-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaida Skaisgirė prabilo apie sveikatos bėdas: „Apmaudu, kad savimi susirūpiname tik jau sunegalavus“

Greito gyvenimo ritmo ir įtemptų darbų apsuptyje neretai pasimiršta svarbiausias gyvenimo prioritetas – sveikata. Tą pastebi ir TV projektų prodiuserė bei vedėja Vaida Skaisgirė. Moteris pripažįsta, kad kaip ir daugelis, ji sveikata neretai susirūpina tik jai sušlubavus, tačiau Naujųjų metų naktį ji sau davė pažadą labiau rūpintis tiek emocine, tiek fizine sveikata.
Vaida Skaisgirė
Vaida Skaisgirė / Organizatorių nuotr.

TV laidų filmavimai, susitikimai su partneriais, įvairių projektų organizavimas ir įgyvendinimas – tokia yra Vaidos kasdienybė. O kur dar rūpesčiai namuose ir į pirmą klasę jau pradėjęs eiti sūnus Atas, jo namų darbai, būreliai, pirmieji pasirodymai mokykloje. Su tokiomis užduotimis susiduria kone kiekviena moteris, derinanti motinystę su intensyviu darbu.

„Darbinius iššūkius tvarkau su savo patikima ir atsidavusia komanda, o vaiko kasdienybės ritualus dalinamės kartu su Ato tėčiu. Kaip bebūtų, mano kasdienybę lydi nesibaigiantys darbai, pareigos, gyvenimiški iššūkiai. Vieni galbūt labiau pastebimi aplinkiniams, kiti – sprendžiami už uždarų namų durų. Vienaip ar kitaip, nuolatinė įtampa ir stresas kartu su pervargimu atneša nelaukiamus negalavimus, o kuomet jie ateina, prasideda tikrosios nelaimės. Liūdna, kuomet savo sveikata imame rūpintis tik tuomet, kai jau susergame. Juk užtektų kelių mažų veiksmų, kad to išvengtume“, – pasakoja Vaida.

Tarp Vaidos prodiuserinės kompanijos „TV Topas“ kuriamų projektų – jau septintą sezoną skaičiuojanti medicinos laida „Sveikatos medis“. Moteris pasakoja, jog kurdama tokio pobūdžio projektą ir pati ėmė atidžiaus rūpintis savo ir artimųjų sveikata.

„Kai prieš kelerius metus kartu su gydytoja Irena Pivoriūniene ėmėme kurti šį projektą, man atrodė, jog mano sveikata yra amžina. Tačiau įtemptas gyvenimo tempas bėgant metams paliko pėdsakus, ėmiau vis dažniau susimąstyti, ką darau ne taip. Džiaugiuosi, jog mūsų laida sveikatos klausimais ugdo ir šviečia ne tik žiūrovus, bet ir mus pačius, kuriančius šią laidą. Ėmiau visai kitaip žiūrėti į savo sveikatą“, – pasakoja prodiuserė.

Tad norėdama ne tik nuo visko atsipūsti, bet ir sustiprinti sveikatą, Vaida kartu su artimiausiais šeimos nariais nusprendė savaitgalį praleisti Druskininkuose.

„Man jau 29-eri, bet aš vis dar mokausi adekvačiai skirti laiko poilsiui. Kaip kartais sakau, esu darbinis arklys – galiu arti tol, kol visai nenusivarau nuo kojų. Tai tikriausiai paveldėjau iš mamos – ji visą gyvenimą daug dirbo, siekė karjeros, vis stokodavo laiko sau, kol jos kūnas nepradėjo skambinti pavojaus varpais. Tad nelaukdami rytojaus, kuris niekada neateina, visa šeima ėmėm ir sumąstėm turiningą, poilsinę išvyką į Druskininkus“, – pasakoja moteris.

Pramogų ir naujų įspūdžių netruko ne tik jai, bet ir jos sūnui Atui. Šeimyna pasikeisdami mėgavosi procedūromis sanatorijoje, berniukas išbandė vandens pramogas, žaidė stalo futbolą, biliardą, smiginį ir net įveikė senelį stalo teniso varžybose.

„Mūsų šeimos ryšys – labai tvirtas, labai mėgstame kartu leisti laiką. Nesvarbu, kiek darbų beturėčiau ar kokia diena užimta bebūtų, kone kasdien susiskambinam su tėvais, pasikalbam. Nieko nėra brangesnio už šeimą, susietą tvirtu ryšiu ir meile, o dar kai kartu praleistas laikas toks kokybiškas ir naudingas, kaip kad besiilsint drauge sanatorijoje, tai beveik nieko gyvenime ir netrūksta“, – šypsosi moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius