-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saldi „Teleloto“ naujo sezono pradžia – vedėjai vaišinosi valgomais kamuoliukais

Rugsėjo 10-ąją „Teleloto“ žaidime debiutuoja du nauji vedėjai – Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila. Švęsdamas naujas pareigas ir naujo sezono pradžią šokėjas, renginių vedėjas T.Rimgaila visa kūrybinę grupę pakvietė į savo ir žmonos Liucinos desertinę „Liu Patty“. Čia „Teleloto“ senbuviai Indrė Stonkuvienė bei Gintas Vaičikauskas atskleidė, kokie žmonės dažniausiai jų akivaizdoje laimi prizus.
Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila
Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Kuo susiję saldumynai ir „Teleloto“? Ši desertinė – mūsų su Liucina šeimyninis verslas, o „Teleloto“ – šeimų žaidimas. Dar atsimenu, kai pats buvau dešimties – dvylikos metų ir sekmadieniais buvo savotiška tradicija kartu su tėvais stebėti šį žaidimą. Man nupirkdavo bilietą ir intensyviai braukydavom langelius, – sakė naujasis žaidimo vedėjas Tadas Rimgaila. – Viliuosi, jog ir šiandien šis žaidimas suburia šeimas ir jie tokiu būdu praleidžia laiką kartu. Na, o dabar siūlau paragauti mūsų pagamintų loterijos kamuoliukų – jų, priešingai nei tų studijoje, galite atsikąsti!“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Liucina Rimgailė ir Mantas Stonkus
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Liucina Rimgailė ir Mantas Stonkus

Būsimiems „Teleloto“ žaidėjams linkėčiau nekurti planų, kur čia strategiškai geriau nusipirkti tą bilietą, neskaičiuoti jokių tikimybių teorijų. Kai neplanuoji, tiesiog pasidžiaugi tau suteikta galimybe – tuomet pasirodai geriausiai, kaip gali.

Svečių nereikėjo ilgai raginti – spalvingi, ryškūs, tarsi pliušinės tekstūros kamuoliukai vienas po kito riedėjo į lėkštes. Šventės šurmulyje žaidimo režisierius Audrius Giržadas pripažino, kad su vedėjais, kurie jau yra žinomi visuomenėje ne visuomet lengva, užtat – smagu.

„Šio sezono permainos yra gyvos, gaivios ir gaivališkos. Ne visada lengva, bet linksma. Pamažu tampame šeima, kuri vienas kitą supranta iš žvilgsnio, iš mimikos – net nebereikia nieko sakyti“, – 15min sakė žaidimo režisierius.

Jau po kelių dienų pirmą kartą į „Teleloto“ studiją žengsianti Ieva Stasiulevičiūtė buvo nusiteikusi šelmiškai – netikėtai įsiveržė į kadrą kolegoms pozuojant fotografams. Ji teigė, jog greičiausiai ir gyvenime, ir loterijose sekasi tiems, kurie visko nepriima pernelyg rimtai.

„Aš tik dabar sužinojau, kad gi čia buvo didžiulė vedėjų atranka! Iš tiesų ir būsimiems „Teleloto“ žaidėjams linkėčiau nekurti planų, kur čia strategiškai geriau nusipirkti tą bilietą, neskaičiuoti jokių tikimybių teorijų. Kai neplanuoji, tiesiog pasidžiaugi tau suteikta galimybe – tuomet pasirodai geriausiai, kaip gali. Džiaugiausi, kai laidos rengėjai paskambino pirmą kartą, o sulaukusi antro skambučio pagalvojau: „O ko jie iš pirmo karto nesuprato?!“ – šiandien kvatoja Ieva.

Tuo metu ji net nepagalvojo, jog vedėjų atranka vyko keliais etapais ir dalyviams reikėjo įveikti didžiulę konkurenciją.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Ieva Stasiulevičiūtė

Apie riziką: mėgsta lietuviai tą šampaną

Paklausta, kas jai labiausiai patinka šiame žaidime, I.Stasiulevičiūtė sakė, jog tai prizų gausa.

„Vienas automobilis, kitas, tada dar kitas prizas, tada butas, tada... Čia visi laimi! Reikėtų paskaičiuoti, kiek mes prizų išdovanojame per vieną minutę. Labai smagu yra duoti – kai matai tas dideles žmonių akis… apima labai geras jausmas“, – emocingai kalbėjo I.Stasiulevičiūtė.

Ji sakė, jog derėtis su žaidėjais, siūlyti pinigus mainais į galimybę laimėti stambesnį prizą yra jos porininko T.Rimgailos užduotis, tačiau tuo momentu jai vos pavyksta susilaikyti nekomentavus, neparaginus žaidėjo. Beje, I.Stasiulevičiūtė patikino, kad vedėjai taip pat nežino, kurioje dėžutėje slepiasi automobilis ar stambi suma. O ką rinktųsi ji pati – žvirblis rankoj ar briedis lankoj?

„Manau, tokį pasirinkimą, tik gal mažesniu mastu, turime padaryti kiekvieną dieną. Aš rizikuoju. Nes, ką čia slėpsi – mėgstam mes, lietuvaičiai, tą šampaną, o kas nerizikuoja... Tik rizikuojant gali nutikti kas nors naujo, netikėto“, – šypsojosi pašnekovė.

Loterija pakeitė net vestuvių tradicijas

Desertinėje su vaikais ir vyru Mantu Stonkumi apsilankiusi žaidimo vedėja Indrė Stonkuvienė sakė, jog iš šio žaidimo operatorių dažniausiai sulaukia klausimo, kodėl taip džiūgauja – juk ne ji ką tik laimėjo apvalią pinigų sumą.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Stonkus ir Indrė Stonkuvienė su vaikais
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Mantas Stonkus ir Indrė Stonkuvienė su vaikais

„Praėjusiais metais pradėjus vesti žaidimą mane labiausiai nustebino, kaip iš tiesų tai rimta, kaip viskas patikrinama ir kiek daug žmonių dirba šioje komandoje. Galbūt kažkas iš mano kartos galvoja, kad vesti tokią laidą tai jau „paskutinė stotelė“, bet iš tiesų tai didžiulė loterija ir žaidimo negali vesti bet kas – žiūrovas turi pasitikėti šiais vedėjais.

Iki praėjusių metų „Teleloto“ merginos tebuvo gražios ir rideno kamuoliukus. Norėjau įrodyti, kad moteris gali ir turi ką pasakyti. Dabar esu ta „auksinė ranka“, darbą su Gintu pasidaliname per pusę ir iš tikrųjų labai įsigyvename, įsijaučiame, kai žmonės šalia laimi“, – sakė I.Stonkuvienė.

Žmogus, kuris ateina patikrinti, ar tikrai yra visi kamuoliukai, visada ištraukiamas dalyvauti studijos žaidime! Mes visi net laukiame, ar ir vėl taip nutiks!

Ji pastebėjo, kad pastaruoju metu loterija pritraukia vis daugiau jaunų žaidėjų, jie nesigėdija atvykti į studiją, filmuotis ir mėginti laimėti solidžią pinigų sumą.

„Dirbu su vestuvėmis ir pastebėjau, kad jaunieji vis dažniau prašo draugų įteikti ne puokštę gėlių, o... puokštę „Teleloto“ bilietų!“ – pastebėjo I.Stonkuvienė.

Kaip laimėti Aukso puodą ji negali atsakyti, tačiau per metus pastebėjo vieną neįprastą sutapimą.

„Prieš žaidimą studijoje mūsų komandos nariai paaiškina žaidėjams, kaip elgtis. Taip pat yra mergina, kuri permatomose tūbelėse atsineša kamuoliukus su numeriais. Tada pasikviečia vieną žaidėją patikrinti, ar tikrai yra visi kamuoliukai nuo tokio iki tokio skaičiaus – ir tik tada juos suberia į mašiną. Žmogus, kuris ateina patikrinti, ar tikrai yra visi kamuoliukai, visada ištraukiamas dalyvauti studijos žaidime! Mes visi net laukiame, ar ir vėl taip nutiks!“, – kalbėjo I.Stonkuvienė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintas Vaičikauskas ir Indrė Stonkuvienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintas Vaičikauskas ir Indrė Stonkuvienė

Skirtingos reakcijos – kartais džiaugsmą keičia išgąstis

Radijo laidų vedėjas Gintas Vaičikauskas paantrino Ievai Stasiulevičiūtei: jo nuomone, žaidime laimi atsipalaidavę ir besišypsantys žmonės.

„Pastebi, kurie atvažiavo ir mintyse dėlioja strategiją – „Aha, kaip čia laimėt daug pinigų“, o kurie atvyko tiesiog gerai praleisti laiko. Manau, kad dažniau laimi tie, kurie neskaičiuoja jokių tikimybių teorijų, o tiesiog pagalvoja: „Ai, gal nusipirksiu bilietą, sekmadienį sau pabraukysiu...“, – svarstė G.Vaičikauskas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintas Vaičikauskas su žmona Agne
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Gintas Vaičikauskas su žmona Agne

Jis taip pat pripažįsta, jog jam pačiam žiūrint savo laidas kartais atrodo, kad jis džiaugiasi labiau už patį laimėtoją. Desertinėje jis prisiminė paskutinį atvejį – moteris, laimėjusi butą Vilniuje, nerodė praktiškai jokių emocijų. Tačiau vedėjas pastebėjo, jog sparčiai keičiasi jos veido spalva.

„Ji balo ir tikrai pagalvojau, kad tuoj turėsim rimtų reikalų – o jeigu nualps? Butas – visai kita prizo kategorija, nei automobilis. Tačiau, matyt, mes visi reaguojam skirtingai: vieni šokinėja ir krykštauja, kiti balansuoja ant apalpimo ribos. Juk ne kasdien kas nors tau pasiūlo: „Gal norėtumėt buto už kelių kilometrų nuo Katedros? Norite? Tai prašom, jau beveik ir vakarienė paruošta“, – juokėsi G.Vaičikauskas.

Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila žiūrovams pirmą kartą pasirodys rugsėjo 10-ą dieną, sekmadienį, nauju laiku, 17.20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius