Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šokėja Eglė Straleckaitė-Daugėlė 25-ąjį gimtadienį pasitinka Druskininkuose: „Mėgstu staigmenas“

Pastarieji metai šokėjai Eglei Straleckaitei-Daugėlei – vieni svarbiausių ir įsimintiniausių gyvenime. Ir 25-ąjį gimtadienį ji švenčia ypatingai. Šį sekmadienį, birželio 25-ąją, su vyru, verslininku Justinu Daugėla savo mažąjį jubiliejų ji pasitiko Druskininkų kurorte.
Eglė Straleckaitė
Eglė Straleckaitė / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Kiekvienais metais E.Straleckaitė-Daugėlė turėdavo tradiciją surengti didelę šventę savo artimiesiems ir draugams – vienu šūviu paminėdavo ir Jonines, ir gimtadienį atšvęsdavo.

Tačiau šie metai kitokie – vasarį su verslininku Justinu Daugėla šeimą sukūrusi šokėja, šiemet audringo vakarėlio atsisakė ir 25 metų sukaktį nusprendė paminėti ramiai ir romantiškai.

„Mano gimtadienis yra beveik per Jonines ir visi žino, kad visuomet organizuoju didelę šventę. Anksčiau turėjome tradiciją gimtadienį švęsti mano sode su didele kompanija draugų, darydavome teminius vakarėlius. Šiuo metu sodas yra tvarkomas, todėl pirmą kartą švenčiu kiek kitaip. Vyras suorganizavo romantišką kelionę į Druskininkus – lepinamės. O vėliau atšvęsime ir su tėvais, kuriems ši diena yra labai svarbi. Tad gimtadienio diena yra rami, o didesnę šventę suorganizuosiu kitą savaitgalį“, – 15min pasakojo E.Straleckaitė-Daugėlė.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Eglė Straleckaitė ir Justinas Daugėla
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Eglė Straleckaitė ir Justinas Daugėla

E.Straleckaitė-Daugėlė įsitikinusi, kad reikia švęsti kiekvieną gyvenimo šventę. Gimtadienis – ne išimtis.

„Gimimo dieną man norisi didelės šventės, mėgstu švęsti gimtadienius, mielai sveikinu sau svarbius žmones su jų progomis. Manau, kad kuo daugiau švenčių atrasime savo kasdienybėje, kuo daugiau linksmų dienų bus, tuo visiems smagiau ir įdomiau gyventi. Gimtadienį švęsti reikia!“ – šypsojosi Eglė.

Dovanų ji teigė nesureikšminanti. „Net nežinau, ko čia labai norėčiau, kokių dalykų man trūktų. Ypač materialios dovanos, jos manęs nedomina. Žinoma, smagu, kai kas nustebina, suruošia staigmeną ir viskuo pasirūpina, o man nereikia apie nieką galvoti – man tai didžiausia gimtadienio dovana“, – 15min sakė E.Straleckaitė-Daugėlė.

Praėję metai Eglei dovanojo daugybę pokyčių. Ji prisipažino, niekuomet nesitikėjusi, kad amžiną meilę prisieks dar iki 25-erių.

„Per šiuos metus mano gyvenime įvyko daug esminių pokyčių, dar ir dabar jaučiu tokį lengvą šoką, kad viskas taip greitai... Bet nusiteikusi esu pozityviai – viskas įvyko ne be reikalo. Labai smagu gyventi, kai suvoki, kad viskas gyvenime turi prasmę“, – šypsojosi E.Straleckaitė-Daugėlė.

JurArt nuotr./Eglė Straleckaitė
JurArt nuotr./Eglė Straleckaitė

Eglė pasakojo, turinti slaptą knygelę, į kurią jau daugybę metų rašo savo norus ir ateities planus.

„Anksčiau rašydavau į ją tik kraštutiniais atvejais – arba tuomet, kai būdavo labai sunku, arba tuomet, kai būdavo labai gera. Dabar į šią knygelę rašau ir savo gyvenimo tikslus. Tikiu tuo, kad mintys realizuojasi tada, kai jas garsiai pasakai arba parašai, tuomet jos tikrai gali išsipildyti. Kai matai prieš save parašytą planą, lengviau siekiai dėliojasi. Ir gimtadienis nėra vienintelė diena, kai permąstau savo ateitį – tą darau nuolatos“, – pasakojo E.Straleckaitė-Daugėlė.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Eglė Straleckaitė
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Eglė Straleckaitė

Šiuo metu šokėjos karjerą sustabdžiusi Eglė teigė, kad savo žinias perteikia kitiems – veda šokių pamokas Jūratės ir Česlovo Norvaišų studijoje, taip pat turi choreografijos pamokų bendrojo lavinimo mokyklose.

„Dabar esu truputį sustabdžiusi šokėjos veiklą, mokau vaikus. Reikia sulaukti kito sezono ir tada žiūrėsime. Manau, kad į sportą nebegrįšiu, bet visai norėčiau pasirodyti show dance kategorijoje. O kol kas kartu su Lietuvos čempionu Gediminu Grigoniu bendradarbiaujame ir dirbame su vaikais – planuojame stovyklas, turime įvairių planų“, – pasakojo E.Straleckaitė-Daugėlė.

Gimtadienio proga Eglė sau linki dar daugiau darbštumo, kantrybės. „Labai norėčiau, kad kitąmet įvairiausių pasiekimų būtų daugiau. O artimiesiems linkiu kantrybės su manimi, nes manau, kad dažnai jos reikia – esu spontaniška“, – juokėsi E.Straleckaitė-Daugėlė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šokėja Eglė Straleckaitė Kauno rotušėje ištekėjo už verslininko Justino Daugėlos

TAIP PAT SKAITYKITE: Eglė Straleckaitė Valentino dieną užsienyje antrą kartą ištekėjo už Justino Daugėlos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius