-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Kirilkinas dėl grožio paaukojo sveikatą

Praėjusį trečiadienį dainininkas Ruslanas Kirilkinas atsidūrė ligoninėje. 25 metų vaikinas neslepia, kad ten atsidūrė dėl savo atsainaus požiūrio į sveikatą, nes laikėsi itin drastiškos dietos. Žurnalui „Klubas“ Ruslanas prisipažino, kad sveikatos problemas bando nuslėpti ir nuo savo sutuoktinio Jarmo.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Jau kurį laiką aš labai intensyviai koncertuoju, visą laiką praleidžiu kelyje, filmuojuosi visokiose laidose, mažai miegu, todėl greit pervargstu. Be to, kad sulieknėčiau ir vėl būčiau gražus, nusprendžiau laikytis labai drastiškos dietos – jokio maisto, tik keli puodeliai kavos per dieną“, – teigė atlikėjas.

Jis sakė žinantis, kad tai nėra sveika, bet kažkur skaitė, kad taip labai greitai ištirpsta riebalai. „Bet dabar mane gydytojai labai bara už tai, sako, kad tokios dietos visada nuveda tiesiai į ligoninę, ir aš pats suprantu, kad elgiausi neteisingai, bet tie keli kilogramai antsvorio man labai trukdė gyventi, norėjau ir noriu atrodyti gražus ir pasitempęs. Dabar suprantu, kad tokios dietos nepadės. Tik susigadinau sveikatą...“ – apgailestaudamas žurnalui „Klubas“ kalbėjo atlikėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius