Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Skaisgirė su vyru nebegyvena, bet dėl ateities nežino: „Mūsų santykiai – kaip lietuviški orai“

Bene daugiausia klausimų kelianti pramogų pasaulio pora po truputį įsileidžia į savo pasaulėlį. Po ilgos pertraukos ir pirmą kartą taip atvirai Vaida Skaisgirė ryžosi prabilti apie tai, kaip buvo užmezgusi kitus santykius, paaiškino, kas sudrebino jųdviejų su Rolandu santuoką, kaip ji vertino skandalingąjį vyro serialą, kodėl pastaruoju metu jie atostogavo kartu ir kokia yra dabartinė Skaisgirių šeimos situacija.
Rolandas Skaisgirys ir Vaida Skaisgirė
Rolandas Skaisgirys ir Vaida Skaisgirė / 15min nuotr.

15min užkalbinus Vaidą Skaisgirę, ši apie dabartinę santykių padėtį iš pradžių atsiliepė neišsiplėsdama.

„Kiekvienas žmogus turintis bet kokius santykius gyvenime – kolegiškus, draugiškus, meilės santykius – žino, kad santykis nėra juoda arba balta, a arba b. Tam dažnai daro įtaką įvairiausios peripetijos“, – teigė ji, paklausta, ar šiuo metu su Rolandu yra kartu.

Vis dėlto, anot jos, kažkoks santykis – kad ir koks jis bebūtų – dabar tarp jų tikrai yra. „Be abejo, mes turime vaiką, jis tapo pirmoku, mes negalime neturėti jokio santykio“ – kalbėjo V.Skaisgirė.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„L'Officiel Lithuania“ žurnalo pristatymo akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„L'Officiel Lithuania“ žurnalo pristatymo akimirka

Apie žymųjį R.Skaisgirio serialą, kuris neva turėjo parodyti Vaidos neištikimybę, moteris nedaugžodžiavo – teigė, kad tai buvo „labai įdomus kūrybinis polėkis“. Tačiau reakcijų ji tikino sulaukusi visokių.

„Be abejonės, buvo nesupratusių, buvo labai smerkiančių tokią idėją, tikriausiai buvo ir palaikančių, bet aš tokių nesutikau. Bet jeigu kas nors yra išleidžiama į viešumą, tu turi susitaikyti su tuo, kad tai bus aptarinėjama“, – pasakojo Vaida Skaisgirė.

Anot moters, suteikiamas dėmesys dėl serialo niekaip nekeičia jos gyvenimo.

„Jeigu jums, mieli komentatoriai, kas nors nepatinka, rėkit, pulkit, man nuo to gyvenime ne blogiau, o jeigu jums nuo to palengvėja tą minutę, aš esu laiminga, kad gerą darbą padariau“, – tikino Vaida.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„L'Officiel Lithuania“ žurnalo pristatymo akimirka
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„L'Officiel Lithuania“ žurnalo pristatymo akimirka

Išsamiau apie išgyventą emocinį išbandymą V.Skaisgirė pasakojo rugsėjo mėnesio žurnale „L’Officiel Lithuania“. Moteris interviu sakė su Rolandu nebegyvenanti jau kuris laikas.

O, anot Vaidos, bendras kelias akmenuotas pradėjo darytis po R.Skaisgirio korupcijos skandalų – jis neva užsidarė savyje, pasidarė sunkiau su juo bendrauti. Ji tai įvardijo kaip „judviejų pabaigos pradžią“.

„Jis nemokėjo, o gal ir savigarba neleido gerai išsiverkti, o aš pradėjau pykti, kad jis manęs neprisileidžia, kad dingo mūsų pokalbiai ir vienybė – tada mes ir nusisukome į skirtingas puses“, – žurnalui pasakojo ji.

Tiesa, ten pat moteris užsiminė, kad žiniasklaidai daugybę klausimų kėlusios jųdviejų atostogos buvo ne romantiškų santykių atnaujinimas, o bandymas išlaikyti racionalius santykius dėl sūnaus.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vaidos ir Rolando Skaisgirių sūnaus Ato Rugsėjo 1-osios akimirka
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vaidos ir Rolando Skaisgirių sūnaus Ato Rugsėjo 1-osios akimirka

Ji džiaugiasi su Rolandu laiku supratusi, kad dėl sūnaus reikia atskirti vyro ir žmonos bei tėčio ir mamos santykius.

„Juokiuosi, kad mūsų su Rolandu santykiai – kaip lietuviški orai: po giedros kyla audra, po jos – pragiedruliai ir vėl audra, o kartais – ir visas uraganas“, – juokėsi moteris ir pridūrė, kad tarp jų su vyru viskas vystysis taip, kaip ir turi būti.

„Nežinia, kaip viskas bus toliau (ir vėl kartoju tą patį „nežinau“), bet šiandien mes kalbamės, susikalbame, diskutuojame. Nurimus audroms pagaliau galima į viską pažvelgti šaltesniu protu“, – interviu kalbėjo V.Skaisgirė.

Vis dėlto paklausta, ar palieka erdvės pamąstyti apie bendrą ateitį, Vaida teigė, kad kol kas jiedu nebesikapsto po praeitį, šiuo metu orientuojasi į sūnaus gerovę.

„O širdyje tikiu, kad tarp mūsų viskas bus taip, kaip turi būti“, – interviu baigė Vaida.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaida ir Rolandas Skaisgiriai atvyko į Kijevą
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaida ir Rolandas Skaisgiriai atvyko į Kijevą

15min primena, kad gegužės mėnesį Vaida Skaisgirė patvirtino, kad jų ji su Rolandu Skaisgiriu jau metus nepuoselėja santykių.

„Nėra čia ko ir slėpti – kartu nesame jau daugiau negu metus. Ir jau kurį laiką teisininkai ir advokatai dirba savo darbą“, – 15min sakė V.Skaisgirė ir pridūrė, kad plačiau komentuoti skyrybų nemato tikslo.

Kalbos apie Vaidos ir Rolando Skaisgirių skyrybas pasklido dar 2017-ųjų spalį. Tuomet pirmą kartą prabilta, kad po ketverių metų santuokos pora gyvena atskirai.

Žurnalo „L'Officiel Lithuania“ pristatymas – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius