Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

V.Tarasovienę glaustinuke papuošusi stilistė: „Kostiumą kūrė dizainerė. Man pačiai buvo šokas“

Įspūdingas Violetos Tarasovienės pasirodymas Operos ir baleto teatro scenoje abejingų nepaliko, žiūrovai negalėjo atsistebėti šou, kurį atlikėja surengė apdovanojimų „Žmonės 2019“ metu. Tiesa, iki šiol nerimsta komentarai ir dėl vieno sceninio Violetos kostiumo, kuris nepatiko nei pačiai atlikėjai, nei ją puošusiai stilistei. Tad kodėl Violeta scenoje vis tiek pasirodė su nepatikusia ir internautų diskusijas sukėlusia glaustinuke?
Violetos Tarasovienės pasirodymas per „Žmonės 2019“ apdovanojimus ir stilistė Milda Metlovaitė
Violetos Tarasovienės pasirodymas per „Žmonės 2019“ apdovanojimus ir stilistė Milda Metlovaitė / 15min nuotr.

Kaip 15min jau rašė, Violetos Tarasovienės numeris iš nuostabos ne vieną žiūrovą privertė net išsižioti – dainininkė pasirodymą pradėjo kabėdama kelis metrus virš scenos, o nusileidusi ant žemės, ji kartu neatsikvėpdama dainavo ir šoko su profesionaliais šokėjais ir jiems nė kiek nenusileido.

Tačiau, kol Violetai plūdo komplimentai dėl profesionalaus pasirodymo, kritikos strėlės smigo į ją puošusius stilistus. Internete pasirodė komentarų, kuriuose buvo peikiamas vienas iš atlikėjos sceninių drabužių – glaustinukė, o atlikėją aprengusį stilistą siūlyta atleisti iš darbo.

Milda Metlovaitė buvo viso apdovanojimų renginio stilistė, o kadangi buvo labai didelis skaičius žmonių, kuriuos reikėjo papuošti, keliems dizaineriams buvo paskirta užduotis sukurti drabužius ir sceninius kostiumus.

„Mes patys renkamės dizainerį, kuriam sumokam už jo darbą. Šiuo atveju Violetos pasirodymui buvo pasiūti trys kostiumai, už vieną iš jų buvo atsakinga viena dizainerė, su kuria buvo sutarti ir atlikėjos primatavimai, bet jie neįvyko. Taigi per generalinę repeticiją gavom tai, ką gavom“, – 15min pasakojo Milda Metlovaitė.

Visgi dizainerės vardo Milda atskleisti nepanoro. Pasak jos, toks dizainerės nepavykęs darbas ją, kaip stilistę, nemaloniai nustebino.

„Gavome pamoką, kad su kai kuriais žmonėmis mes nebedirbsime. Aš žinau, kad tas žmogus tikrai gailisi. Norisi tikėti, kad ir mes, ir ji pasimokys iš savo klaidų, – sakė M.Metlovaitė. – Bet šįkart likau labai nustebinta. Ji ne vienai Lietuvos žvaigždei kuria kostiumus, jie visada būdavo įspūdingi, dėl to ją ir pasirinkome. Man pačiai buvo šokas.“

Ji ne vienai Lietuvos žvaigždei kuria kostiumus, jie visada būdavo įspūdingi, dėl to ją ir pasirinkome. Man pačiai buvo šokas.

Kadangi Violetos Tarasovienės ir jos šokėjų glaustinukės buvo gautos tik paskutinę dieną, prieš pat renginį, M.Metlovaitė sako, kad jau nebeturėjo galimybės nieko pakeisti.

„Sutinku, kad turėjo būti skirta tam daugiau laiko, turėjo įvykti primatavimai, bet dėl kažkokių problemų jie neįvyko. Mes tiesiog pasitikėjome, kad viskas bus gerai padaryta, nes kiek matydavome šios dizainerės darbus, jie būdavo geri. Tiesiog šįkart nepasisekė“, – 15min kalbėjo Milda Metlovaitė.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Milda Metlovaitė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Milda Metlovaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Violeta Riaubiškytė-Tarasovienė

Violeta Tarasovienė: būkim biedni, bet teisingi

„Aš irgi nelabai buvau patenkinta apranga – būkim biedni, bet teisingi. Aš visiškai ne taip norėjau atrodyti ir visiškai ne taip man buvo deklaruota, kad aš atrodysiu. Pirmoji suknelė man buvo labai įspūdinga, labai graži, o kitas drabužis... Nežinau. Idėja kaip ir gera, bet neišpildyta iki galo“, – 15min dar sekmadienį kalbėjo V.Tarasovienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Violetai Tarasovienei – žiūrovų liaupsės, bet jos stilistei – kritika: kodėl tokia glaustinukė?

V.Tarasovienė dėl suknelės važiavo į primatavimus, o štai glaustinukes, kurios ir sulaukė kritikos, išvydo tik renginio dieną – per generalinę repeticiją.

„Aš atvažiavau į renginį ir buvau pastatyta prieš faktą. Nors mes iš anksto buvome apkalbėję, kaip viskas turi atrodyti, bet galiausiai pasirodė, kad rankovės nepatogios, blizgučiai krenta, o ir apskritai atrodo ne taip, kaip man rodė. Dar turėjo švarkelis užsisegti, bet nespėjau jo sutvarkyti... Stilistė dar bandė taisyti situaciją. Na, bet ką padarysi. Tam reikia ruoštis ne vieną dieną ir ne dvi savaites. Manau, kad dėl tokio pasirodymo galima ir pusantro mėnesio užtrukti“, – 15min pasakojo Violeta Tarasovienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Operos ir baleto teatre – iškilmingi apdovanojimai: ant raudono kilimo sublizgo ryškiausios žvaigždės

TAIP PAT SKAITYKITE: „Žmonės 2019“ apdovanojimai: vyriškos ašaros, naujoko sėkmė ir įkvepiančios kalbos

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius