Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Su vyro šmeižtu Mia nesitaikys: „Jis turi manęs miegančios nuogos nuotraukų, kuriomis grasina“

Atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia neslepia – skyrybos su skandalingai pagarsėjusiu verslininku Nerijumi Antanavičiumi jai primena nesibaigiančio mūšio lauką. Ketverius metus drauge praleidusi pora, sukdami skirtingais keliais, niekaip negali užkasti karo kirvio – esą Nerijus nesiliauja mėtyti akmenų į jos daržą. Tačiau daugumą jų Mia vadina „šlykščiu šmeižtu“ ir įspėja savo bičiulius: „Nepriimkit už gryną pinigą.“
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius
Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pirmadienį feisbuke Mia pasidalino žinute, kurioje rašė: „Mieli draugai, mano ex-vyras nenustoja stebinti... Jei išgirsite kažkokios dezinformacijos, nepriimkit už gryną pinigą. Aš esu šoke, kaip žmonės nesusitaiko su pralaimėjimu. Ir gali leisti sau pilti srutas ant žmogaus, kuris jam atidavė viską tiesiogine to žodžio prasme.

Liūdna man, kad taip yra, bet aš bejėgė kažką pakeisti. Neužkišiu burnos intrigų meistrams. Šiuo atveju galiu tik priimti kulkas į krūtinę ir bandyti laižyti skaudžias žaizdas. Žinau, kaip sunku yra stebėti žmogų iš šono, kuriam viskas puikiai sekasi, kuris stojasi iš naujo, kuria gyvenimą nuo nulio ir jam pavyksta. Kodėl kai kurie žmonės negali pasidžiaugti kito žmogaus laime? Kodėl reikia sutrypti, sunaikinti, bent jau iš dalies?

Čia vadinama meilė? Ne, tai pats didžiausias egoizmo laipsnis. Pasakysiu įniršio apimta – tokius žmones aš vadinu žiurkėmis, nes kitokių žodžių neberandu. Moterys, mielosios, bėkit nuo kenkėjų, jie nesikeičia, ir kuo toliau, tuo labiau kenkia. Tikiu, kad dar ilgokai reikės bėgti nuo šito žmogaus, bet aš pasirengusi. Visi mes darome klaidų, bet ko labiausiai nekenčiu gyvenime – melo. Melas vėliau ar anksčiau išlenda. Aš pasirengusi ilgai ir kantriai laukti. O tada suvesim sąskaitas.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Mia pradeda gyvenimą iš naujo: „Pastarieji 4 metai su šiuo žmogumi man buvo tikra kančia“

15min susisiekus su Mia ši tikino įrašą skyrusi ne tik draugams, bet ir savo dar kol kas oficialiam sutuoktiniui N.Antanavičiui. Esą „jis jai nenustoja gadinti gyvenimo ir skleidžia labai negražią informaciją“.

„Man labai liūdna, kad du žmonės išsiskyrę tiesiog negali ramiai paleisti vienas kito. Juo labiau kad tas žmogus man tiek visko gyvenime pridaręs, kad jau šimtą kartų turėjau eiti ir kreiptis į policiją. Tačiau aš to nepadariau. Jam atidaviau viską. Todėl man nesuvokiama, kaip jis gali neturėti sąžinės“, – sakė Mia.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mia
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mia

Jos teigimu, N.Antanavičius jau kurį laiką jos artimiems žmonėms skleidžia daug melagingos informacijos, taip pat grasina Miai, kad jei ši netylės – paviešins kompromituojančios informacijos.

„Jis yra prisidaręs kompromituojančių nuotraukų, kuriomis man grasina. Yra nusifotografavęs mane nuogą. Miegančią. Pabrėšiu – miegančią! Tai tiesiog šlykštu, žema. O ir tas nuotraukas jis susirinko ne šiaip sau. Žinojo pats, kad tiesiogine to žodžio prasme yra šiukšlė, žinodamas, kad aš vieną dieną galiu ką nors padaryti, jis prisidarė tų nuotraukų. Tačiau aš nebijau – tai nėra kokia nors erotinė fotosesija, juolab kad ketverius metus gyvenau su žmogumi. Aš nekalta, kad jis praskleidęs antklodę mane miegančią fotografavo. Tai tiesiog žema“, – 15min kalbėjo garsi atlikėja.

Mia tikino, kad tokie buvusio sutuoktinio veiksmai ją žeidžia ir kaip moterį, ji jaučiasi pažeminta, įsižeidusi. „Jis nebežino, ko griebtis, nes mato, kad aš negrįšiu pas jį. Mato, kad nei gražiuoju, nei bloguoju nebegali su manim susitarti, todėl daro visokius negerus dalykus. Ar tai meilė? Nemanau. Tai patogumas. Nes taip buvo ilgus metus – aš trejus metus jį išlaikiau. Net mašinai pinigų daviau“, – pasakojo ji.

Pašnekovė svarsto, kad N.Antanavičius, keldamas intrigas, nori ne tik priversti ją tylėti, bet ir siekia, kad ji sugrįžtų, kad jie vėl gyventų po vienu stogu. Tačiau to, kategoriškai tikina Mia, tikrai nebus. „Man nesinori kelti dalykų į viešumą, bet kai jis kalba atvirkščiai, negaliu tylėti. Nors šiaip manau, kad tai yra paskutinis mūsų susišaudymas perkeltine prasme“, – svarstė.

Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
Asmeninio albumo nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Šiuo metu Mia su N.Antanavičiumi sako beveik nebendraujanti – likę tik keli neišspręsti reikalai, tačiau ryšys esą jau seniai nutrūkęs. Jo namuose ji dar turi palikusi keletą daiktų, nors, tikina, nebepasigendanti – nesinori kapstytis po praeitį, todėl verčiau nusipirks naujus.

„Aš einu į priekį, man neblogai sekasi, nenoriu gręžiotis atgal. Tačiau kaip pasakyti žmogui, kad jis susitaikytų, kad nieko nebebus? Ši feisbuko žinutė skirta jam. Nes man jau pabodo, kad kur bevažiuočiau, jis man į ratus kaišioja pagalius. Kam to reikia? Nerijus – geras strategas iš prigimties, jis puikiai strateguoja visais klausimai. Tačiau draugų jis neturi, net ir tie vadinamieji draugai yra nuo jo peripetijų nukentėję. Man tiesiog liūdna, kad yra tokia situacija, tačiau linkiu Nerijui gyventi žmogiškai ir pradėti gerbti aplinkinius – tik tada gyvenime pradės sektis“, – 15min sakė Mia.

15min susisiekė ir su N.Anatanavičiumi, tačiau jis plačiau komentuoti situacijos nepanoro ir vis kartojo „neturintis ką pasakyti“ ir kad „kol kas jis tiesiog nusprendė tylėti“.

„Apie nieką nekomentuoju. Apie nuogos foto – išvis. Net minčių tokių būti negali. Jeigu žmogui trūksta dėmesio, ne per tą vietą dėmesį reikia imti“, – 15min sakė N.Anatanavičius.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Nerijus Antanavičius
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Nerijus Antanavičius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius