-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabilo kriptomilijonieriaus Pauliaus Aršausko mylimoji Eglė Malinauskaitė: „Teisti kitus lengva“

Savaitgalį 15min portale pasirodžius naujienai, kad tik pernai susituokę kriptomilijonierius Paulius Aršauskas (27) ir Diana Taraškevičiūtė (27) suka skirtingais keliais, šioje istorijoje nuskambėjo dar viena pavardė – naujoji verslininko simpatija Eglė Malinauskaitė. Kaip sako 22-ejų mergina, viso šio dėmesio ji stengėsi išvengti, tačiau galiausiai savo versiją nusprendė išsakyti ir ji.
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Prieš metus – 2017-ųjų liepos 7 dieną – vestuves atšventę kriptomilijonierius Paulius Aršauskas ir Diana Taraškevičiūtė pirmąsias santuokos metines sutiko atskirai. Praėjusį penktadienį 15min pasiekė nuotraukos, kuriose – Paulius pozuoja su nauja mergina Egle Malinauskaite.

Galiausiai pats verslininkas prisipažino, kad jo ir žmonos Dianos santykius ištiko krizė: sutuoktiniai, prieš 4 mėnesius susilaukę naujagimės, jau kurį laiką nebegyvena kartu. Paulius tikino, kad tai Diana jį paliko, o ši kalbėjo atvirkščiai – teigė, kad „jam svarbesni visai kiti dalykai“, nors ji ir bandė lipdyti santuoką.

Ne ką mažiau dėmesio, apkalbų ir įžeidinėjimų šioje istorijoje sulaukė ir verslininko naujoji širdies draugė Eglė Malinauskaitė, šiuo metu studijuojanti universitete.

„Esu tarptautinio verslo ir komunikacijos studentė, tačiau šiuo metu mano ateities vizija kardinaliai pasikeitė ir nusprendžiau stoti į mediciną. Turiu labai didelių tikslų, todėl daug laiko skyriau egzamino pasiruošimui“, – 15min pasakojo Eglė.

Vieni merginą skubėjo teisti, sakydami, kad tai ji išskyrė šeimą. Tačiau pati E.Malinauskaitė sako į tokius piktus komentarus nekreipianti dėmesio – ji Pauliaus šeimos tikrai neardė, su juo draugauti ėmė tik tuomet, kai jis pasirašė skyrybų dokumentus.

„Tikiu Pauliumi ir gražia ateitimi“, – tikino ji.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

– Egle, kada susipažinote su Pauliumi?

– Su Pauliumi susipažinau gerokai anksčiau, maždaug prieš 4 metus. Tuo metu jis dar draugavo su kita mergina, keletą kartų buvome susitikę bendrose kompanijose.

– Ar žinojote, kas jis toks – žinomas verslininkas, kriptomilijonierius?

– Kai susipažinau su Pauliumi, jis dar neturėjo nieko bendro su kriptovaliutomis, tačiau, be abejo, laikui bėgant mačiau straipsnius, kaip žmogus sėkmingai dirba naujoje sferoje. Ir tai jam tikrai neblogai sekasi.

– O kaip dabar vėl sutikote vienas kitą?

– Prieš pusantro mėnesio susitikome gana netikėtai, vieno klubo atidaryme. Tiesa, labai ilgai laikiau atstumą, mes tik draugiškai bendravome. Bet viskas peraugo į rimtesnius santykius, apie kuriuos net negalvojau.

– Ar jums buvo žinoma, kad Paulius turi žmoną ir 4 mėnesių dukrą?

– Tuo metu, kai Paulius atsirado mano gyvenime, jo šeimoje jau kuris laikas vyravo krizė. O mūsų artimesnis bendravimas prasidėjo tik jam pasirašius skyrybų dokumentus.

Asmeninio albumo nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Paulius Aršauskas ir Eglė Malinauskaitė

– Pauliaus žmona Diana Taraškevičiūtė 15min užsiminė, kad jūs esate pažįstamos. Kokiomis aplinkybėmis jūs susipažinote?

– Vilnius – didelis kaimas, visi vieni kitus pažįsta.

– Ar Diana bandė su jumis susisiekti jau dabar, kai esate Pauliaus mergina?

– Su Diana nebendravau.

– Ar savo draugystę su Pauliumi iš pradžių bandėte slėpti nuo aplinkinių? Visgi Paulius dar nėra oficialiai išsiskyręs.

– Taip, labai nenorėjau, tačiau kadangi Paulius yra viešas žmogus, to išvengti nepavyko.

– Kaip jautėtės, kai ši istorija pasiekė viešumą?

– Labai gaila, kad žmonės susidarė neigiamą nuomonę, tačiau nesu tas žmogus, kuris dėl aplinkinių nuomonės per daug išgyventų. Todėl mano gyvenimas juda tolyn, o komentatoriai lieka ten, kur ir buvo. Mūsų su Pauliumi santykiai labai geri. Šiuo momentu stengiamės palaikyti vienas kitą ir neprisileisti neigiamų emocijų.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Malinauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Malinauskaitė

– Per pastarąją savaitę sulaukėte išties didelio dėmesio. Taip pat atsirado sakančių, kad būtent jūs išskyrėte šeimą. Ar tai jūsų neskaudina, nežeidžia?

– Man labai gaila, kad visuomenė plačiai komentuoja situaciją, kuri, deja, yra tiksliai žinoma tik mums. Tačiau nejaučiu pykčio, tik galbūt nusivylimą, kokiais purvais žmonės drabstosi. Kalbant apie komentarus, stengiuosi į juos net nežiūrėti, nes žinau, kad komentuoja dažniausiai tie, kurie gyvena kitų santykių skandalais ir taip bando užglaistyti savo pačių nusivylimus. Labai džiaugiuosi, kad mane supa patys nuoširdžiausi žmonės, kurie kasdien motyvuoja ir palaiko, tad pikti komentarai ir grasinančios žinutės nublanksta.

Todėl norėčiau palinkėti piktiesiems komentatoriaus nedrėbti purvo ant žmonių, kurių net nepažįstate. Teisti kitus labai lengva, tačiau visų pirma reikia įsigilinti, kaip viskas yra iš tiesų.

– Ar judu su Pauliumi galima vadinti oficialia pora?

– Galima, o kas bus toliau, tik laikas parodys, savo planus pasiliksime tik sau.

– Ar bičiuliai, nebandė jūsų sustabdyti ir patarti – jei jau Paulius paliko žmoną ir vaiką, jūsų gali laukti toks pats likimas?

– Mano artimasis ratas matė viską iš labai arti, lygiai taip pat ir Pauliaus draugai nemažai laiko leido kartu. Todėl jų palaikymas mūsų santykiams suteikė stiprybės ir visas abejones nustūmėme į antrą planą. Kiekvienoje situacijoje bandau mąstyti kuo pozityviau, todėl esu tikrai laiminga. Kiekvienas žmogus pasirenka taip, kaip jam atrodo geriausia, todėl tikiu Pauliumi ir gražia ateitimi.

TAIP PAT SKAITYKITE: 7-tukais paženklintos vestuvės: Katedra, raudonas kilimas ir „Rolls-Royce“ atvykusi nuotaka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius