Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Šokių projekte dalyvaujanti Monika Marija per repeticiją patyrė kojos traumą

Gavusi pasiūlymą dalyvauti šokių projekte Monika Marija dabar jau nebeįsivaizduoja dienos be jų ir kurį laiką nenuilstamai repetuoja studijoje. Deja, traumų išvengti nepavyko.
Monika Marija Paulauskaitė, Justinas Mejeris
Monika Marija Paulauskaitė, Justinas Mejeris / Juliaus Kalinsko, E.Blaževič nuotr.

Per šios savaitės pradžioje vykusią repeticiją traumą patyrusi Monika Marija šio fakto neslėpė ir nuo sekėjų, o bendraudama instagrame vis tiek išlaikė savo jau vizitine kortele tapusį pozityvumą.

„Vienu žodžiu, vakar per repeticijas buvo popa, tai šiandien taip apgailėtinai guliu lovoje. Bet aš taip noriu išeiti, taip noriu šokti. Atsiprašau už visus kartus, kai sakiau, kad nenoriu“, – instagrame juokaudama dalijosi Monika Marija.

Traumos būta tikrai nemažos – ant merginos dešinės kojos atsirado ryški mėlynė. Ir nors pati atlikėja jau kurį laiką vengia bendrauti su žiniasklaida, 15min žiniomis, dėl patirtos traumos Monika Marija šiuo metu sunkiau vaikšto, baimintasi, kad koja gali būti išnarinta.

15min susisiekus su projekto vyr. prodiuseriu Audriumi Giržadu, jis patvirtino, kad komanda yra informuota apie patirtus nesklandumus.

„Taip, mes žinome. Tikėtina, kad tai yra lengvas kojos nikstelėjimas ir ji tikrai pasirodys šeštadienio laidoje, nes ir pati labai nori“, – teigė A.Giržadas.

Žinoma atlikėja šokių projekte dalyvauja kartu su profesionalu Justinu Mejeriu.

Šiame projekte kartu su šokėja Melisa Valinovič ant parketo sukasi ir su Monika Marija poruotas atlikėjas, grupės „120“ narys Dovydas Laukys.

Vos prieš kelias savaites pramogų pasaulį apskriejo išties netikėta žinia – santuoką planuojančių įregistruoti porų sąrašuose atsidūrė judviejų pavardės, nors apie Monikos Marijos ir Dovydo galimą draugystę iki tol net nebuvo žinoma. Vis dėlto numatytą dieną Vilniaus santuokų rūmuose jie taip ir nepasirodė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kardinalūs tapo dar kardinalesni: Monika Marija pristatė naujus pokyčius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius