-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skyrybų įkarštyje buvusį sutuoktinį priėmusi Natalija Bunkė: „Danieliui dabar labai reikia pagalbos“

Jau kuris laikas internete netyla kalbos apie Viktorijos Siegel ir Danieliaus Bunkaus skyrybas. Šioje istorijoje dėmesio centre atsidūrė ir atlikėja Natalija Bunkė. Tarp internautų moteris sukėlė diskusijas, kai viešumoje pasirodžius žiniai apie garsios poros skyrybas, jos draugijoje vis dažniau buvo galima pastebėti žinomą verslininką. Pati atlikėja sako visada palaikiusi su Danieliumi gerus santykius, nes kartu augina sūnų, todėl nei su juo, nei su Viktorija pyktis toli gražu neketina.
Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu
Natalija Bunkė ir Danielius Bunkus su sūnumi Kristupu / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt, 15min nuotr.

15min studijoje antradienio rytą viešėjusi atlikėja Natalija Bunkė šiuo metu savo ateitį kuria kartu su Edgaru Eidėjumi. Pora Vilniuje įsigijo namą, plėtoja verslus ir augina atlikėjos sūnų Kristupą. Pati žinoma moteris interviu metu juokaudama save vadino kietu riešutėliu ir prisipažino, kad iš visų buvusių vyrų, nė vienam nepasisekė taip gerai su ja sutarti kaip dabartiniam sužadėtiniui.

„Su savo antrąja puse gyvenu, dirbu, jis yra mano dešinioji ranka. Aš esu diva, o jis Džokeris, kuris mane valdo, dešinioji mano ranka. Edgaras yra tas žmogus, kuris viską dėlioja, tvarko mano reikalus. Pas mus nebūna ginčų, nes man užsiliepsnojus, jis moka greitai nugesinti“, – šypsojosi Natalija Bunkė.

Edgaras visai nesupyko net ir tada, kai jo bei Natalijos namuose po skyrybų su Viktorija Siegel kartais vis pasirodo buvęs atlikėjos vyras Danielius Bunkus. Pasirodo, pas N.Bunkę jis užsuka tik ieškodamas draugiško peties, artimų draugų, kuriems galėtų išsipasakoti nuoskaudas šiuo sudėtingu gyvenimo etapu.

„Mes dabar gyvename kartu su Edgaru, jis puikiai mato, kad tam žmogui kaip niekam kitam reikia pagalbos, pabūti, pakalbėti. Jis viską supranta. O pats Danielius sako, kad mano sužadėtinis yra auksinis žmogus“, – apie draugiškus santykius pasakojo Natalija Bunkė.

Anot Natalijos, net ir po skyrybų, reikėtų kaip įmanoma labiau vengti pykčių, o šios taisyklės ji stengiasi laikytis ir savo gyvenime. Todėl, kai pasuko skirtingais keliais su Danieliumi, jiedu stengėsi išlaikyti kaip įmanoma geresnius santykius.

„Mes esame tėvai. Jis mano vaiko tėvas, kuriam tuo metu, kai skyrėsi su Viktorija, reikėjo palaikymo, draugiško peties, mes su juo visada gerai sutariame. Kodėl aš jį turėčiau dabar atstumti. Labai jam linkiu, kad kuo greičiau viskas išsispręstų ir grįžtų į savo vėžes“, – kalbėjo N.Bunkė.

Internautams daug klausimų kelia ir dažnai socialiniuose tinkluose pasirodantys Natalijos Bunkės bei Viktorijos Siegel vaizdo įrašai, kuriuose moterys viena kitą pažymi. Žinoma atlikėja 15min tikino, kad šiuo metu karo kirvis tikrai nėra iškastas, judvi stengiasi išlaikyti gerus santykius.

„Aš su niekuo nesipykstu. Tikrai nesu pilkasis kardinolas, kuris kažką dėlioja. Tai ne mano reikalas, jie patys viską išspręs. O su Viktorija turime verslo reikalų, todėl neliečiame klausimų apie skyrybas“, – prisipažino Natalija.

Visą interviu su Natalija Bunke žiūrėkite čia:

VIDEO: Netikėta Natalijos Bunkės premjera: vaizdo klipe – tokia, kokios jos dar nematė

TAIP PAT SKAITYKITE: Viktorija Siegel po žinios apie skyrybas davė pirmą interviu: „Danieliui jaučiu tik pagarbą“

TAIP PAT SKAITYKITE: Danielius Bunkus kalbų apie skyrybas su Viktorija Siegel neneigia: „Klauskite jos pačios“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius