Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vaida Skaisgirė susituokė su mylimuoju Elvinu: vestuves iškėlė Italijoje

Liepos 29-ąją televizijos prodiuserė Vaida Skaisgirė mylimajam Elvinui lemtingąjį „Taip!“ ištarė Italijoje. Pora susituokė jaukioje ceremonijoje Venecijos provincijoje.
Vaida Skaisgirė su mylimuoju Elvinu
Vaida Skaisgirė su mylimuoju Elvinu / Fotobanko ir socialinių tinklų nuotr.

Televizijos prodiuserė Vaida Skaisgirė vestuves su mylimuoju Elvinu iškėlė šiaurės Italijoje, kuri jau tapo kone antraisiais poros namais – šioje šalyje Vaidos vyras gyvena jau daug metų.

Poros meilės šventę paminėti į Miros mieste, Venecijos provincijoje esančią prabangią vilą iš Lietuvos atvyko ir būrys draugų. Bičiuliai lėktuvu į Veneciją atskrido likus kelioms dienoms iki puotos, kur kartu leido laisvalaikį, mėgavosi šiluma ir vienas kito draugija.

Į Veneciją likus kelioms dienoms atvyko ir floristas Mantas Petruškevičius, kuris įspūdingai papuošė „Franceshi“ vilą.

Džiaugsmingomis akimirkomis iš pasiruošimo vestuvėms ir pačios šventės V.Skaisgirė bei jos bičiuliai dalijosi socialiniuose tinkluose.

Po tuoktuvių Vaida pasirinko vyro pavardę. Ceremonijos svečiai sveikino žmona ir vyru tapusius Bernatavičius.

Kelias savaites prieš vestuves, Vaida kartu su būriu draugių trankiai atšventė mergvakarį Kroatijoje, Dubrovnike. Tąkart akimirkomis V.Skaisgirė gausiai dalijosi socialiniuose tinkluose ir sutiko jomis pasidalinti su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Nuo pat pirmos sekundės viskas buvo nepakartojama, labai smagu, jautru, gražu, linksma, o svarbiausia – tikra. Man net nepatogu dėl to, kiek jūs visko prigalvojot ir kiek padarėt ? Aš labai labai dėkinga už šitą ilgą mergvakario savaitgalį bei kiekvieną jūsų sukurtą akimirką. Ir, kas be ko, už mūsų ryšį!? Aš jus myliu“, – rašė V.Skaisgirė.

Kad V.Skaisgirės širdis užimta, paaiškėjo dar praėjusių metų pavasarį, o vasarą portalui Žmonės.lt televizijos prodiuserė patvirtino kalbas apie sužadėtuves su mylimuoju Elvinu. „Nėra ko slėpti“, – tąkart nedaugžodžiavo ji.

Vėliau Vaida pasidalijo naujienomis ir savo socialiniame tinkle.

„Aš pasakiau TAIP! Be jokios abejonės!“ – rašė ji, „Instagram“ paskyroje paviešinusi ir ant piršto sužibusio žiedo nuotrauką.

Vaida Skaisgirė su išrinktuoju Elvinu susipažino socialinių tinklų dėka. Moteris yra pasakojusi, kad lemtinga žinutė apvertė jos gyvenimą ir taip ji sutiko savo svajonių vyrą.

Per televiziją pamatęs Vaidos interviu apie skyrybas, Elvinas jai išdrįso parašyti žinutę, kuri patraukė prodiuserės dėmesį. Nors dažniausiai į gautus gerbėjų laiškus neatrašydavo, tąkart viskas buvo kitaip. V.Skaisgirė yra minėjusi, kad iki šiol pati nežino, kodėl atsakė į nepažįstamojo Elvino žinutę, tačiau būtent nuo jos ir prasidėjo jų meilės istorija.

„Džiaugiuosi, kad man pavyko rasti tokį partnerį, su kuriuo jaučiuosi visavertė ir kaip moteris, ir kaip asmenybė“, – žurnalui „Ji“ yra sakiusi V.Skaisgirė.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius