-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaidos ir Rolando Skaisgirių santuoka išbandymų neatlaikė: teismą pasiekė poros skyrybų prašymas

Pastaruoju metu tai pykęsi, tai vėl kartu laiką leidę ir taip kalbas apie galimą susitaikymą kurstę prodiuseris Rolandas Skaisgirys ir televizijos laidų vedėja Vaida Skaisgirė vis dėlto galiausiai nutarė oficialiai sukti skirtingais keliais.
Vaida Skaisgirė ir Rolandas Skaisgiris
Vaida Skaisgirė ir Rolandas Skaisgiris / 15min ir „Holigans“ nuotr.

Vilniaus miesto apylinkės teismą jau pasiekė poros skyrybų prašymas.

Žinią apie besitęsiantį oficialų skyrybų procesą V.Skaisgirė patvirtino ir 15min, tačiau plačiau komentuoti situacijos nepanoro.

„Taip, nėra ką čia slėpti“, – tepasakė ji.

Kalbos apie Vaidos ir Rolando Skaisgirių skyrybas pasklido dar 2017-ųjų spalį. Tuomet pirmą kartą prabilta, kad po ketverių metų santuokos pora gyvena atskirai.

Tiesa, praėjus pusmečiui po šio išbandymo, 2018-ųjų pavasarį, pora kartu su jųdviejų sūnumi visi kartu keliavo į Italiją. Paklausti, ar tai reiškia, kad šeimai pavyko ištverti sunkumus, komentuoti atsisakė.

2019-ųjų gegužės mėnesį Vaida Skaisgirė savo feisbuke kreipėsi į buvusį sutuoktinį, teigdama, kad jis bandė su ja susidoroti, norėjo neleisti matytis su vaiku, prakalbo apie grasinimus.

Tąkart susisiekus su R.Skaisgiriu ir paklausus, ar V.Skaisgirės jam mesti kaltinimai yra tiesa, šis nuo konkretaus atsakymo išsisukinėjo, tačiau pabrėžė, kad į visus klausimus bus atsakyta pasirodysiančiame vaizdo įraše.

Pasirodęs minėtas kurtasis R.Skaisgirio miniserialas pasakojo apie neištikimą veikėją Skaistę, o pagrindinis personažas Girius buvo vaizduojamas kaip vargšas vyras, užgožtas principingai įžūlios žmonos. Sudėjus šių veikėjų vardus galime įžvelgti paslėptą paralelę – Skaisgiris.

Vis dėlto kiek vėliau pora vėl drauge atostogavo Danijoje, taip užmindama mįslę apie galimą susitaikymą.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaida ir Rolandas Skaisgiriai atvyko į Kijevą
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vaida ir Rolandas Skaisgiriai atvyko į Kijevą

Tačiau rugsėjį kalbinta V.Skaisgirė interviu 15min sakė su Rolandu nebegyvenanti jau kuris laikas.

Moteris užsiminė, kad žiniasklaidai daugybę klausimų kėlusios jųdviejų atostogos buvo ne romantiškų santykių atnaujinimas, o bandymas išlaikyti racionalius santykius dėl sūnaus.

Ji džiaugiasi su Rolandu laiku supratusi, kad dėl sūnaus reikia atskirti vyro ir žmonos bei tėčio ir mamos santykius.

„Juokiuosi, kad mūsų su Rolandu santykiai – kaip lietuviški orai: po giedros kyla audra, po jos – pragiedruliai ir vėl audra, o kartais – ir visas uraganas“, – juokėsi moteris ir pridūrė, kad tarp jų su vyru viskas vystysis taip, kaip ir turi būti.

„Nežinia, kaip viskas bus toliau (ir vėl kartoju tą patį „nežinau“), bet šiandien mes kalbamės, susikalbame, diskutuojame. Nurimus audroms pagaliau galima į viską pažvelgti šaltesniu protu“, – interviu tąkart kalbėjo V.Skaisgirė.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Rolandas ir Vaida Skaisgiriai
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Rolandas ir Vaida Skaisgiriai

15min primena, kad Vaida Poderytė ir Rolandas Skaisgirys, kaip pora, pirmą kartą viešai pasirodė 2011-ųjų rugpjūtį, „Eurobasket 2011“ atidaryme.

Po metų, 2012 metų rugsėjį, Rolandas savo mylimajai įteikė sužadėtuvių žiedą su deimantu. Pirmagimio besilaukusi Vaida tuomet tikino, kad jų sužadėtuvės įvyko ne iš reikalo, o iš meilės. 2013 metų pradžioje porai gimė sūnus Atas.

2013 metų liepą Vaida ir Rolandas susituokė Barbadose, vėliau santuoką įteisino ir Lietuvoje. Ši santuoka Vaidai – pirmoji, o Rolandui – antroji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius