-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vidaus reikalų ministrei nemalonią išdaigą iškrėtė apranga: internautai to nepraleido pro akis

Ketvirtadienį Vyriausybėje surengtoje spaudos konferencijoje Ritos Tamašunienės pranešimas apie COVID-19 situaciją šalyje ir sprendimus gerokai nublanko prieš jos aprangą. Internautai stebėjosi, ar vidaus reikalų ministrė iš tiesų pasirodė su palaidine, atidengusia jos pilvą, o galbūt kameros užfiksavo tik kūno spalvos diržą.
Rita Tamašunienė
Rita Tamašunienė / Stop kadras

Per karantiną lietuviai jau įprato bene kiekvieną dieną klausytis spaudos konferencijų, kuriose pateikiama naujausia informacija apie koronaviruso sukeltos pandemijos padarinius Lietuvoje ir ateities perspektyvas. Ketvirtadienį surengta spaudos konferencija turėjo niekuo neišsiskirti iš kitų.

Pirmoji kalbėjo vidaus reikalų ministrė, vėliau žinias pateikė Valstybės sienos apsaugos tarnybos vadas, generolas Rustamas Liubajevas.

Pristačius visą spaudos konferencijos darbotvarkę, kamera nukrypo į Ritą Tamašunienę. Ministrė buvo apsirengusi klasikiniu baltu švarku ir tokios pačios spalvos palaidine, o jos kaklą puošė karoliai.

Spaudos konferenciją galite žiūrėti čia:

VIDEO: Iš Vyriausybės: R.Tamašunienė apie COVID-19 situaciją šalyje ir sprendimus

Neilgai trukus po naujienų portaluose transliuotais vaizdo įrašais pasipylė akylesnių internautų komentarai. Tiesioginę transliaciją stebėję žmonės pamatė, kad R.Tamašunienės palaidinė yra per trumpa ir atidengia pilvą. Užvirė diskusijos, buvo stebimasi, kodėl vidaus reikalų ministrė pasirinko tokią aprangą, juokaujama, kad moteris išsipuošė tarsi eidama į naktinį klubą.

Tiesa, dalis žmonių vidaus reikalų ministrės stiliaus pasirinkimui buvo kiek atlaidesni. Jie spėliojo, kad R.Tamašunienė prie baltos aprangos priderino kūno spalvos diržą ar sijoną, kuris jai kalbant už tribūnos iškrėtė tikrą pokštą ir sukūrė nuogo pilvo iliuziją.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rita Tamašunienė
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Rita Tamašunienė

Kiek vėliau su 15min susisiekusi Ritos Tamašunienės atstovė spaudai patvirtino, kad vidaus reikalų ministrė ketvirtadienio spaudos konferencijoje tebuvo pasipuošusi kūno spalvos sijonu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius