-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sutapimas ar žiaurus buvusiojo kerštas? Mios drama dėl nutekintų intymių kadrų kelsis į teismą

Šią savaitę Mios Pilibaitytės intymūs kadrai buvo nutekinti populiarioje pokalbių platformoje. Ir nors žiniasklaidoje vis dažniau rašoma apie bandymus nulaužti paskyras, panašu, kad ši istorija slepia daugiau žaizdų – atlikėja tikina, kad jos nuogą kūną atidengiančius kadrus esą išplatino jos buvęs vyras Nerijus Antanavičius, neva ją slapta filmavęs dar santuokos metu ir šantažavęs. Dabar moteris sako nebeturinti ko prarasti, tad pasidalijo kone košmarą primenančiu pasakojimu. Pats N.Antanavičius savo ruožtu pateikė kitokią versiją.
Goda Alijeva, Mia Pilibaitytė, Nerijus Antanavičius
Goda Alijeva, Mia Pilibaitytė, Nerijus Antanavičius / 15min nuotr.

Penktadienį populiariojoje „Discord“ apkalbų platformoje anonimas paviešino nuotraukas, kuriose matosi intymios atlikėjos Mios kūno dalys. Tiesa, ten pat nežinomas asmuo užsiminė, jog netrukus su šia atlikėja bus paviešintas ir erotinio pobūdžio vaizdo įrašas.

15min pati atlikėja patikino, kad situacija jai yra žinoma, esą ji pati apie jų paviešinimą žinojo dar prieš porą dienų. „Yra, kas mane įspėjo. O tą nuotrauką mačiau, ji be galo sena. Aš ir vaizdo įrašą esu mačiusi“, – 15min sakė Mia ir pridūrė, kad kaltininkai jai yra puikiai žinomi.

„Jis mane slapta filmuodavo ir šantažuodavo“

Anot moters, istorija, kaip ši nuotrauka atsirado socialiniame tinkle, veda į praeitį, kuomet Mia Pilibaitytė ir Nerijus Antanavičius bent visuomenės akyse buvo graži pora. Visgi iš atlikėjos pasakojimo aiškėja, jog tai galimai buvo tik fasadas.

„Dėl ko šitiek laiko buvau su savo buvusiu vyru santuokoje? Nes jis mane nuolatos šantažavo. Jis ir vaizdo įrašų turi prifilmavęs man nežinant ir nematant. Nuotraukos nuo mūsų vestuvių pradžios buvo daromos nuolatos ir aš buvau šantažuojama.

Ir tos paskelbtos nuotraukos yra darytos būtent jo, kadrais jis pasidalijo su viena savo drauge, kuri į tai irgi yra įsivėlusi. Žinau net ir tai, kodėl jis rinko informaciją, kompromatą prieš mane – jis turėjo labai aiškią priežastį nuo pat mūsų santuokos pirmosios dienos“, – užsiminė atlikėja.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia ir Nerijus Antanavičius

15min pasiteiravus, už ką Nerijus galimai kerštauja Miai, moteris tikino, jog apie savo buvusį vyrą žino tiesiog per daug. Esą jis nori, kad ji tylėtų apie jo galimai kriminalinę praeitį.

„Nerijus man yra skolingas begalę pinigų, kuriuos yra iš manęs pavogęs man nežinant ir mums dar net esant ne santuokoje. Tegul jis eina su savo pinigais ir palieka mane ramybėje. Pinigai jam laimės neatneš, nes ant svetimo arklio į rojų nenujosi.

Būtent dėl to, kad yra mane labai apvogęs, jis rinko informaciją ir kompromatą apie mane. Tam, kad tiesiog tylėčiau. Ir aš tylėjau. Labai ilgai tylėjau“, – pasakojo Mia.

Būtent dėl to, kad yra mane labai apvogęs, jis rinko informaciją ir kompromatą apie mane. Tam, kad tiesiog tylėčiau. Ir aš tylėjau. Labai ilgai tylėjau, – pasakojo Mia.

Vis dėlto moteris teigė vėliau prasitarusi savo draugėms, tačiau netrukus pasklidusios kalbos. „Aš ir Godai esu pasakiusi. Bet jeigu ji tiek kvaila, jog nesuvokia, kad aš jai norėjau padėti, galbūt jie surado vienas kitą ir yra vienas kito verti“, – pridūrė atlikėja.

Anot Mios, nuo jų santuokos pradžios N.Antanavičius niekad neturėjo darbo, jį moteriai tekdavo traukti iš visokio plauko bėdų, išlaikyti. „Ir kiek jo verslui pinigų daviau, nors visi garsiai kalbėjo, esą Mia bankrutavo.

Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mios Pilibaitytės skyrybų bylos nagrinėjimas
Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr./Mios Pilibaitytės skyrybų bylos nagrinėjimas

Iš tikrųjų restoranas buvo atidarytas ne man, tik mano vardu, kad nereikėtų daryti reklamos“, – atskleidė pašnekovė.

Dalyvavo ir G.Alijeva?

Tiesa, anot Mios, susidoroti su ja šiuo metu bando ne tik buvęs mylimasis, bet ir dabartinė jo širdies draugė, atlikėja Goda Alijeva. M.Pilibaitytė teigė iš atlikėjos gaunanti įvairaus pobūdžio žinučių, kurias panaudos teismuose.

„Kokių žinučių aš vakar sulaukiau iš pačios Godos, iš jo... Dėl teisinių priežasčių jų paviešinti negaliu, bet, jūs patikėkite manimi, toks jausmas, kad aš susirašinėjau su dviem nestabiliais žmonėmis“, – sakė Mia ir paslaptingai pridūrė: „Sprendžiant iš tokio pobūdžio žinučių, vietoje Rolando Alijevo aš tikrai susidomėčiau, kokioje aplinkoje auga jo vaikai.“

Dėl susiklosčiusios situacijos Mia sakė gaunanti daug palaikymo žinučių iš draugų, artimųjų ir gerbėjų. Visgi dalis tų tekstų esą apie G.Alijevą.

„Daugiausia apie ją. Ji viešoje erdvėje yra tiek prikalbėjusi ir prirašiusi apie mane dalykų, kad baisu. Tai yra tragedija. Neįsivaizduoju, kiek reikia pykti ant žmogaus, nesuvokiu, ko jiems iš manęs reikia. Manau, kad jie smaginasi, kad jiems labai linksma. Bet visada sakau, kad juokiasi tas, kas juokiasi paskutinis.

Aš asmeniškai gyvenu ramų gyvenimą, turiu daug darbų, viskas taip, kaip norėjau. Ir dabar, pabėgusi iš to pragaro, kuriame gyvenau su juo, vis dar turiu kažką aiškintis? Kam visai tai? Aš tiesiog noriu jo nuoširdžiai paklausti, kodėl jis ar jie taip daro?“ – klausė atlikėja ir pridūrė turinti įrodymų, jog G.Alijeva ieškojo kompromituojančios informacijos apie ją.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Goda Alijeva
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Goda Alijeva

Vadina psichopatu

Visgi dėl paviešintų nuotraukų Mia teigė didelio šoko nepatyrusi. Po šitiekos metų santuokoje jos buvusio mylimojo elgesys jau esą nebestebina.

„Kiek pažįstu Nerijų per 7-erius metus, esu gavusi tiek šantažo ir tiek moralinio smurto... Ir ne tik moralinio. Bet manęs kiekvienas to žmogaus padarytas žingsnis nebestebina. Tai yra degradacija, nes taip gali elgtis tik morališkai degradavęs žmogus. Aš labai daug ką nutylėjau. Ką aš pasakiau televizijai, spaudai, yra tik ledkalnio viršūnė.

Tai, kas vyko už uždarų durų, niekas net neįsivaizduoja, kam yra pasirengęs šitas žmogus. Manau, kad tai yra psichinis ligonis, psichopatas. Aišku, nesu gydytoja, negaliu patvirtinti šios diagnozės, bet, mano akimis žiūrint, mano asmenine nuomone, tai yra psichiškai nesveikas žmogus, nes normalus žmogus taip nepadarytų“, – sakė ji.

Moteris sakė ir numananti priežastis, kodėl jos buvęs sutuoktinis galimai taip galėjo pasielgti. Esą jis neseniai šeimoje patyrė netektį, todėl neva ieško, kur išsikrauti.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Nerijus Antanavičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Nerijus Antanavičius

„Žinant, kad aš turiu sūnų, žinant, kad mano tėvai serga... Žinant visus šituos dalykus ir artimo žmogaus netektį ir skausmą, ar tu galėtum linkėti, būdamas normalios psichikos, kitam žmogui tokio dalyko? Manau, kad ne.

Bet mano baimė baigėsi. Aš nenužudžiau žmogaus, nieko neapvogiau, nieko blogo nepadariau. Gyvenau, kaip ir kiekvienas žmogus gyvena savo gyvenimą, santuokinį gyvenimą. Taip gali atsitikti kiekvienam žmogui, kiekvienai moteriai, kiekvienam vyrui.

Aš kol kas teisiškai nieko nesitikiu. Ir šiandien man nebėra gėda už save, man gėda už juos. Jie galvoja, kad pasijuoks iš manęs, bet šiandien visi juokiasi iš jų. Bent jau iš tų žinučių, kur aš gaunu, visi yra pakraupę dėl jų elgesio, šokiruoti.

Visi esame padarę vienokių ar kitokių klaidų, iš jų mokomės, jeigu esame protingi žmonės. Bet šito tikrai nenusipelniau“, – kalbėjo Mia.

Pirmą kartą apie tai girdžiu ir net nenoriu apie tai girdėti. Nu va, būna įdomesnių žmonių, – sakė G.Alijeva

Atlikėjai taip pat klausimų kyla dėl Nerijaus kriminalinės praeities. Pati įrodymų esą sukaupusi moteris stebisi, kaip jos buvęs sutuoktinis dar vaikšto laisvėje.

„Kaip jis dar nesėdi, man yra mistika. Taip, jis turi teistumą. Aišku, teisėsauga aiškinsis visus įvykius“, – patikino moteris.

LNK nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia
LNK nuotr./Vilija Pilibaitytė-Mia

Kartu ji nepraleido progos paskatinti į policiją kreiptis nukentėjusius nuo šantažo. Kaip ji teigė, pati galbūt tą padarė per vėlai, o dabar turi tvarkytis su jau gerokai sudėtingesne situacija.

„Labai baisūs laikai atėjo dėl to, kad nė viena moteris ar vyras negali būti saugūs gyvendamas netgi su savo partneriu, vyru ar žmona. Tu niekada negali būti tikras dėl to, kas jam šaus į galvą, kokios informacijos jis per bendrą gyvenimą kartu yra surinkęs.

Ir manau, kad kiekvienas, kuris yra šantažuojamas, neturi laukti iki tol, kol paviešins šantažus, turi rinkti informaciją ir imtis priemonių“, – užbaigė pašnekovė.

G.Alijeva: „Apie ką jūs kalbate?“

15min susisiekė ir su Mios pasakojime minima dabartine N.Antanavičiaus mylimąja G.Alijeva. Užsiminus apie atlikėjai mestus kaltinimus dėl informacijos rinkimo bei šantažo, moteris sakė neturinti ką komentuoti.

„Nesuprantu, apie ką jūs kalbate? Pirmą kartą apie tai girdžiu ir net nenoriu apie tai girdėti. Nu va, būna įdomesnių žmonių“, – sakė G.Alijeva.

N.Antanavičius: „Ji mane šmeižia“

Tuomet 15min susisiekė su žmogumi, aplink kurį sukasi visa Mios pasakojimo ašis – buvusiu atlikėjos sutuoktiniu N.Antanavičiumi. Savo ruožtu vyras pateikė kitokią pasakojimo versiją.

Ir taip mane apšmeižė ant visos Lietuvos kaip didžiausią recidyvistą, ko pasekmes jaučiu ir dabar, – sakė N.Antanavičius.

Kaip teigė N.Antanavičius, nuotraukas jam esą atsiuntę draugai, per kuriuos apie jas jis esą ir sužinojęs.

„Esmė yra tokia: visų pirma, jeigu būtų atidesnis žmogus, matytų, kad tai yra daryta trečio asmens. Iš nuotraukos matosi, kad ji bendrauja su žmogumi, kuris yra ant jos“, – tikino N.Antanavičius.

Tiesa, iš prastos kokybės nuotraukų sunku pasakyti, ar kamera buvo padėta ant baldų, ar ten stovi N.Antanavičiaus minėtas trečiasis asmuo.

„Jeigu būtų pastatyta kažkokia kamera, manau, prieš kamerą niekas nenorėtų kažką veikti, nebent kokie iškrypę žmonės“, – toliau komentavo buvęs Mios sutuoktinis.

Jis taip pat teigė nemanantis, kad nuotraukos darytos seniai. „Aišku, geriausia apkaltinti ką? Buvusį vyrą, nes mes išsiskyrėme ne gražiuoju, o piktuoju. Ji mane šmeižia. Aš tikrai nebuvau tas trečias žmogus, kuris stovi ir filmuoja“, – tikino pašnekovas.

Kaip teigė N.Antanavičius, Mia esą galimai maišo jį su kitu mylimuoju, kuriam neva tokios linksmybės patikdavo.

„Ne veltui Lietuvoje eina tos kalbos, kaip ji mėgsta linksmintis ir ką ji daro. Tegu ji [kaltininko] paieško kitoje aplinkoje. Aš dvejus metus su trupučiu su ja nebendrauju, mes jokių santykių su ja neturime. Esu laimingai išsiskyręs vyras, dabar tvarkingai gyvenu.

Kas susiję su jos laisvu elgesiu, tegul nekaltina to žmogaus, ant kurio pyksta. Ir taip mane apšmeižė ant visos Lietuvos kaip didžiausią recidyvistą, ko pasekmes jaučiu ir dabar“, – sakė N.Antanavičius.

Paklaustas apie kaltinimą vagyste, buvęs Mios vyras tikino, jog tai – asmeninė Mios nuomonė. „Ką ji nori, tą kalbą. Jeigu ji mano, kad čia aš, tegu ji eina į teismą, pasižiūri, kokios nuotraukos, kada daryta, iš kur daryta ir taip toliau. Tada aš su ja susitiksiu teisme“, – sakė vyras.

Kalbai pakrypus apie galimą šantažą, N.Antanavičius kėlė klausimus, ar Mia apskritai supranta, ką šis žodis reiškia.

„Norėčiau, kad ji pateiktų įrodymus, kur aš ją šantažuoju. Tegul ji naudoja žinutes, kur aš ją šantažuoju ir tegu ji išsiaiškina žodynėlyje, ką reiškia žodis „šantažas“, – sakė N.Antanavičius.

Dėl susiklosčiusios situacijos Mia teigė kartu su teisininkais rašysianti pareiškimą pirmadienį. Beje, išgirdusi apie N.Antanavičiaus atsaką 15min ji didžiai nustebo.

„Tokių situacijų mano gyvenime nėra buvę, kad dalyvautų trečias asmuo. Laisvo elgesio? Per penkerius metus, kol su juo gyvenau, nesu į kitą vyrą pažiūrėjusi“, – tikino Mia.

Ji prisipažino po skyrybų ilgą laiką turėjusi širdies draugą, tačiau šis esą taip niekada nepasielgtų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius