-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasha laiką Graikijoje leidžia su buvusiu vyru: kalbų apie susitaikymą nei tvirtina, nei neigia

Prieš daugiau nei keturis mėnesius oficialiai išsiskyrę dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (24) ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas (27) naujausiomis nuotraukomis socialiniuose tinkluose užminė tikrą mįslę. Kai kurie internautai netgi ėmė spėlioti – galbūt buvę sutuoktiniai, šiuo metu kartu leidžiantys laiką Graikijoje, vienas kitam vėl puoselėja šiltus jausmus?
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas / Teodoro Biliūno ir asmeninio albumo nuotr.

Pastarosiomis dienomis Gabrielė su savo ir Ronaldo dukrele Adrija vieši saulėtame krašte.

„Mano mylima Graikija. Kiekvieną kartą čia sugrįžus pakartoju garsiai, kad man be proto gera... Nors ir šį kartą ne į Salonikus, kurie man kaip antri namai, bet jausmas apima toks pats geras.

Galbūt todėl, kad man Graikija siejasi su daug pirmų kartų? Niekad iš čia nesinori išvykti, o ypač atėjus šaltam sezonui. Saulėti linkėjimai“, – rašė Vasha savo instagramo anketoje.

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha

Būtent Graikijoje šiuo metu ir žaidžia jos buvęs sutuoktinis R.Rutkauskas – neseniai jis nutarė tęsti karjerą šioje šalyje ir pasirašė sutartį su Koroivos „Amaliadas“ komanda.

Atrodytų, nieko keisto, kad Gabrielė su dukra lankosi pas buvusį vyrą – tai puiki galimybė Adrijai pabūti su tėčiu.

Vis dėlto ne vienas ėmė spėlioti, ar tik nebus atšilę jausmai ir tarp pačių Gabrielės ir Ronaldo. Šias kalbas išprovokavo ir kai kurie kadrai, kuriuos buvę sutuoktiniai paskelbė internete.

Vienoje iš asmenukių, kurią į instagramą įkėlė Ronaldas, vyras užfiksuotas kartu su Gabriele. Negana to, nuotrauką lydėjo prierašas: „Aš su žmona čia.“

Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Asmeninio albumo nuotr./Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas

Tačiau tai dar ne viskas – akylesni sekėjai pastebėjo, kad instagrame vėl galima išvysti bendras Vashos ir R.Rutkausko nuotraukas, kurias dar visai neseniai atlikėja buvo užslaptinusi.

Vienos gerbėjos paklausta apie galimą susitaikymą atlikėja nedaugžodžiavo: „Mes nebuvome susipykę.“

Pasitikslinus, ar ji su Ronaldu vėl pora, Gabrielė teatsakė: „Koks kieno reikalas?“

15min susisiekus su G.Rutkauskiene-Vasha, ši kalbų apie galbūt vėl pasikeitusius jos ir Ronaldo jausmus taip pat nei patvirtino, nei paneigė.

„Galiu pakomentuoti tik tiek, kad mėgaujamės geru oru ir suteikiu galimybę vaikui leisti laiką su tėčiu“, – 15min teigė Vasha, nepanorusi plėstis apie tai, kas šiuo metu vyksta jos asmeniniame gyvenime.

Gabrielės Rutkauskienės-Vashos viešnagės Graikijoje akimirkos – galerijoje:

Vis dėlto vos prieš kelis mėnesius moteris pirmą kartą atvirai prabilo apie tai, kas sugriovė jos ir vyro santuoką. Laidai „Nuo... Iki...“ Gabrielė prisipažino, kad sutuoktinis buvo jai neištikimas.

„Skyrybos įvyko ne dėl mano kaltės. Prieš kokius šešis mėnesius sužinojau, kad vis dėlto mano vyras jau vasarą turėjo kitą, su kuria leido laiką. Iškart po vestuvių“, – LNK laidai sakė Gabrielė.

Atlikėja teigė, kad iki vestuvių viskas buvo gerai, tačiau iškart po jų vyras pasakė, kad jos nemyli.

Kiek anksčiau 15min susisiekė ir su Ronaldu, tačiau papasakoti savo versijos jis nesutiko.

15min primena, kad dainininkės Gabrielės Rutkauskienės-Vashos ir krepšininko Ronaldo Rutkausko santuoką teismas nutraukė 2019-ųjų gegužę.

Santuoką jiedu slapčia buvo įregistravę dar 2016-ųjų rugpjūtį, po kelių mėnesių sutuoktiniams gimė dukra Adrija. Vestuvių puotą pora iškėlė tik po dvejų metų – 2018-ųjų birželį. Vis dėlto jau netrukus pasirodė kalbos apie jųdviejų santykių krizę, kurios po kurio laiko ir pasitvirtino.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vasha pirmąkart atvirai apie skyrybas: „Iškart po vestuvių vyras pasakė, kad manęs nemyli“

TAIP PAT SKAITYKITE: Vos išsiskyrusi Vasha – atvirai apie santuokos griūtį: „Viskas pasikeitė vyrui grįžus iš bernvakario“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius