-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Policija paskelbė Egidijaus Dragūno-Selo paiešką

Neseniai iš egzotiškų atostogų Azijoje grįžęs atlikėjas Egidijus Dragūnas-Selas iš karto papuolė į nemalonumų sūkurį. Ketvirtadienį Kauno policija paskelbė atlikėjo paiešką.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Ši nemaloni istorija prasidėjo sausio mėnesio pradžioje Kaune vykusių muzikinių apdovanojimų „M.A.M.A“ tiesioginės transliacijos metu, kuomet ne vienu skandalu iki šiol pagarsėjęs Egidijus nesuvaldė liežuvio ir viešai nusikeikė. Po šio incidento, TV3 žinių tarnybos vyriausiasis redaktorius Sigitas Babilius kreipėsi į Kauno policiją, prašydamas įvertinti minėtą incidentą.

Kadangi Selo nurodyta gyvenamoji vieta yra Vilniuje, laikinosios sostinės pareigūnai pagalbos kreipėsi į kolegas Vilniuje.

Prieš dvi savaites Žmonės.lt rašė, kad sostinės pareigūnai buvo nuvykę į E.Dragūno nurodytą gyvenamąją vietą, tačiau ten rado tik statybvietę. Vėliau pareigūnai išsiaiškino, kad atlikėjas yra įsigijęs butą viename iš Vilniaus rajonų, tačiau ir ten jo rasti nepavyko.

Gavę Egidijaus mobiliojo telefono numerį, teisėsaugininkai susisiekė su juo, tačiau pastarasis atsisakė būti apklausiamas ir pareiškė, kad iki balandžio 7 dienos viešės Paryžiuje. Egidijus taip pat pabrėžė, kad šią situaciją dar turi aptarti su advokatu. Apie Selo koncertus žiniasklaidą informuojanti jo atstovė tąkart sakė nežinanti apie E.Dragūno koncertinius planus Prancūzijoje.

Iš savo ir kolegų surinktų bylos duomenų matydami, kad Selas piktybiškai vengia atsakomybės ir nesiteikia bendrauti su teisėsaugos atstovais, Kauno policijos pareigūnai ketvirtadienį paskelbė E.Dragūno paiešką. Portalui Žmonės.lt kol kas nepavyko susisiekti su pačiu atlikėju.

Jei vengimas bendrauti su pareigūnais bus pripažintas kaip sunkinanti aplinkybė, teismas gali skirti didesnę administracinę baudą. Šiuo metu atlikėjui už smulkų chuliganizmą gresia bauda nuo 100 iki 300 litų arba administracinis areštas iki 30 parų.

Praeityje – ne vienas skandalas

Tai jau ne pirmas kartas, kai E.Dragūnas įsivelia į nemalonias istorijas. Vyras ne vieną kartą buvo sulaikytas prie vairo dėl pažeidimų, todėl teismas iš pramogų pasaulio atstovo buvo net atėmęs vairuotojo pažymėjimą.

Skandalu tapo ir 2004 metais įvykusi istorija, kuomet vieno vakarėlio metu Egidijus verslininkui Kęstučiui Verslovui trenkė buteliu per galvą. Už tai teismas privertė E.Dragūną neatlygintinai 80 valandų dirbti senelių namuose. Vėliau Egidijus buvo kaltinamas vakarėlio metu galimai sužalojęs advokatę Svetlaną Proniną. Lyg to būtų maža, praėjusių metų birželio mėnesį Kaune „Bike Show Millenium“ renginyje koncertavęs Selas taip pat nevengė riebių keiksmažodžių bei į publiką su visu stovu sviedė mikrofoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius