Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Projekto „Šok su žvaigžde“ nepaliko nė viena pora: dalyviai šoko su teisėjais

Šeštadienio vakarą – vyko jau aštuntoji „Šok su žvaigžde“ laida. Ypatingoje tiesioginėje transliacijoje projekte likusių šešių porų laukė didysis išbandymas – pirmąkart rengiamas „Teisėjų iššūkis“. Dėl to šį vakarą neiškrito nė viena pora.
„Teisėjų iššūkio“ akimirka
Aštuntoji „Šok su žvaigžde“ laida / Justino Stacevičiaus nuotr.

Praėjusį šeštadienį likusios šešios projekto poros traukė burtus, su kuriais iš teisėjų – Virginijumi Visocku, Egle Visockaite ar Lina Chatkevičiūte – aštuntoje laidoje stojo prieš „Teisėjų iššūkį“. Kiekviena pora turėjo parengti ne tik kassavaitinį šokį, bet ir įspūdingą pasirodymą su vienu iš projekto teisėjų.

Burtai lėmė, kad į Lietuvos sportinių šokių federacijos viceprezidento, nusipelniusio Lietuvos sporto trenerio Virginijaus Visocko „Teisėjų iššūkio“ komandą pateko aktorė Paulina Taujanskaitė ir Rolandas Beržinis bei atlikėjas Norbertas Liatkovskis (Norbė) ir Viktorija Šeinker.

Lietuvos ir įvairių tarptautinių šokio varžybų čempionės Eglė Visockaitės komandoje – choreografas Marijanas Staniulėnas ir Ieva Brigita Riepšaitė bei dainininkas Jurgis Brūzga ir Katerina Voropaj.

Daugkartinės Europos čempionės, profesionalios Lietuvos sportinių šokių šokėjos ir trenerės Linos Chatkevičiūtės komandoje pasirodys operos solistė Jomantė Šležaitė-Paukštė ir Rafal Narkevič bei LRT laidos „Į sveikatą“ vedėjas, sporto treneris Alanas Dzeranovas ir Eglė Bertulytė.

Gera žinia ta, kad proginėje „Teisėjų iššūkio“ laidoje nekrito nė vienas dalyvis – lygiai po savaitės, devintojoje „Šok su žvaigžde“ laidoje, matysime visas šešias projekte likusias poras. Vis dėlto, atsipalaiduoti negalima: kitą savaitę bus sumuojami dviejų laidų žiūrovų ir komisijos balai, todėl projekto dalyviams, kaip ir visuomet, be galo reikalingas žiūrovų palaikymas.

Praėjusį šeštadienį su projektu atsisveikino raitelė, reklamos specialistė, prekių ženklo kūrėja Roberta Orlauskaitė ir Gedvinas Meškauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius