kažkokios asabos išgirdau, kad daugiau gaudamas, daugiau ir duodi.

KO aš gaunu? Man ką, elektra pigesnė? Man Maksimoj mokėti nereikia, už darželį, ką dar? Ką aš gaunu, tai jūsų heitą, nes moku pamatyti daiktus ant žemes ir juos pakelti.

Na, tai pasityčiokite tąkart dar, o aš šį kartą esu absoliučiai teisi.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Agnė Jagelavičiūtė

Stilistė pasisakė ir instagramo paskyroje, kur atskleidė, kad šiuo metu yra psichiatrijos klinikoje:

„Kelias dienas manęs nebuvo etery. Tokiais atvejais priimta geriau patylėti ar pavaidinti poilsį Toskanoje, bet man netinka. Aš sąmoningai pasirinkau nemeluoti. Ir nenoriu gyventi jūsų „fake“ realybėje.

Kelias dienas aš esu psichiatrijos klinikoje. Ne, čia negydo tik nuo psichozių, beprotystės, nuo alkoholizmo (nors 50 proc. išaugęs alko pardavimas suponuoja mintį, kad gali būti, jog šiek tiek meluojate sau). Čia gydo nuo nerimo, panikos atakų, netekčių, depresijos ir daugelio kitų dalykų. Kurie visai ne gėda.

Gėda vaidinti sveiką šiame išprotėjusiame pasaulyje.

Aš gi žinau, kad jūs neturit jokių bėdų. Baigėt pamainą „Maximoje“ ir fit fit – lūpas raudonai, nes prie Jurbarko dviejų iksų jūsų laukia tas vaikinas iš Dolcegabanos reklamos: nepabijok to žodžio – išverstais kiaušais, ir griebia jus glėbin. Už valandos „kabriku“ jūs jau lekiate į Sardiniją, o ryt – pamainoj kasoje. Laiminga kaip šamas. ANE?

pletkų platformą užsukate tik gryn pailsėti nuo orgazmų.

Čia aš viena turiu viską vilkti ant savo pečių. Išlaikyti vaiką, namus, pasirūpinti absoliučiai viskuo. Taip pat turiu nerimo bei panikos ir jau girdžiu sakant – kaip pasiklosi, taip išsimiegosi. Žinai, ir tu pasiklojai dirbti čiužinių pardavėja – tik „Diskorde“ meluoji, kad esi Monako kunigaikštytė.

Aš keikiuosi?

Tai kviečiu į eksperimentą tris moteris trim dienoms.
Sumokėsiu po šimtą eurų visoms. Reikės tik klausyti, kokios jos yra. Na, nuomonės. Vienintelė sąlyga – aš išrinksiu foto.
Žiūrovus kviečiu komentuoti kaip įžymybes, ne kaip eilines moteris, nes jos jums staiga pasidaro labai šaunios. Darom?“

Ji taip pat pasidalijo savo teisininko parašytu tekstu:

„Štai šį tekstą parašė mano teisininkas, labai jį gerbiu ir pasitikiu, jis kovoja už mano teises, nes jis nežino, kiek metų žinomi žmonės yra prievartaujami vien už tai, kad žinomi. Dabar tai pasiekė nesuvokiamą lygį. Moterims kviečiamos vaikų apsaugos tarnybos, VMI, policijos ir JIE REAGUOJA.

Kada baigsis šita prievarta? Ar reiks kažkam pasidaryti galą, kad šita visuomene atsiciuchintų? Policija neranda, kas parašė anoniminį laiška? Tai be kiaušų ta policija. Užtat randa trise mamą su vaiku karantino metu.

„Mielieji, atsiprašau.

Atsiprašau visų, kuriuos įžeidė mano elgesys ar žodžiai.

Žinoma, visiems labai įdomios detalės, tačiau jas geriausiai žinau aš pati ir artimiausi mano žmonės, tad visa tai noriu pasilikti sau. Kaip pamoką.

Puikiai suprantu, kas įvyko, suprantu, ką turiu daryti toliau. Dėl savo šeimos, dėl savo artimųjų, draugų, partnerių ir savęs pačios. Ir aš tai padarysiu.

Ir labai noriu padėkoti visiems, kurie palaikė ir palaiko, man tai labai svarbu. Kada nors apie tai papasakosiu, bet ne dabar. Dabar svarbūs kiti dalykai.

GULKIS IR JAUDINKIS, KAI PRIEVARTAUJA, NES GI VIS TIEK PRIEVARTAUS. Fantastika.“

15min primena, kad apie konfliktą pranešęs lrytas.lt paviešino ir, kaip teigiama, ketvirtadienį nufilmuotą jo vaizdo įrašą, kuriame ir užfiksuota su kaimynais konfliktuojanti stilistė. Vaizdo įraše matomas ir, kaip pati prisipažino, jos paliktas necenzūrinis užrašas ant kaimyno durų.

Minėto portalo šaltinių teigimu, konfliktas tęsiasi jau penkerius metus, o per tą laiką esą būta ir grasinimų, ir vandeniu užpilto balkono, ir acetonu sugadintų durų. Pasak lrytas.lt, kaimynas dėl A.Jagelavičiūtės elgesio kreipėsi ir į policiją.

Vilniaus apskrities VPK Komunikacijos poskyris 15min patvirtino, kad ketvirtadienio rytą buvo iškvietimas į Šermukšnių gatvę. Tiesa, nors įvardyti, ar ten figūravo A.Jagelavičiūtė, policija dėl privatumo negali, minimo įvykio aplinkybės atitinka.

Tada 15min nei su A.Jagelavičiūte, nei su jos asistente Aiste Sarokiene penktadienį susisiekti nepavyko. Visgi pastaroji lakoniškai pasisakė socialiniuose tinkluose: „Viską žinau. Mačiau. Nebesiųskit.“

O žinomos stilistės advokatas Antanas Damulis 15min tąkart teigė daug įvykio aplinkybių nežinantis.

„Kad tas įrašas buvo daromas, nežinojau. Naujienų portalui mes nedavėme sutikimo jo viešinti. Ir dabar neduodame. O iš policijos kol kas aš ir mano atstovai nesulaukėme nei skambučio, nei rašto“, – sakė A.Damulis.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius