Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vos išsiskyrusi Vasha – atvirai apie santuokos griūtį: „Viskas pasikeitė vyrui grįžus iš bernvakario“

Dainininkė Gabrielė Rutkauskienė-Vasha (24) pastaruoju metu išgyveno nelengvą skyrybų etapą su krepšininku Ronaldu Rutkausku (27), tašką jų santuokoje jau padėjo ir teismas. Ne vienas stebėjosi, kodėl pora nutarė pasukti skirtingais keliais. Dabar Vasha atvirauja, kad vyras pasikeitė po bernvakario – tada jų santykiai ėmė vis labiau prastėti.
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Teismas G.Rutkauskienės-Vashos ir R.Rutkausko prašymą skirtis patenkino prieš savaitę. Iki šiol atlikėja skyrybų tema nebuvo itin kalbi, tačiau neseniai apie tai plačiau prabilo LNK pokalbių laidoje „Yra, kaip yra“, kurioje diskutuota apie bernvakarių šventimą Ukrainoje.

Būtent Odesoje savo bernvakarį šventė ir Vashos sutuoktinis. Vestuvės įvyko, tačiau pora jau nebegyvena kartu. Laidos vedėjos paklausta, ar galėjo jų santykių griūčiai įtakos turėti minėtas bernvakaris, Vasha pripažino, kad iš jo Ronaldas iš tiesų grįžo pasikeitęs.

„Labai norėčiau tikėti, kad ne, bet kai pasiklausai, kas ten vyksta, širdelė sako gal kiek kitaip. Kada sužinojau, kad vyras bernvakario vyksta švęsti į Ukrainą, kažkaip to nesureikšminau, nes pasitikėjau, o ir nieko blogo apie tuos bernvakarius nebuvo girdėjusi.

Tačiau mano naivumas, nuoširdumas ir pasitikėjimas turbūt yra aukščiau visko, ir vyrui grįžus iš Odesos daug kas pasikeitė. Pasikeitė elementarus bendravimas. Negaliu sakyti, kad jis ten kažką padarė, gal čia tik sutapimas, bet manau, kad būtent bernvakaris Odesoje turėjo įtakos. Tarp mūsų atsirado atstumas“, – atviravo po daugiau nei trejų civilinės santuokos metų su vyru išsiskyrusi Vasha.

Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gabrielė Grygolaitytė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas
Teodoro Biliūno/Žmonės.lt nuotr./Gabrielė Grygolaitytė-Vasha ir Ronaldas Rutkauskas

Ji pridūrė žinanti, kad vyrui pasukus į kairę, santykiai griūna, o ir ištikimų vyrų šiais laikais nėra tiek daug. „Nenoriu kalbėti konkrečiai apie Ronaldą, bet esu girdėjusi, kai kai vyras paragauja kitos moters, savos jam jau nebesinori. Jaunimas mėgsta vakarėlius, gražias moteris aplink. Dabar taip yra – vienetai vyrų, kurie elgiasi kitaip“, – savo nuomonę išsakė atlikėja.

Vasha prisiminė, kad sužinojęs, kur Ronaldas vyksta švęsti bernvakario, jos dėdė ją iškart įspėjo: „Dėdė klausė – tu žinai, kur tu jį išleidi? O aš pasitikėjau, nesupratau, kodėl turėčiau neleisti, juk varo su bernais, susiplanavo.“

Gabrielė su Ronaldu pora tapo 2015-ųjų vasarą. 2016-aisiais jie įteisino civilinę santuoką, o 2018-aisiais – ir bažnytinę. Ar anksčiau buvo minčių, kad kažkas ne taip? „Iki vestuvių viskas buvo gerai, viskas pasikeitė tik po jų, po bernvakario“, – atskleidė Vasha.

Atlikėja pati iki galo nesupranta, kodėl taip įvyko. Tačiau ji spėja, kad skyrybas galėjo lemti ir vyro požiūris.

„Gal vyrai jaučiasi viską pilnai pasiekę, padarę tai, ką turėjo padaryti. Pavyzdžiui, sakoma, kad vyras turi susilaukti sūnaus, pastatyti namą ir pasodinti medį. Tai gal vyrai tiesiog taip ir galvoja – jau vedžiau, viską padariau, ir laisvas“, – svarstė Vasha.

Moteris neslepia, kad skyrybas išgyveno sunkiai. Tačiau džiaugiasi, kad buvo kas padėjo atsitiesti – tai mama Viktorija Mauručaitė, geriausia draugė, knygos ir nauja veikla.

Vasha kartu su drauge Gabriele Juškėnaite turi prekinį ženklą „Double G“ – kuria vardinę kosmetiką ir drabužių kolekciją. „Man visi taip ir sakė – veik, kažką daryk, užsimirši ir viskas bus gerai“, – laidoje „Yra, kaip yra“ kalbėjo Vasha.

Asmeninė nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės
Asmeninė nuotr./Gabrielės ir Ronaldo Rutkauskų vestuvės

15min primena, kad gegužės 23-ąją teismas patvirtino Gabrielės Rutkauskienės-Vashos ir Ronaldo Rutkausko prašymą skirtis. Pora gali persigalvoti per mėnesį – jei prašymo neatsiims, jųdviejų santuoka bus galutinai nutraukta.

Pirmosios kalbos apie porą ištikusią krizę pasirodė šių metų vasarį. Vis dėlto tąkart Gabrielė informaciją apie skyrybas 15min griežtai neigė, bet po kurio laiko vis dėlto pripažino, kad nebebendrauja su sutuoktiniu.

Poros santykiai nuo pat pradžių buvo kiek kitokie – iš pradžių nėštumas, tuomet civilinė santuoka, o galiausiai sužadėtuvės.

2018-ųjų vasarą Gabrielė Rutkauskienė-Vasha ir krepšininkas Ronaldas Rutkauskas iškėlė ištaigingą vestuvių puotą. Tačiau netrukus pasirodė kalbos, kad porą ištiko santykių krizė.

Gabrielė ir Ronaldas santuoką slapčia įregistravo dar 2016-ųjų rugpjūtį, po kelių mėnesių – spalį – gimė dukra Adrija. Vestuvių puotą pora iškėlė tik po dvejų metų – 2018-ųjų birželį. Praėjusių metų rudenį judviejų dukrai suėjo dveji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Gabrielė Rutkauskienė-Vasha atvira – nebendrauja su sutuoktiniu: „Skirtumai išryškėjo po vestuvių“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius