-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolando Mackevičiaus laimikis iš Kaziuko mugės – kailinė kepurė: „Juokėmės, kad dabar panašus į Kirkorovą“

Radistas Rolandas Mackevičius su žmona Ieva Mackevičiene ir sūnumi Motiejumi iš Kaziuko mugės sekmadienį išėjo ne tuščiomis. Motiejus gavo rankų darbo medinį kalaviją, o Rolandas neatsispyrė pagundai nusipirkti dvi kailines kepures.
Rolandas Mackevičius su Ieva Mackevičiene ir sūnumi Motiejumu
Rolandas Mackevičius su Ieva Mackevičiene ir sūnumi Motiejumu / Asmeninė nuotr.

„Kai užsidėjau kepurę, juokėmės, kad dabar panašus į Kirkorovą. Buvo neįmanoma nenusipirkti – išėjau su šia kepure ir dar tokia šviesesne vasarai.“, – pirkiniais džiaugėsi R.Mackevičius.

Į namus Mackevičiai grįžo ne tik su kepurėmis, bet ir kalaviju. „Pagrindinis tikslas buvo nupirkti kardą ir skydą Motiejui, bet apsiribojome tik kardu. Kažkas pasakytų, kad vaiką verčiame mediniais žaislais žaisti, bet jis labai patenkintas“, – sakė R.Mackevičius.

Asmeninė nuotr./Rolandas Mackevičius
Asmeninė nuotr./Rolandas Mackevičius

15min R.Mackevičius pasakojo, kad kainos Kaziuko mugėje didelės, tačiau tai visai nesugadino nuotaikos. „Vien kepurė labai brangiai kainavo, 29 eurus, bet pasiaukojau“, – teigė jis.

Kaziuko mugėje Mackevičių šeima stengiasi apsilankyti kasmet ir džiaugiasi, kad kiekvienais metais čia galima pamatyti vis daugiau įdomių rankdarbių, paskanauti sveikesnių patiekalų.

„Šiemet Kaziuko mugėje labai daug gražių dalykų pamatėme. Žmonės visus metus patys daro rankdarbius, paskui patys pardavinėja, todėl labai įdomu su jais bendrauti. Šiemet ir maisto asortimentas padidėjo, ne tik visokios karkos ir bulviniai blynai nesuprasi iš ko. Reikia tuo pasidžiaugti“, – pasakojo R.Mackevičius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beata Tiškevič su draugu Sauliumi Baradinsku Kaziuko mugėje pirkinių neieško: „Stebiu laimingus žmones“

Asmeninė nuotr./Rolandas Mackevičius su Ieva Mackevičiene ir sūnumi Motiejumi
Asmeninė nuotr./Rolandas Mackevičius su Ieva Mackevičiene ir sūnumi Motiejumi

R.Mackevičius nepyksta ir dėl mugės uždarytų gatvių sostinės centre, tačiau mano, kad šią šventę galima būtų rengti patogesnėje erdvėje.

„Esu grynakraujis vilnietis, bet tikrai nepykstu, kad uždaromos gatvės, vis tiek yra vietos ir centre automobilį pasistatyti. Aišku, jeigu vyktų kažkur stadione ir būtų galima viską apeiti ratu, būtų gal logiškiau, bet tradicija yra tradicija“, – sakė jis.

15min Kaziuko mugėje sutiko ir daugiau žinomų žmonių. Šeštadienio popietę po Kaziuko mugę Vilniuje vaikščiojo futbolininkas Deividas Česnauskis su žmona Vaida ir sūnumis, Rimas Šapauskas su dukra ir sūnumi, Mantas Katleris, Giedrius Savickas, Ignas Maknickas su drauge Marija, Viktorija Siegel su Danieliumi Bunkumi, Lolita Zero ir daugelis kitų, sekmadienį – Beata Tiškevič su Sauliumi Baradinsku.

TAIP PAT SKAITYKITE: Sausakimšoje Kaziuko mugėje lankėsi ir žinomi žmonės: pirko šalikus, kačiukų puokštes, saldainius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius