Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybų karuselėje įsisukusi G.Karaliūnaitė: „Per trejus metus buvau tik viename pasimatyme“

Kauno apylinkės teisme antradienį pratęstas atlikėjos Gintarės Karaliūnaitės-Canuel ir jos sutuoktinio Marco Andre Canuelio skyrybų procesas. Posėdžiuose sprendžiamas ir jųdviejų dukros gyvenamosios vietos nustatymo klausimas. Kanadietis žurnalistams pažėrė naujų gyvenimo su atlikėja detalių. Neva ji pati jam pasipiršo. G.Karaliūnaitė-Canuel tai pavadino pasakomis.
Gintarė Karaliūnaitė
Gintarė Karaliūnaitė / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Prieš posėdį M.A.Canuelis toliau žėrė savo prisiminimus iš gyvenimo su G.Karaliūnaite. Pasirodo, savo sutuoktinę jis dukart skundė Valstybinei mokesčių inspekcijai (VMI).

„Dirbdama mamos įmonėje ji per metus uždirbdavo apie 8 tūkst. eurų, o išleisdavo 15 tūkst. eurų. Vien namo išlaikymui jai reikia 20 tūkst. eurų. Vis perdaro sodą, daržus – matyt, nenori, kad liktų mano kokių pėdsakų. Aš net sutuoktuvių žiedą ten pamečiau. Iš kur tie pinigai kiti, kurių neuždirba, bet išleidžia? Ar matėte ją dainuojant? Ne. Prekyba arbatomis, žolelėmis turguose, mugėse – jos pagrindinis uždarbis. Aiškindavo, kad neva gavo iš mamos dovanų“, – kaltinimus metė M.A.Canuelis.

Teismo koridoriuose su sūnumi, kuris buvo apklausiamas šiandienos posėdyje, pasirodžiusi Gintarė atrodė visa švytinti. Moteris prisipažino, kad kuo toliau, tuo viskas atrodo juokingiau. Iš pradžių jaudindavosi, išgyvendavo pragarą, o dabar tiesiog laukia proceso pabaigos. Tikisi, jog laisva jau bus vasarą. Tuomet visiškai išbrauks šį vyrą iš savo gyvenimo.

Paklausta, ką mano apie sutuoktinio mestus kaltinimus dėl neva nuslepiamų mokesčių ir neteisėtų pajamų, G.Karaliūnaitė tik nusijuokė.

„Dabar tokie laikai, kad nieko nenuslėpsi. Tikrino ir nieko nerado. Uždirbu daugiau nei jis sako, ir išleidžiu, manau, daugiau (nusijuokė). Viskas priklauso nuo pelno: kai pajamos didesnės, mama išmoka didesnę algą. Kokios mano pareigos šeimos versle? Rūpinuosi pardavimais“, – patikino G.Karaliūnaitė.

Ruošia koncertinę programą

Atlikėja 15min prisipažino, kad žada grįžti į didžiąją sceną. Kad tokie planai galvoje jau sukosi nuo praėjusių metų lapkričio, tačiau po sausio įvykių su sutuoktiniu nusprendė viską atidėti.

„Nenorėjau visko malti į vieną krūvą. Ir taip visuomenei esu pristatoma kaip ta, kuri skiriasi. Bet, mano nuostabai, sulaukiu daug palaikymo žinučių. Susiradau prodiuserius, kurie puikiai dirba savo darbą. Tad ir užsakymų nemažai jau vasarai turiu. Žinoma, koncertuosiu ne vėlyvais vakarais, juk dukrelė yra. Per visą tą laiką, kol nekoncertavau, rašiau tyliai kitiems atlikėjams dainas. Kūriau. Ką dainuosiu scenoje? Ir senas perdarytas dainas, ir naujas. Ateityje ruošiuosi išleisti albumą“, – džiugiai kalbėjo dainininkė.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Gintarė Karaliūnaitė
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Gintarė Karaliūnaitė

Prisipažino ji ir dėl dar vienos, visiškai naujos jai veiklos – ruošiasi išleisti pasakų knygelę vaikams. Į ją nugulsiantys pasakojimai tiesiog ėmė ir susigulėjo, sekant jas dukrytei. O kas knygelę iliustruos?

„Draugė. Jai tai bus iššūkis“, – šyptelėjo G.Karaliūnaitė.

M.A.Canuelis: „Jai reikia psichologo pagalbos“

Kalbėdamas su 15min, M.A.Canuelis daug filosofavo apie psichologus. Neva jis siūlęs Gintarei eiti pas terapeutą, tačiau ši nesutiko – bijojo būti palaikyta nesveika.

M.A.Canuelis: „Siūliau teismui, kad į bylą įtrauktų psichologą, kad ištirtų Gintarės psichinę būklę. Viena ji vaikų auginti tikrai negali.“

„Nežinau, kodėl jūsų šalyje psichologų konsultacijos yra laikomos gėdingu dalyku. Taip žmonės po to ir žudosi. Jei nesutinki eiti, manau, kaip tik įrodai, kad turi problemų. Gintarei būtina pagalba. Siūliau teismui, kad į bylą įtrauktų psichologą, kad ištirtų Gintarės psichinę būklę. Viena ji vaikų auginti tikrai negali.

Pagalvokite, ji užaugo be tėvo, niekad neturėjo vyro pavyzdžio, todėl jai nesiseka su vyrais. Jau trečios skyrybos. Ji nejaučia vyrams jokios pagarbos. Pasiima iš jų ką nori ir viskas. Prisipažino kartą, kad ir mane pasirinko tik dėl to, kad norėjo mergaitės. Įtiko mano garbanoti plaukai. Ji man net pati pasipiršo, įsivaizduojate? Po kelių mėnesių draugystės. Atvyko į Latviją ir padovanojo savo nuo vaikystės turimą pakabutį. Pagalvojau, tai rimta. Ir kai mes tuokėmės, ji jau buvo nėščia. Praradome vaikutį, bet po mėnesio jau ji buvo vėl nėščia. Tiesiog ji turi problemų su vyrais. Nenoriu, kad mano dukra ir neturėtų pavyzdžio. Noriu būti šalia“, – tikino kanadietis.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Marcas Andre Canuelis
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Marcas Andre Canuelis

Visos šios jo kalbos Gintarei vėl sukėlė juoką. Pasak jos, prašyti teismo galima daug ko, bet kai kuriems norams nelemta išsipildyti.

„Aš jam pasipiršau? Nesąmonė. Jis pats pasikvietė į Latviją, išsivedė į kažkokią pievą, kur uodai kando. Užsakė gražų viešbučio kambarį, priklaupė, pasipiršo. Paprastą mažą žiedelį padovanojo. Kaip moteris pagalvojau, akutė galėjo būti didesnė. Bet juk ne tai svarbiausia. O dėl psichoterapeutų…

Tikrai lankėme abu, nepadėjo. Dukart bandžiau susitarti gražiuoju dėl skyrybų –nepavyko. Nežinau, ko jis iš viso to nori. Tiesiog pavydi, skaudu. Viskas priklausys nuo teismo baigties, bet duodu dvejus metus, ir jis pamirš tą dukrą. Ar jis iš viso ją myli? Kažkiek myli. Savaip. Jis ir mane sako, kad tebemyli. Bet mes skirtingai juk meilę jaučiame. Meilė žodžiais neįrodoma, įrodoma darbais. Dabar štai dukrelė sirgo, ar jis pasirūpino?“ – teigė dainininkė.

Per trejus metus ėjo į vieną pasimatymą

Paklausta, ar po tokios skaudžios patirties su vyrais, ji ryšis į namus įsileisti dar vieną mylimąjį, Gintarė susimąstė.

„Kol dukrytė tokia maža, tikrai ne. Kai bus septyneri metai, kai galės pati vertinti, tuomet gal. Bet ką aš jums galiu pasakyti, nėra tų vyrų“, – patikino Gintarė.

Dainininkė paatviravo, kad per pastaruosius trejus metus, kai nebegyvena su dabartiniu sutuoktiniu, pasimatyme buvo tik kartą. Tuomet supratusi, kad dar ne laikas. O štai M.A.Canuelis žiniasklaidai patikino, matantis, kad Gintarė intensyviai naudojasi „Tinder“ pažinčių programėle. Tačiau vyras nežino, kokiu tikslu ji tai daranti – gal tik jį norinti panervinti.

Kanadietis žiniasklaidai prasitarė ir apie tai, kad yra nepatenkintas savo advokatės darbu – neva ši neduoda tinkamų patarimų, o naujai advokatei pasisamdyti jam reiktų 2 tūkst. eurų.

„Gal dirba mano žmonai advokatė“, – šyptelėjo M.A.Canuelis.

Paklaustas, kokią šios dramos pabaigą mato, kanadietis patikino, kad jam arba teks išvykti į Kanadą ir atvykti čia kartą per metus mėnesiui, arba likti Lietuvoje ir vargti.

„Negaliu čia užsidirbti. Siūlo tik suvirintojo darbą. O suvirintojai moka tik penktadalį to, ką Kanadoje. Maistas, kita vertus, dvigubai brangesnis čia nei mano gimtinėje. O ir šiaip, kokios čia būtų atostogos Lietuvoje? Kas norėtų čia vykti atostogauti. Žinoma, su dukra matyčiausi. Bet tik kartą per savaitę. Supraskit, teisme aš ne savo jausmus noriu apsaugoti, o mergaitės. Ji taip stresuoja. Graužia pirštus net“, – nusivylęs kalbėjo jokios profesijos neįgijęs vyras.

Jis ir toliau bando lankyti savo dukrą, kai negali. Gintarė tuomet grasina iškviesianti policiją.

„Kanadoje mes protestuojame įsikurdami palapinėse ant gatvių. Vyksiu prie Gintarės namų, pasistatysiu palapinę ir protestuosiu, kol atvyks policija, – naujus planus brėžė M.A.Canuelis, prisipažinęs, kad dėl dukros metė tiek rūkymą, tiek alkoholio vartojimą. – Dėl streso rūkiau žolę, taip. O jūs žinote, kad Kanadoje dešimt metų vaistinėse marihuaną su receptais pardavinėja? Daktarai skiria. Nuo šių metų liepos parduos ir be recepto.“

Gintarė įsitikinusi, kad jos sutuoktinis ateityje gailėsis to, kad pasakojo visas detales žiniasklaidai. Juk visi pasakojimai išliks internetinėje erdvėje.

„Jis nesupranta, kad tokiais veiksmais kenkia dukrai“, – teigė dainininkė.

VIDEO: Gintarė Karaliūnaitė apie konfliktą su vyru: „Dariau viską, kad susitartumėm gražiuoju“

Drama teisme prasidėjo vasarį

15min primena, jog teismų duris varstyti sutuoktiniai pradėjo šių metų vasarį. Pasak G.Karaliūnaitės, ji ir M.A.Canuelis kartu negyvena jau nuo 2015-ųjų, praėjus dvejiems metams po slapta įvykusių vestuvių jie pasuko skirtingais keliais. Tačiau apie oficialias skyrybas pora pradėjo kalbėti tik prieš kiek daugiau nei pusmetį.

Pasak atlikėjos, sutuoktinis siekia prisiteisti dukters globą, nors su ja beveik nebūna, maža to, nori, kad mergaitei būtų suteikta Kanados pilietybė.

Anksčiau atlikėja yra tvirtinusi, kad dar pernai metų vasarą bandė su vyru kilusias problemas spręsti be teismo įsikišimo, svarstė ir apie skyrybų sutartį, net buvo pasiruošusi pati apmokėti išlaidas. „Buvo suteiktas laisvas bendravimas (su dukra), buvo siūloma minimali alimentų suma, bet tada jis (M.A.Canuelis) pats nesutiko. Visą laiką jo versijos (kodėl) skyrėsi“, – sakė ji.

G.Karaliūnaitė ir M.A.Canuelis slapta susituokė 2013 metais. Po metų pora susilaukė dukters. Gintarė iš pirmosios santuokos augina sūnų. Ši santuoka su Marcu atlikėjai buvo trečioji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius