Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune krepšininkas Edgaras Ulanovas itin slaptai vedė mylimąją Gabiją Morkūnaitę

Šiltus jausmus vienas kitam jau 9 metus puoselėję krepšininkas Edgaras Ulanovas (27) ir Gabija Morkūnaitė (26) nusprendė žengti svarbų žingsnį judviejų santykiuose. Pora Kaune sumainė vestuvinius žiedus. Tiesa, itin slaptai.
Edgaras Ulanovas ir Gabija Morkūnaitė
Edgaras Ulanovas ir Gabija Morkūnaitė / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pora apie savo jausmus vienas kitam niekada neatviravo, retai kartu pasirodydavo kartu viešumoje. Nenuostabu, kad ir vieną svarbiausių dienų gyvenime jiedu nusprendė pasilaikyti tik sau.

Vestuvių ceremonija buvo suplanuota penktadienį, 16 val., Kauno civilinės metrikacijos skyriuje. Visgi sulaukę žurnalistų skambučių, jiedu netikėtai pakeitė laiką ir susituokė ankstų rytą.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Edgaras Ulanovas ir Gabija Morkūnaite
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Edgaras Ulanovas ir Gabija Morkūnaite

Kaip praneša 15min šaltiniai, paankstinę vestuvių laiką jaunieji daug dėmesio neskyrė ir aprangai – rengėsi paprastai, o ir svečių beveik nebuvo, tik jų santuoką paliudiję bičiuliai.

Dar ketvirtadienį kalbėdamas su 15min, E.Ulanovas pripažino, kad ši ceremonija bus labai privati, apie ją žino tik artimiausi draugai.

Naują šeimą socialiniame tinkle suskubo pasveikinti sporto žurnalistas Vidas Mačiulis: „Sveikiname! „Žalgirio“ ir Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės žaidėjas Edgaras Ulanovas ir jo išrinktoji Gabija Morkūnaitė, Vytauto Didžiojo universitete baigusi viešosios komunikacijos mokslus, šiandien, lapkričio 22-ąją, užregistravo savo santuoką Kauno civilinės metrikacijos skyriuje.

Gabijos ir Edgaro vestuvinės iškilmės vyks po jų bažnytinės santuokos. Tai bus tuomet, kai krepšininkai nežais, ilsėsis ir galės ramiai švęsti! Džiaugsmo jums, Gabija ir Edgarai!“

Pora susipažino krepšinio aikštelėje, kartu jie žaidė Lietuvos jaunimo rinktinėse – Gabija anksčiau taip pat buvo profesionali žaidėja.

15min primena, kad Edgaras Ulanovas profesionalus Lietuvos krepšininkas, žaidžiantis puolėjo pozicijoje. Nuo 2014 metų rungtyniauja Kauno „Žalgirio“ klube.

E.Ulanovas mėgsta išbandyti įvairias sporto šakas – žaidžia futbolą, skvošą, smiginį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius