Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš karantiną kotedžą įsigijęs M.Jampolskis atsidūrė aklagatvyje: sumokėti meistrams nėra pinigų

Prieš karantiną aktorius Marius Jampolskis Vilniuje nusipirko kotedžą – anksčiau aktorius gyveno už Vilniaus ir jam buvo per toli važinėti į darbus. Plikom sienom pirktą kotedžą Mariui reikia įsirengti dabar, kai siaučia koronavirusas ir neliko pajamų.
Marius Jampolskis
Marius Jampolskis / Giedrius Abromavičiaus nuotr.

„Mums nepasisekė, kad tokiu laiku įsirengiam savo naują būstą. Tie, kas yra darę tokio tipo remontą, puikiai žino, kad turbūt nėra nė vieno žmogaus, kuris ir darytų remontą, ir turėtų tuo pat metu susikaupęs juodai dienai“, – LNK laidai KK2 sako Marius Jampolskis.

Visas santaupas Marius sukišo į naują namą, todėl dabar turi nemažai problemų, pavyzdžiui, paskambina meistrai ir sako: virtuvė pagaminta, sumokėk. O pinigų nelabai yra.

„Sakau, gal reikėtų įšaldyti. Bet tada sandėliavimo kaštai, delspinigiai, viskas pagal anksčiau pasirašytą sutartį“, – apie padėtį be išeities pasakojo Marius.

LNK nuotr. /Marius Jampolskis
LNK nuotr. /Marius Jampolskis

O pinigų nedaugėja, nes pagrindinis M.Jampolskio uždarbis – koncertai ir pasirodymai – uždaryti neribotam laikui. Karantiną Jampolsiai sako ištvers dar mėnesį, iš santaupų. Jei korona tęsis, Marius eis dirbt.

Kita scenos žvaigždė, Gintarė Karaliūnaitė, laikosi geriau. Dainininkė jau kuris laikas turi pragyvenimo šaltinį nesusijusį su scena – gamina kremus.

„Mano poreikiai niekada nebuvo labai didžiuliai, aš juos jau seniai esu susimažinusi pagal savo gyvenimo galimybes, sena mašina važinėju, man nereikalingi labai brangūs daiktai, todėl streso nepatyriau“, – pasakoja Gintarė.

Ingridos Taparauskaitės ir asmeninio albumo nuotr./Gintarė Karaliūnaitė
Ingridos Taparauskaitės ir asmeninio albumo nuotr./Gintarė Karaliūnaitė

Tačiau per pandemiją dainininkė irgi patyrė nuostolių – moteris pardavinėja namą ir dėl jos kaina nukrito.

„Stiprokai, stiprokai, manau, apie 15 tūkst. eurų bus. Bet ką darysi, jeigu kris nekilnojamojo turto kainos, aš pigiau parduosiu, pigiau nupirksiu, reikia mąstyt protingai ir nepanikuoti“, – laidoje kalbėjo G.Karaliūnaitė, ji patikino, kad nori atsikratyti paskolų, todėl namą, kad ir pigiau, vis tiek parduos.

Visos žvaigždžių turto problemos karantino metu – jau šį trečiadienio vakarą, 19.30 val. LNK laidoje KK2.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius