-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vagys įsilaužė į Nijolės Pareigytės automobilį: „Kaunas išgamų dar neatsikratė“

Grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė nukentėjo nuo ilgapirščių. Vagys Kaune įsilaužė į jos „Volkswagen Passat“ automobilį – išdaužę keleivio pusėje esančių durelių stiklą jį apšvarino.
Nijolė Pareigytė
Nijolė Pareigytė / 15min nuotr. ir stop kadrai

Vagystė įvyko Kaune – mieste, į kurį Nijolė su vyru Rimvydu Rukaičiu ir judviejų dukra Patricija išsikraustė vasaros pabaigoje.

„Viskas vyko prie mūsų namų, Žaliakalnyje. Ryte vyras rado automobilį išdaužtu langu ir pavogta visa multimedija“, – 15min pasakojo Nijolė.

Jos vairuojamas „Volkswagen Passat“ – 2014 metų, automobilį Nijolė įsigijo šių metų pavasarį ir iki šiol būtent su šiuo automobiliu panašių incidentų ji neturėjo.

Pasak Nijolės, ilgapirščiai pavogė audio ir video įrangą, toks esą buvo jų tikslas.

„Dar bagažinėje buvo mikrofonas, mašinoje po darbų jį vežiojausi, tačiau jo nelietė. Džiaugiuosi, nes jis buvo brangus. O ir akivaizdu, kad vagys norėjo pasiimti ekraną, radiją, navigaciją“, – 15min kalbėjo Nijolė.

Atlikėja neslepia, jausmas ryte rasti suniokotą automobilį – itin nesmagus.

„Labai nemalonu, tiesiog šlykštu. Langas išdaužtas, nebeturiu multimedijos. O išlaidų bus nemažai, nes neturiu kasko draudimo“, – 15min sakė Nijolė.

Asmeninio albumo nuotr./Vagys Kaune apvogė Nijolės Pareigytės automobilį
Asmeninio albumo nuotr./Vagys Kaune apvogė Nijolės Pareigytės automobilį

Apvogė ir Klaipėdoje

Nijolė Pareigytė anksčiau jau buvo patyrusi, koks nemalonus kartėlis lieka po vagystės. Prieš pusantrų metų buvo apvogtas kitas Nijolės automobilis Klaipėdoje, tuomet iš jo dingo nešiojamas „Apple MacBook 13“ kompiuteris.

Tiesa, tuomet žinoma moteris patikslino, kad automobilis greičiausiai buvo paliktas neužrakintas, o vagys pasidarbavo tuomet, kai atlikėja vedė dukrą į būrelį.

TAIP PAT SKAITYKITE: Apvogta Nijolė Pareigytė prašo pagalbos: „Padėkite rasti daiktus, gal kas ką matėt?“

„Kažkaip sukrito, kad kasmet kažkas nutinka. Prieš tai kompiuterio vagystė, dabar ši... Labai nesmagu“, – antradienį 15min kalbėjo Nijolė.

Nuo vagių 2017-ųjų gegužę nukentėjusi atlikėja tuomet į policiją nesikreipė, tačiau šįkart pareiškimą rašė. „Buvo ir kas atkalbinėjo, kad neverta kreiptis į policiją. Tačiau manau, kad jei buvo įvykdytas nusikaltimas, jis turi būti registruotas“, – sakė ji.

Policijoje Nijolė Pareigytė sužinojo, kad ji – ne vienintelė šiąnakt Kaune nukentėjusi nuo niekadėjų, o dauguma vagysčių – panašios. „Papuoliau ir aš į „reidą“, – bandė juokauti pašnekovė.

Asmeninio albumo nuotr./Vagys Kaune apvogė Nijolės Pareigytės automobilį
Asmeninio albumo nuotr./Vagys Kaune apvogė Nijolės Pareigytės automobilį

Kol kas nuostolių ji dar nesuskaičiavo, tačiau aišku, kad teks rūpintis ir nauju stiklu, ir nauja aparatūra.

„Šiandien apkritai nutiko toks keistas sutapimas: ryte išėjau žaisti teniso ir grįžau su ledu ant nosies – teniso rakete susidaužiau nosį. Smūgis buvo stiprus, bijau, kad nebūtų lūžio, nes šiek tiek tinsta. Tačiau kai grįžau namo, vyras sako – „čia dar ne viskas, tavo mašina apvogta“. Matyt, bėdos po vieną nevaikšto“, – kalbėjo Nijolė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius