-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo dainininkė Julija Jegorova

Pirmojo „Lietuvos balso“ nugalėtoja, Kristinos Ivanovos grupėje „Kristal“ dainuojanti atlikėja Julija Jegorova ištarė vieną svarbiausių gyvenimo „taip“, jai pasipiršo mylimasis Karolis. Sužadėtuvės įvyko pirmadienį.
Julija Jegorova su mylimuoju Karoliu
Julija Jegorova su mylimuoju Karoliu / Asmeninio albumo, Naglio Bieranco nuotr.

Šią žinią 15min patvirtino pati J.Jegorova. Pasak jos, mylimasis Karolis pasipiršo jų pačių namuose, jai tai buvo tikrai staigmena.

„Viskas įvyko pirmadienį. Kažkur giliai širdyje tikėjausi, kad sužadėtuvės turėtų kažkada netrukus įvykti, bet kad būtent tą dieną ir taip jaukiai namuose, tai buvo visai netikėta“, – 15min šypsojosi J.Jegorova.

Su mylimuoju Karoliu jiedu draugauja ilgiau nei metus: „Mes laiko neskaičiuojame, nes galvojame, kad pažįstame vienas kitą visą gyvenimą. Toks jausmas buvo nuo pradžių. Visa kita tik kažkokie skaičiai...“

Apie pasikeitusį sužadėtinių statusą J.Jegorova pranešė ir socialiniame tinkle feisbuke paviešinusi ranką, ant kurios matyti Karolio dovanotas sužadėtuvių žiedas.

15min primena, kad dar visai neseniai pora kartu leido laiką Tailande, kai kartu išvyko atostogų. „Esame tobuli kelionių partneriai“, – tuomet 15min dalindamasi įspūdžiais sakė J.Jegorova.

Asmeninio albumo nuotr./Julija Jegorova su mylimuoju Karoliu
Asmeninio albumo nuotr./Julija Jegorova su mylimuoju Karoliu

Panašu, kad vienas kitą tobulais partneriai jie laiko ir gyvenime. Todėl nors apie vestuves, kaip patys sako, kalbėti dar anksti, jų tolimai ateičiai neatideda.

„Norim dar pasidžiaugti sužadėtinių statusu, juk taip smagu! Bet niekada negali žinoti – gal ir šiemet nuspręsime kelti didžiąją šventę“, – 15min juokdamasi sakė atlikėja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Julijos Jegorovos ir mylimojo Karolio pirmi kartai Tailande: „Esame tobuli kelionių partneriai“

TAIP PAT SKAITYKITE: 15 kg atsikračiusi atlikėja Julija Jegorova – neatpažįstama: „Nė kiek savęs neriboju“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius