-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sigitas Martinavičius žmonai padovanojo prabangų visureigį: „Jei tai taptų kasdienybe, būtų nebeįdomu“

Prieš pusę metų žiedus sumainę verslininkas Sigitas Martinavičius (50) ir jo žmona Edita Rupeikaitė-Martinavičienė (26) ir toliau mėgaujasi buvimu kartu. Judviejų draugystės metines savaitgalį minintys įsimylėjėliai nevengia vienas kitą nustebinti dovanomis: abu įsigijo namą Kretingoje, o S.Martinavičius žmonai padovanojo prabangų „Lexus“ visureigį.
Sigitas Martinavičius žmonai padovanojo prabangų visureigį:
Sigitas Martinavičius žmonai padovanojo prabangų visureigį: / Asmeninio albumo nuotr.

„Sigitas nėra tas žmogus, kuris kasdien neštų namo dovanas ar gėles, jei tai taptų kasdieniu dalyku, man tai būtų nebeįdomu. Bet jis visada mane nustebina ir nudžiugina“, – vyro Sigito Martinavičiaus padovanotu prabangiu „Lexus“ visureigiu džiaugiasi Edita Rupeikaitė-Martinavičienė.

Šią dovaną Editai Sigitas įteikė tiesiog norėdamas nudžiuginti – nebuvo jokios progos. Edita juokauja, kad jų ir nereikia – kiekviena diena su mylimuoju yra šventė.

Moteris juokaudama pasakoja, kad vyrui išrinkti jai automobilį nebuvo lengva. Edita automobiliui turi griežtus kriterijus: dydžio, spalvos ir ekologiškumo.

„Man buvo labai svarbu, kad automobilis neterštų gamtos ir būtų kiek įmanoma ekologiškesnis, todėl rinkausi hibridą. Norėjau visureigio, nes tokį jau vairuoju kurį laiką – mažos mašinos man nepatinka“, – 15min sakė moteris.

Asmeninio albumo nuotr./Editai Rupeikaitė-Martinavičienė
Asmeninio albumo nuotr./Editai Rupeikaitė-Martinavičienė

Spalvą E.Rupeikaitė-Martinavičienė rinkosi pagal automobilio modelį – balta jai pasirodė tinkamiausia. Nors dovana Edita ir džiaugiasi, tačiau jos nelaiko svajonės išsipildymu. Pasak jos, tai – labai praktiška ir kasdienė dovana.

„Su Sigitu daug laiko praleidžiame kelyje – tiek darbo, tiek asmeniniais reikalais. Todėl automobilį vertinu kaip daiktą, tai jokia svajonė. Svajonių turiu daug išradingesnių“, – juokaudama kalba moteris.

Iki šiol E.Rupeikaitė-Martinavičienė važinėjo su 2008-ų metų „Opel Antara“ visureigiu. Jį moteris vairavo penkerius metus – nuo to laiko, kai įgijo vairuotojo teises. Dabar Edita persėdo į 2019-ųjų „Lexus NX300h F SPORT“ visureigį.

Edita sako, kad judviejų su Sigitu šeimoje ji yra tas žmogus, kuris dovanoti dovanas mėgsta labiausiai. Tiesa, dėl to sutuoktinis kartais pyksta – laikosi nuomonės, kad dovanoti gali tik vyras.

„Dovanomis Sigitą nustebinu gana dažnai, tačiau jis tuo nėra labai patenkintas. Jis laikosi nuomonės, kad tik vytas šeimoje turi dovanoti dovanas. Man tai labai nepatinka, tad kaip įmanydama bandau šį nusistatymą pakeisti“, – pasakoja E.Rupeikaitė-Martinavičienė.

Asmeninio albumo nuotr. /Naujas Sigito ir Editos Martinavičių namas
Asmeninio albumo nuotr. /Naujas Sigito ir Editos Martinavičių namas

Tiesa, tai nėra vienintelis įspūdingas poros pirkinys. Po kelių mėnesių trukusių paieškų jiedu įsigijo namą Kretingoje.

„Prieš tai gyvenome pas mane trijų kambarių bute Klaipėdoje, tačiau tapo ankštoka, nes auga mano abi mergaitės, dažnai pas mus būna ir Sigito vaikučiai. Tad atsirado poreikis didesnei erdvei“, – pasakoja Edita.

2016-ųjų statybos namas yra dviejų aukštų, jame įrengti penki miegamieji. Tiesa, ateityje sutuoktiniai planuoja įsigyti dar vieną namą.

„Nusižiūrėjome sklypą, kuris mums abiems atrodo tobulas gyventi, ilsėtis, dirbti. Taip pat vaikams norime suteikti geriausias sąlygas augti, būti gamtoje ir atitrūkti nuo miesto šurmulio“, – pasakoja Edita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius