Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sveikuolis S.Dailidė su žmona susilaukė dvynukų – berniuko ir mergaitės: pasidalijo žaviu kadru

Lietuvos sveikuolių sąjungos prezidentas Simonas Dailidė ir arfos meistrė Aistė Baliunytė-Dailidienė išgyvena džiaugsmingas nuotaikas – jų šeimą papildė dvynukai.
Simono Dailidės ir Aistės Baliunytės vestuvių akimirka
Simono Dailidės ir Aistės Baliunytės vestuvių akimirka / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Mergaitė ir berniukas porai gimė ketvirtadienio rytą. Šia žinia naujai iškeptas tėtis pasidalijo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje.

„Norim pasidžiaugti, kad vakar ryte mūsų šeima pasipildė dviem nuostabiais piliečiais. Dvynukai, berniukas ir mergaitė. Mes kosmose, ar sauskelnėse, nesuprantu, bet jausmas geras“, – socialiniame tinkle rašo S.Dailidė.

15min primena, kad naujienomis apie šeimos pagausėjimą S.Dailidė pasidalijo savo „Youtube“ kanale, kur jį seka apie 16 tūkst. prenumeratorių. Čia sveikos gyvensenos principais besidalijantis jaunuolis įkėlė vaizdo įrašą pavadinimu „Gyvenimą keičiančios naujienos“.

Paskutines nėštumo akimirkas skaičiuojanti pora pripažino naujieną nuo aplinkinių slėpę ilgą laiką, tačiau fiksavo momentus, kuriais ir pasidalijo šiame įraše.

„Koks jausmas būti mama? Keistas, iš šono nėštumas visuomet atrodo kitaip. Bet labai džiaugiuosi“, – kalbėjo Aistė.

„Tokios sunkiai nupasakojamos naujienos... Gyvenimą keičiantis įvykis. Ne nuotykis ar rubrika, bet įvykis, kuris neabejotinai pakeis visą gyvenimą. Realiai naujas gyvenimo lapas. Visaip galima pavadinti, bet sunku rasti tinkamiausią apibūdinimą“, - pridūrė Simonas, naujiena sutikęs pasidalyti ir su 15min skaitytojais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius