-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Radviliškyje miesto eglę įžiebė kalėdinės pasakos veikėjai

Artėja didžiosios metų šventės. Miestai ir miesteliai savo aikštėse pradėjo žaliaskarių eglių įžiebimo maratoną. Penktadienį Radviliškyje virtualiai transliuotos „Žiemos pasakos“ veikėjai Kalėdų Senelis, mama Žiema ir nykštukas Šaltukas, padedami Snaigių ir visų radviliškiečių gerų norų, įžiebė pagrindinę Radviliškio miesto eglę ir tradicinę Kalėdinių eglučių alėją.
Kalėdų eglės įžiebimas Radviliškyje
Kalėdų eglės įžiebimas Radviliškyje / S.Mikučio nuotr.

Nepaisant to, kad šie metai nebuvo labai linksmi, nykštukas Šaltukas, rašydamas laišką Kalėdų seneliui, mažoje savo širdelėje rado džiaugsmingų akimirkų, smagių emocijų, kurios ir pakvietė Kalėdų Senelį į Radviliškio miestą drauge su visais radviliškiečiais džiaugsmingai įžiebti visas kalėdines girliandas.

„Šie metai – kitokie, tad ir švenčių laukimas kitoks. Ramesnis, virtualus, tačiau širdyje artimesnis. Artimesnis tikėjimu, norėjimu ir viltimi. Rūpinkimės savimi ir aplinkiniais, paskambinkime dažniau savo artimiesiems ar draugams, su kuriais seniai kalbėjomės. Palinkėkime vienas kitam kantrybės, ramybės bei meilės, o svarbiausia – likime sveiki!“, – atverti širdis kviečia Mindaugas Pauliukas, Radviliškio rajono savivaldybės mero pavaduotojas.

Saugių, sveikų ir drauge džiaugsmingų švenčių linki ir Radviliškio rajono savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Margaitienė.

„Šiais metais tiek švenčių laukimas, tiek pačios šventės bus kitokios, pakoreguotos karantino reikalavimų. Jas praleisime šeimos rate, intymiau, ramiau. Pasipuoškime širdyse pozityviomis mintimis. Skleiskime gerąją energiją, pasipuoškime namus, langus, laiptines, būkime bendruomeniški, dalykimės gerumu. Tik nuo mūsų pačių priklauso, kokios bus šventės, tad ruoškimės didžiosioms metų šventėms ir neleiskime niekam iš mūsų pavogti Kalėdų“, – sakė ji.

„Žiemos pasaką“ kūrė ir visus džiugino Radviliškio miesto kultūros centro kolektyvas.

Radviliškio miesto centre pagrindinei Kalėdų eglei kompaniją palaiko ir tradicinė Kalėdinių eglučių alėja. Joje – 31 kalėdinė eglutė, savo netradiciniais sprendimais stebinanti visus alėjos lankytojus. Jau penktą kartą Radviliškio miesto seniūnija drauge sukurti šią alėją kviečia visus norinčius radviliškiečius, Radviliškyje įsikūrusias įmones ir įstaigas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paslapčia Kalėdų eglė įžiebta ir Šiauliuose: siekia, kad skleistų ramybę ir keltų vidinį džiaugsmą

TAIP PAT SKAITYKITE: Siurrealizmo pašonėje – visai kitoks pasaulis: Rotušės aikštėje įžiebta antroji Vilniaus eglė

TAIP PAT SKAITYKITE: Klaipėdoje sužibo tradiciškai gyva eglė ir unikali „Šiaurinė žvaigždė“: pasigrožėkite

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius