Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

TOP10: Katažina Zvonkuvienė – apie įsimintiniausią kelionę, didžiausias silpnybes ir įveiktą baimę

Visuomet besišypsanti, tautos numylėtinė Katažina Zvonkuvienė šiandien turbūt daugiausia galėtų kalbėti apie kaip ant mielių augančius dvynukus – jie atlikėjos gyvenime pastaruoju metu užima bene svarbiausią vietą. Net ir tuomet, kai 15min skambino jai pasikalbėti, Katažina prasitarė viena ranka laikanti telefoną, o kita – mažuosius Korneliją ir Donatą.
Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Tačiau yra temų, apie kurias Katažina dažnai nepasakoja. Apie baimes, silpnybes, kosmetikos priemones, be kurių negali išeiti iš namų.

TOP10 – tai dešimt Katažinos atsakymų į 15min jai pateiktą anketą.

  • Automobilis

​​Vertina gerą vardą užsitarnauti spėjusias markes, tarp jos mėgstamiausių – „Mercedes-Benz“ ir BMW, pastarąjį vairuoja pati.

Katažina sako nemėgstanti „mažų mašinyčių“, o rinkdamasi naujus ratus kaip ir daugelis moterų pirmiausia dėmesį kreipia į tai, kaip automobilis atrodo vizualiai, o jau po to įvertina jo techninius privalumus ir trūkumus. „Man svarbu, kaip automobilis atrodo, negaliu vairuoti bet ko“.

  • Įsimintiniausia kelionė

Tris savaites trukusi kelionė po Kubą. Tai buvo pirmoji tokia tolima kelionė su Deivydu Zvonkumi, kurią pora vadina pavėluota, metus atidėta povestuvine kelione.

Apskritai Katažina sako keliaujanti palyginti nedaug, bet labai žavisi Italija, visos šalies kultūra, jos žmonėmis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Deivydas ir Katažina Zvonkai medaus mėnesiu mėgavosi saulėtoje Kuboje: žiūrėkite fotoalbumą

  • Patiekalas

Steikas su krauju. Tiksliau – bet koks patiekalas iš mėsos ir su mėsa, be jos Katažina negalėtų gyventi. Priešingai nei be saldumynų, jų jos valgiaraštyje galėtų praktiškai nebūti.

  • Grožio priemonė

Lūpų balzamas ir biri, blizgesį maskuojanti pudra.

  • Drabužis

Kelnės, džinsai – Katažina į juos verčiau iškeistų tiek sijonus, tiek įvairias sukneles. Ji neapsieina ir be aksesuarų: anksčiau labai mėgo laikrodžius, buvo periodas, kai negalėdavo išeiti iš namų be auskarų, dabar brangiausias – vestuvinis žiedas.

  • Knyga

Skaito mažai, bet jei skaito – dažniausiai filosofines knygas. Ypač žavisi Seneka.

  • Filmas

Mėgstamiausio filmo neturi, tačiau labiausiai patinka istoriniai, dokumentiniai, paremti tikrais faktais, įvykiais.

Taip pat – rusų klasika, ypač tokie filmai kaip „Tarnybinis romanas“, „Briliantinė ranka“.

Katažina sako kone jaučianti alergiją „bukoms amerikietiškoms komedijoms“. O jai labiausiai įsiminę pastarųjų metų filmai – „12 vergovės metų“ bei „Padangių akis“.

  • Spalva

Visos žemės spalvos ir ypač – juoda, balta, kūno. „Žiemos periodu beveik visi mano drabužiai yra juodi. Kaip bebūtų gaila, kad ir kaip besistengčiau rinktis ryškias spalvas, jos man nelimpa. O štai žemės atspalviai ramina labiausiai“, – sako ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažina Zvonkuvienė: „Lėkiau į ligoninę ir maldavau – viską atiduosiu, tik neatimkite mano vaikų“

  • Silpnybės

Dekoratyvinė kosmetika, batai ir... žmonės. Be jų, be bendravimo, be pokalbių, dėmesio ji sako tiesiog negalėtų gyventi, žmonių reikia kaip oro, todėl viena savęs negyvenamoje saloje tiesiog negali įsivaizduoti.

  • Baimės

​Labiausiai bijo netekti kažko artimo ir brangaus. Taip pat – aukščio baimė, tačiau su ja Katažina bando susidraugauti. Vaikystėje ji sako net į antrą aukštą negalėjusi užlipti žiūrėdama žemyn, o dabar vis pagalvoja priimti iššūkį ir pasiryžti šuoliui parašiutu – neva tik pažiūrėjus baimei į akis pavyks jos atsikratyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius