-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Tu gali šokti“ – nepraleisk vienintelės atrankos

Jau šį sekmadienį, kovo 20 dieną, 11.00 val. Vilniuje „Panoramos“ laisvalaikio ir prekybos centre prasidės vienintelė šiemet atranka į populiarų TV3 šokių projektą „Tu gali šokti“. Iki pat penktadienio visi norintys dalyvauti projekte dar gali pildyti anketas TV3 internetiniame puslapyje (www.tv3.lt), o nespėjusieji galės registruotis atrankos vietoje.
„Tu gali šokti“ – nepraleisk vienintelės atrankos.
„Tu gali šokti“ – nepraleisk vienintelės atrankos. / TV3 nuotr.

„Iki šios dienos gavome beveik du tūkstančius anketų, dalį dalyvių pakviesime į viešą atranką „Panoramoje“, o ten jau nuspręsime, kas toliau varžysis dėl auksinių bilietų į didžiąsias atrankas, kurios bus rodomos per TV3. Įrodyk sau ir visiems, kad ir tu gali šokti“, – dalyvauti ragino projekto prodiuseris Saulius Urbonavičius–Samas.

Svarbu nepamiršti projekto kūrėjų pateiktų taisyklių: atrankoje dalyvauti gali tik 18-30 metų kandidatai, su savimi reikia turėti kompaktinę muzikos plokštelę, kurioje būtų 2-3 originalios, jokiu būdu ne miksuotos dainos ar muzikos kūriniai. Ant kompaktinės plokštelės būtinai turite užrašyti savo vardą, pavardę, įrašytos dainos atlikėjo vardą ir kūrinio pavadinimą.

Šokėjų pasirodymus atrankoje vertins projekto kūrybinė komanda ir garsūs šalies šokėjai, scenos žvaigždės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius