-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinui Tratui – kartūs buvusios mylimosios žodžiai: apie santykius, vaidmenį filme ir dukrą

Praėjusią savaitę aktorius Žilvinas Tratas patvirtino, kad nutrūko jo santykiai su buvusia Rusijos oligarcho žmona Julija Lubičanskaja, su kuria susilaukė dukrelės. Tik išsamesnių atsakymų, kodėl išsiskyrė poros keliai, Ž.Tratas nepateikė. Visgi aktoriaus tylos įžadus nutraukė pati Julija, nepagailėjusi skaudžių žodžių. Anot jos, už paskutinį vaidmenį Žilvinas taip pat turėtų dėkoti būtent jai.
Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja
Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kone prieš savaitę Žilvinas Tratas atskleidė nebeturįs įsipareigojimų santykių srityje. „Žmonos aš neturiu, ne. Esu laisvas kaip paukštis“, – prieš pat filmo „3 sekundės“, kuriame aktorius vaidino krepšinio legendą Modestą Paulauską, sakė Žilvinas Tratas.

Tąkart 15min paklausus, kaip pora ruošiasi skirstytis dukrelės globą, Ž.Tratas mąstė pozityviai: „Tik žinau, kad viskas bus labai gerai.“

Visgi J.Lubičanskaja santykių klausimu buvo žymiai atviresnė. Ji Žilvinui Tratui nepagailėjo skaudžių žodžių, taip pat patikino, būtent jai reikėtų dėkoti už vaidmenį filme. Paviešintame komentare moteris taip pat prabilo apie abiejų dukrelę.

„Draugai, jūs mane užvertėte klausimais apie Jamesą (Žilviną Tratą). Net Lietuvos žurnalistai prašo manęs pakomentuoti. Aš suprantu, kad kartu su filmo pasirodymu, visais interviu, kuriuos jis dalija, dėmesys jo personai išaugo.

Atsakysiu visiems dabar iš karto, kad po to nereikėtų grįžti prie šios temos. Aš nebendrauju su Jamesu, nes šalia savęs turėti tokį depresuotą, savimi patenkintą egoistą, labai mažas malonumas. Tik lieka mįslė, kaip ribas peržengiantis egoizmas gali derėti su nesuskaičiuojamu skaičiumi kompleksu.

„Instagram“ nuotr./Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja
„Instagram“ nuotr./Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja

Eikvoti savo gyvenimą, jog nuolat kelčiau savivertę žmogaus, kuris mano, kad gyvenimas yra purvas, man tikrai neįdomu. Aš ir taip dėl to praradau daug laiko.

Netgi šitas filmas, kuriuo jis dabar didžiuojasi, jo gyvenime atsirado mano dėka. Man kainavo labai daug jėgų įkalbėti jį nusifilmuoti, o dabar jis pagavo žvaigždę, įsijautė, kad yra didis aktorius, režisierius, scenaristas viename flakone, ir mano, kad dabar pasiūlymai pasipils tarsi iš gausybės rago.

Gaila, žinoma, jį nuvilti, tačiau vaidmenys, kuriems reikėtų aktorių su lietuvišku akcentu, mūsų kine pasitaiko retai.

Socialinių tinklų nuotr./Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja
Socialinių tinklų nuotr./Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja

Kalbant apie tėvo vaidmenį, tai čia visiška jo nesėkmė. Kai jo gyvenime atsirado Lukerija, jis sakė, kad ji jam tapo gyvenimo tikslu. Skamba visa tai, aišku, gražiai, bet kodėl tuomet nepasveikinus savo vaiko su Naujais metais.

Dar mane nustebino jo interviu, kur jis kalba, kad dabar yra laisvas kaip paukštis, lyg kažkas kažkada jį iš principo būtų laikęs. Iškreiptas realybės suvokimas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Savaitę Lietuvoje praleidusi Žilvino Trato mylimoji: „Ačiū šiai šaliai, kad tapo antraisiais namais“

Ačiū Dievui, turiu mylimą dukrą, be kurios neįsivaizduoju savo gyvenimo. Mano puikūs santykiai su jo mama ir sese. Jos labai myli Lukeriją ir visada mūsų laukia Vilniuje, kurį mes laikome savo antrais namais",– socialiniame tinkle viešai rašė moteris.

15min primena, kad Žilvinas Tratas savo romaną su gražuole ruse ilgą laiką slėpė. 2016-ųjų metų liepą porai gimė dukra. Tų pačių metų gruodį paaiškėjo, kas mergaitės motina – tai buvusi Rusijos oligarcho Nikolajaus Sarkisovo žmona Julija Lubičanskaja. Poros santykiai buvo audringi, Julija su Žilvinu skyrėsi ir taikėsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius