Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„The Roop“ diskoteka šįkart – sandėliuose, biuruose, ant stogų: šoko ne tik darbuotojai, bet ir robotai

10 įmonių – nuo baldų gamybos iki siuvimo, IT, NT, nuo Klaipėdos iki Visagino, nuo Kauno iki Šilutės. „The Discoteque" šokį išmoko ne tik 150 darbuotojų su vadovais, bet ir robotai, elektriniai krautuvai. Komandos šoko ant stogų, gatvėse, tarp baldų, gamybos linijų, sandėliuose, biuruose, aikštėse ir kiemuose, o kai kas išmoko net ir žymųjį pirštų šokį.

„The Roop“ Geltonosios bangos SBA Grupėje iniciatoriai skaičiuoja, kad už kadro liko 1 geltonos bangos nublokštas dronas, daugiau nei 4 valandos filmuotos medžiagos, 150 po kaukėmis paslėptų šypsenų ir bent 10 valandų repeticijų.

Šokį galite išvysti čia:

VIDEO: „The Roop“ banga pasiekė 150 darbuotojų su vadovais, robotus ir elektrinius krautuvus

„Kiekvieną kartą, kai savo įmonių viduje telkiame komandas bendram tikslui, maloniai nustebina darbuotojų iniciatyvumas ir aktyvumas. Nesvarbu, kur – Visagine, Vilniuje, Kaune, Šilutėje, Klaipėdoje – kiekvienoje įmonėje atradome „The Roop“ grupės gerbėjų, kurie planavo, mokėsi žingsnelius, drąsiai stojo prieš objektyvus.

Tokios iniciatyvos ne tik padeda išreikšti lietuvišką palaikymą mūsų šių metų „Eurovizijos“ favoritams, bet ir suteikia galimybių mums visiems pabūti kartu per šią atskyrusią pandemiją. Galbūt ne šokant vienoje erdvėje, bet šokant vienam tikslui ir siekiant vieno rezultato – gražaus, nuotaikingo klipo, kuriame būsime visi kartu, nors ir virtualiai“, – sako SBA Grupės administracijos vadovė Indrė Pociūtė-Levickienė.

Stopkadro nuotr./„The Roop“ banga pasiekė 150 darbuotojų su vadovais, robotus ir elektrinius krautuvus
Stopkadro nuotr./„The Roop“ banga pasiekė 150 darbuotojų su vadovais, robotus ir elektrinius krautuvus

„Su komanda, kuri yra motyvuota ne tik dirbti, bet ir kurti drauge, yra taip paprasta pasinerti į tokias iniciatyvas. „Germanikoje“ mes ne pirmą kartą pasigauname idėjų šokiams, tačiau „The Roop“ palaikymo akcija ir galimybė klipe būti visai įmonei kartu – tikrai išskirtinė.

Reikia pripažinti, kad repeticijų būta daug, tačiau darbuotojai gana imliai pagavo „Diskotekos“ šokio judesiukus, o filmavimo valandėlės buvo smagi pertrauka nuo įprastinių darbų“, – sako „Germanika“ mokymų koordinatorė Aušra Šilinskienė, kuri yra ir „Discoteque“ šokio mokytoja savo kolegoms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius