Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija ir Kęstutis Arlauskai sulaukė šeimos pagausėjimo: sūnui suteikė hebrajišką vardą

„Pinup Girls“ narės Viktorijos Arlauskienės ir jos vyro Kęstučio Arlausko šeimą aplankė gandrai. 2018 metų vasarą vestuvinius aukso žiedus sumainę sutuoktiniai jau sūpuoja pirmagimį.
Viktorija ir Kęstutis Arlauskai
Viktorija ir Kęstutis Arlauskai / Monikos Dovidaitės nuotr.

Džiugia žinia Viktorija pasidalijo instagrame.

„Labas, mano vardas Elijus. Atkeliavau į šį pasaulį liepos 8 d. labai laimingas“, – rašė Viktorija socialiniuose tinkluose.

Anksčiau Viktorija 15min yra pasakojusi, kad jos ir Kęstučio gyvenime viskas vyksta tarsi pagal planą, tiksliau, kas pusmetį. Susižadėję per 2017-ųjų Kalėdas, jiedu po pusmečio vienas kitam prisiekė amžiną meilę, o prabėgus šešiems mėnesiams sužinojo, kad jų šeimą papildys atžala.

„Jaučiamės puikiai, tą jausmą sunku apibūdinti. Jau dabar apsipratome su mintimi, kad netrukus būsime trise, tad emocijos šiek tiek nuslūgo. Bet viską planavome, apie tai esu sakiusi ir anksčiau. Pirmiausia norėjau vestuvių, tada vaikų. Džiaugiamės, kad viskas vyksta taip, kaip norėjome“, – 15min neslėpdama džiaugsmo pasakojo Viktorija.

Dainininkė sako, kad džiugią žinią sužinojo kartu su sutuoktiniu Kęstučiu. Jokios staigmenos ji vyrui nebuvo paruošusi: „Vyras labai džiaugėsi, nepranešiau to kaip nors specialiai, jokių staigmenų nedariau. Viską abu kartu pas gydytojus pamatėme ir sužinojome.“

15min primena, kad Viktorija ir Kęstutis savo dvejų metų draugystės sukaktį atšventė šių metų sausio gale. Ypatinga proga V.Arlauskienė savo vyrui įteikė išskirtinę dovaną – pati nutapė jųdviejų portretą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius