Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Užsidarius grožio salonams G.Žemaitei plaukus nudažė vyras: „Tokiam išbandymui jis daugiau nesiryžtų“

Karantinas sustabdė ne tik žmonių, miestų, verslininkų, bet ir grožio specialistų darbą. Tačiau užsidarius visiems šalies grožio salonams, moterys į paniką toli gražu nepuola. „TV pagalbos“ žvaigždė Gerda Žemaitė sugalvojo, kaip pasigražinti namuose, nesukeliant jokio pavojaus aplinkiniams. Į pagalbą šį kartą jai atskubėjo vyras Andrius Žemaitis, kuris pirmą kartą išbandė kirpėjo amatą dažant plaukus.
Gerda Žemaitė
Gerda Žemaitė / Asmeninio albumo nuotr.

15min jau anksčiau rašė, kad kovo 16 dieną paskelbus karantiną, turėjo užsidaryti ir visi grožio salonai. Tačiau panašu, kad moterims tai visai ne problema. Gerda Žemaitė papasakojo, kaip puikiai galima išsiversti ir pasigražinti namų sąlygomis. Penktadienį žinoma moteris atsidavė į savo vyro rankas ir paprašė, kad šis nudažytų ataugusius plaukus. Ji įsitikinusi – nors rezultatas gal ir nebuvo stulbinantis, Andrius puikiai susitvarkė su užduotimi.

„Aš esu pripratusi kas mėnesį paryškinti plaukų spalvą ir padažyti šaknis, nes jie greitai nublunka, būna nušiurę. Pagalvojau, kad vis tiek sėdime namuose nėra, ką veikti, taip ir šovė tokia mintis. Kaip tik penktadienį atėjo laikas apsilankyti kirpykloje, todėl susisiekiau su kirpėja. Aptarėme plaukų dažymo galimybę namuose“, – pasakojo Gerda.

Jos kirpėja paruošė dažus, papasakojo, kaip reikėtų juos sumaišyti. G.Žemaitei tereikėjo nuvažiuoti iki specialistės namų ir pasiimti. Žinoma moteris pridūrė, kad saugumo sumetimams nepamiršo užsidėti ir respiratoriaus bei džiaugėsi, kad visada galima rasti išeiti iš kiekvienos situacijos.

Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė

Kai savo rankose ji laikė dažus, iškilo kita problema – kas nudažys plaukus? Gerda juokėsi pasakodama, kad iš pradžių kreipėsi į savo vyresnį sūnų, tačiau jis šiek tiek išsigando, kad nepadarys visko tinkamai. Tuomet ši užduotis atiteko jos vyrui Andriui Žemaičiui.

„Šiuo metu nebendraujame su kitais žmonėmis, niekur nevažiuojame, pas mus net kaimynai į terasą neateina. Man atrodo, jei taisyklės tokios ir galime kažką jomis pakeisti, taip turėtų elgtis ir kiti. Mes tikrai saugomės, todėl šalia neturėjau nei draugės nei kitų artimųjų, teko rinktis kažkurį iš dviejų vyrų“, – juokėsi Gerda.

Televizijos ekranuose dažnai matoma moteris pasakojo, kad Andriui iš pradžių teko plaukų šaknis nudažyti tamsia spalva, o likusius plaukus – šviesiai: „Džiaugiuosi, kad prieš karantiną nusiėmiau priaugintas sruogas ir pakirpau galus, kitaip kažin ar būčiau ryžusis dažyti namų sąlygomis, tai sudėtinga. Pati to padaryti niekaip negalėčiau, o vyrui manau būtų per didelis iššūkis.“

Rezultatu Gerda liko labai patenkinta, vis dėlto atvirai prisipažįsta – po apsilankymo pas kirpėją, jis būtų buvęs kitoks – geresnis. Žinoma moteris svarstė, galbūt meistrė būtų pašviesinusi jos tamsius plaukus sruogelėmis. To Andriaus ji prašyti neišdrįso, nes mano, kad viskas nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

Paklausta, ar nebuvo sunku prikalbinti vyrą tokiam išbandymui, ji prisipažino iš jo tik išgirdusi klausimą: „Kam to reikia?“. Pati Gerda sako gražintis nusprendusi ne dėl komplimentų, jai pačiai smagiau, kai plaukai atrodo tvarkingai.

Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gerda Žemaitė

„Manau, kad Andrius daugiau nesiryžtų tokiam išbandymui, kirpėjas tai faktas, kad iš jo turbūt būtų ne koks, nelabai ir patiktų jam ši profesija. Bet ateityje turbūt vis tiek reikės pakartoti, jei užsitęs karantinas“, – šypsojosi G.Žemaitė.

Žinoma moteris pasakojo jau sulaukusi ir komplimentų dėl šukuosenos, tačiau kur kas didesnė problema jai dabar atrodo nagai, kuriuos netrukus reikės savarankiškai tvarkyti namų sąlygomis.

„Prieš karantiną spėjau juos susitvarkyti, dar nėra ataugę, bet problema bus, kai reikės nuimti gelį. Mano meistrė sakė praves telefonu instruktažą, kaip susitvarkyti nagus, kaimynė turi specialią lempą. Pati niekada nebandžiau to daryti, bet pagyvensime, pamatysime. Gal ir su dilde nuimsiu gelį“, – juokėsi Gerda.

O kol kas namuose ji kaip ir įprastą dieną, rūpinasi oda, ją lepina įvairiomis kaukėmis, kosmetikos priemonėmis. Anot Gerdos, dabar kur kas svarbiau ne grožis, o sveikata. Žinoma moteris labai tikisi, kad karantinas neužsitęs ir netrukus visi galės vėl grįžti į įprastą rutiną.

„Kad ir kaip būtų smagu pabūti namuose, žmonės darosi nervingi, nori laisvės. Suvaržymai niekada nepatiko ir nepatiks. Reikia apsišarvuoti kantrybe ir laukti, kada viskas pasibaigs“, – įsitikinusi Gerda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius