Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apiplėštas aktorius Rokas Petrauskas: „Atgavau sąmonę gulėdamas ant laiptų be daiktų ir batų“

Aktorius, grupės „Neteisėtai padaryti“ narys Rokas Petrauskas jau atsigauna po ankstų ketvirtadienio rytą įvykusio užpuolimo. „Morališkai blogiau jaučiuosi nei fiziškai“, – 15min prisipažino aktorius. Per apiplėšimą jis buvo sužalotas ir neteko su savimi turėtų daiktų, užpuolikai numovė net batus.
Rokas Petrauskas
Rokas Petrauskas / Fotogenijų ir Augustino Žukovo nuotr.

Galvos sumušimą patyręs R.Petrauskas 15min sakė, kad gydytojai siūlė likti gydytis ligoninėje, tačiau savaitgalį aktoriaus laukia TV3 serialo „Šviesoforas“ filmavimas, todėl jis bando atsigauti namuose.

„Morališkai blogiau jaučiuosi nei fiziškai. Skauda tik galvą. Gydytojai patarė ramiai būti, kritinių dalykų nėra. Galvą susiuvo, peršvietė, patikrino tomografu ir pasakė, kad išgyvensiu. Komplikacijų, pasak jų, nebus“, – teigė aktorius R.Petrauskas.

Tiesiog prabudau jau ant laiptų. Kažkokį smūgį prisimenu, bet lyg per miglą. Atgavau sąmonę gulėdamas ant laiptų be daiktų ir be batų.

Savaitgalį filmavimo aikštelėje jau turintis pasirodyti aktorius sakė, kad užpuolikai jo veido nesumušė, yra tik maža mėlynė. „Ji greičiausiai atsirado, kai kritau“, – 15min sakė aktorius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Užpultas ir apvogtas aktorius Rokas Petrauskas: „Galvą sudaužė, paėmė telefoną ir piniginę“

Paprašytas prisiminti patį nutikimą R.Petrauskas sakė, kad ketvirtadienio vakarą vyko spektaklis, tada su kolegomis paminėjo gimtadienį. „Paminėjome, truputėlį pašventėme. Ėjau namo visai negalvodamas, kad mane seka ar kad gali kažkas užpulti. Ir tiesiog prabudau jau ant laiptų. Kažkokį smūgį prisimenu, bet lyg per miglą. Atgavau sąmonę gulėdamas ant laiptų be daiktų ir be batų“, – įvykį prisiminė jis.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rokas Petrauskas
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rokas Petrauskas

Po patirto apiplėšimo aktorius kitiems sostinės gyventojams patarė naktį važiuoti taksi, nevaikščioti naktimis ir būti budriems. „Pasirodo, ir Vilniuje nėra saugu. Aš ilgą laiką vaikščiodavau pėsčiomis ir tokių nutikimų nebūdavo, niekas nesikabinėdavo. O čia iš pasalų. Jei net batus pavogė... turbūt narkomanai“, – svarstė R.Petrauskas.

15min ketvirtadienį rašė, kad užpuolimas įvyko Vilniuje prie Žirmūnų tilto. Policija pradėjo tyrimą ir pagal vaizdo kameras, kurios yra sumontuotos prie šv. Petro ir Povilo bažnyčios, bandys nustatyti užpuolikus.

Policijos duomenimis, gegužės 18 d. apie 4 val. 30 min. Vilniuje, P.Vileišio gatvėje R.Petrauską sumušė nepažįstami asmenys. Iš aktoriaus buvo pavogta piniginė su dokumentais, banko kortelėmis, mobiliojo ryšio telefonas, elektroninė skaityklė, akiniai, žingsniamatis. Užpuolikai pavogė ir aktoriaus avėtus sportinius batelius. Nuostolis įvertintas 805 eurais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius