Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Prodiuseris Egmontas Bžeskas pristatė naują širdies draugę – verslininkę Auriką Žaromskytę

Pirmadienio vakarą į sostinės Valdovų rūmų kiemą sugrįžo festivalis „Midsummer Vilnius“. Trečią kartą surengta kultūros šventė pritraukė būrį žinomų žmonių. Į renginį atvyko ir prodiuseris Egmontas Bžeskas (44). Jam kompaniją palaikė verslininkė Aurika Žaromskytė (50). Kaip 15min patvirtino pats E.Bžeskas, jis ir Aurika – visai neseniai romantiškus santykius užmezgusi pora.
Egmontas Bžeskas ir Aurika Žaromskytė
Egmontas Bžeskas ir Aurika Žaromskytė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Esame sutarę nekomentuoti asmeninio gyvenimo, todėl labai nesiplėsime. Jau daug prisikomentavau. Galime tik patvirtinti, kad esame kartu“, – 15min sakė E.Bžeskas.

Jųdviejų pažintis užsimezgė Tenerifėje, kur Egmontas Bžeskas gyveno ne vienerius metus: iki skyrybų – su šeima, vėliau ir vienas.

Aurika Žaromskytė į saulėtąją Kanarų salą atsikraustė prieš penkerius metus, ten plėtojo drabužių verslą. Vis dėlto abu teigia, kad šiuo metu vis daugiau laiko praleis gimtinėje.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Egmontas Bžeskas ir Aurika Žaromskytė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Egmontas Bžeskas ir Aurika Žaromskytė

„Dažnai lankysimės ir Tenerifėje, tik viskas priklausys nuo mūsų darbų. Kol kas daug išduoti nenorime, bet rugsėjį turėtų startuoti pramoginio pobūdžio projektas“, – sakė E.Bžeskas.

„Na, ir vėl išduodi (šypsosi Mantui)... Aš jam visada sakau, kad garsiai nekalbėtų apie svajones... Kalbėti reikia tada, kai bus rezultatai“, – šypsodamasi mylimam vyrui antrino Aurika.

A.Žaromskytė sako buvusi taip pat įtraukta į naują, pramoginę veiklą, nors anksčiau dirbo su drabužių, maisto verslu. Aurika anksčiau Vilniuje yra ėjusi ir prekybos centro „Hyper RIMI“ direktorės pareigas.

Egmontas Bžeskas išduoda, kad jųdviejų santykiai dar labai nauji, tačiau ne vienerius metus jie buvo pažįstami draugai.

„Net nežinome, kada čia ta mūsų draugystė prasidėjo. Ilgą laiką buvome tiesiog draugai ir net negalvojome, kad būsime kartu“, – pripažįsta E.Bžeskas.

Aurika sako niekada ypatingai nesidomėjusi pramogų pasauliu, tačiau E.Bžeską žinojo. „Pirmą kartą gyvai pamačiau jį Tenerifėje, žinojau, kad yra toks pilietis. Bet kadangi buvau ne iš to pasaulio, mačiau tik viršeliuose, kad yra toks blondinas“, – juokiasi Aurika.

Tiek Aurika, tiek Egmontas iš ankstesnių santykių turi vaikų. Aurika Žaromskytė turi suaugusią dukrą, o Egmontas Bžeskas – dvi mažametes dukras, kurių susilaukė su Reda Bžeskiene.

Trejus su puse metų trukusi Bžeskų santuoka pradėjo byrėti 2016-ųjų pradžioje.

„Gal neatlaikėme penkerių metų krizės, gal charakteriai pakišo koją gyvenant Tenerifėje...“, – tąkart 15min sakė Egmontas.

Reda ir Egmontas augina du vaikus: 2013-ųjų vasarą porai gimė pirmagimė dukra Amelija, 2016-ųjų sausį – antroji atžala, dukra Elvija.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Midsummer Vilnius“ skelbia startą: įkvėpti gaivaus kultūros gūsio atvyko būrys žinomų veidų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius