Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Rūta Ščiogolevaitė pagimdė ketvirtą vaiką: „Taip, jau galite sveikinti“

Birželio 25 dieną 37-ąjį gimtadienį švęsianti Rūta Ščiogolevaitė sau ir šeimai padovanojo ypač brangią dovaną – dainininkė susilaukė ketvirto vaiko, praneša 15min.
Rūta Ščiogolevaitė
Rūta Ščiogolevaitė / Karolinos Funkienės nuotr.

Su vyru Rolandu Damijonaičiu tris vaikus – Adomą, Anabelę ir Aroną – auginanti R.Ščiogolevaitė tapo jau keturių vaikų mama.

„Taip, jau gimė, galite sveikinti“, – penktadienį 15min sakė Rūta. Dainininkė taip pat patvirtino, kad susilaukė berniuko. Sūnus pasaulį išvydo birželio 17 dieną.

Nors Rūta dar neatskleidžia, kokį vardą su vyru sugalvojo ketvirtai atžalai, jis prasideda „A“ raide. „Norėjau, kad visų vaikų vardai būtų iš A raidės. Retesnis vardas man taip pat yra prioritetas“, – anksčiau yra minėjusi Rūta.

„We will grill“ dienos nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis su vaikais
„We will grill“ dienos nuotr./Rūta Ščiogolevaitė ir Rolandas Damijonaitis su vaikais

„Aš visada norėjau daugiau vaikų. Kadangi pati augau viena, ši asmeninė patirtis man labai nepatiko, trūko brolių ir seserų šalia. Tikrai smagu turėti daugiau vaikų, nors neslepiu, kad ketvirtas buvo vyro iniciatyva“, – paklausta, kas paskatino ryžtis gausiai šeimai, 15min sakė R.Ščiogolevaitė.

Visgi Rūta neslepia, kad būti keturių vaikų mama nėra lengva.

„Vaikai yra ir didžiausias turtas, ir atsakomybė, ir didelis vargas. Niekada nemėgau apie vaikus kalbėti plazdančiomis frazėmis, sakyti, kad tai yra mano didžiausias gyvenimo turtas. Nemanau, kad reikia rodyti tik gražų fasadą – būti mama yra labai sunku, bet gausu ir akimirkų, kurios atperka visus sunkumus“, – sakė atlikėja.

Paklausta, kuo šis nėštumas skyrėsi nuo kitų, Rūta neslepia – daugiausia išbandymų buvo laukiantis trečiojo. „Tuo metu mano antroji dukra dar buvo labai maža, o kuo kiti vaikai mažesni, tuo sunkiau. Nors ir dabar nelengva, nes niekaip nepavyksta rasti auklės. Auginant tiek vaikų pagalbos tikrai reikia“, – sakė Rūta.

Rūta Ščiogolevaitė džiaugiasi galėjusi iki paskutinių nėštumo mėnesių aktyviai dirbti tiek scenoje, tiek televizijoje. Tad ir dabar užsisėdėti namuose neplanuoja. Kaip pati sako, kelias valandas trunkantys koncertai ar televizijos laidos puikiai suderinami su motinyste.

„Susilaukiu pastabų, kodėl taip greitai puolu į darbus, tačiau tai yra mano pasirinkimas. Man gera būti scenoje, atitrūkti nuo namų, šeimos, bent trumpam pabūti tik tarp suaugusiųjų“, – šypsosi Rūta.

15min primena, kad R.Ščiogolevaitė ir R.Damijonaitis susituokė 2013 metų birželį Kauno Rotušėje. 2014 metų rugpjūtį porai gimė dukra Anabelė.

2015 metų rugsėjį jiedu susilaukė sūnaus Arono. Vyriausiasis Adomas – Rūtos ir šokėjo Deivido Meškausko sūnus.

Deividas, kaip pranešė 15min, šiuo metu laukia šeimos pagausėjimo su aktore Ineta Stasiulyte.

TAIP PAT SKAITYKITE: Rūta Ščiogolevaitė Kaune ištekėjo už savo mylimojo Rolando Damijonaičio

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius