Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 04

Per Arianos Grande paramos koncertą Mančesteryje teroro akto aukoms surinkti milijonai

JAV popžvaigždė Ariana Grande (23 m.) tesėjo savo pažadą ir sekmadienio vakarą Mančesteryje surengė paramos koncertą „One Love Manchester“, kurio metu pasirodymus paruošė gausus būrys muzikos pasaulio žvaigždžių. Paramos koncerto metu per teroro aktą nukentėjusiems ir jų artimiesiems suaukoti milijonai.
Ariana Grande
Ariana Grande / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Paramos koncertas po įvykdytos 22 gyvybes nusinešusios sprogdintojo mirtininko atakos buvo skirtas Mančesterio teroro aukoms atminti.

Koncerto scenoje dainas teroro aukoms ir jų artimiesiems skyrė „Coldplay“, Justinas Bieberis, Miley Cyrus, Usheris, Robbie Williamsas, Katy Perry, Niallas Horanas, „The Black Eyed Peas“, Pharrellas Williamsas, Liamas Gallagheris, „Take That“, „Mumford and Sons“ ir „Little Mix“. Kelias dainas su Ariana Grande atliko ir jos mylimasis, reperis Macas Milleris.

Koncertą galite pažiūrėti štai čia:

VIDEO: #OneLoveManchester (Live)
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Koncertas „One Love Manchester“
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Koncertas „One Love Manchester“

Praėjus valandai nuo koncerto pradžios, scenoje pasirodė ir pati Ariana Grande. Ji vilkėjo baltą džemperį – jokių seksualių drabužių, jai įprastos sceninės aprangos. Savo pasirodymą ji pradėjo daina „Be Alright“.

Ariana Grande su grupe „The Black Eyed Peas“ atliko dainą „Where is the Love?“. Dainoje skamba žodžiai – „Žmonės žudo, žmonės miršta, vaikai sužeisti ir tu girdi juos verkiant.“ Per gegužės pabaigoje įvykusį teroro išpuolį Mančesteryje žuvo ir vaikų, tad šia daina buvo pagerbiamos ir mažosios aukos.

Koncertą užbaigė jaudinantis Arianos Grande pasirodymas, kai ji atliko klasika tapusią dainą „Somewhere Over the Rainbow“.

„Scanpix“/AP nuotr./Ariana Grande ir „The Black Eyed Peas“
„Scanpix“/AP nuotr./Ariana Grande ir „The Black Eyed Peas“
„Scanpix“/AP nuotr./Katy Perry
„Scanpix“/AP nuotr./Katy Perry

Bilietai į sekmadienio koncertą kainavo £40 (46 eur.) ir jie buvo išparduoti mažiau nei per 20 minučių pačią pirmąją pardavimo dieną ketvirtadienį, birželio 1-ąją.

3 valandas trukusio paramos koncerto gyvai klausėsi apie 50 tūkst. žmonių ir jo metu telefonu bei internetu buvo suaukota 2,35 mln. svarų sterlingų – visos lėšos skiriamos Didžiosios Britanijos Raudonajam kryžiui, specialiam „Mes mylime Mančesterį fondui“. Šis fondas iš viso jau yra surinkęs apie 10 mln. svarų sterlingų, kurie bus skiriami visiems per teroro aktą nukentėjusiems bei jų artimiesiems.

VIDEO: Mančesteryje Ariana Grande tesėjo pažadą ir surengė paramos koncertą

Visi atlikėjai, pasirodę sekmadienio vakarą paramos koncerte, dainavo be jokio honoraro.

Ariana Grande taip pat iš naujo perleido savo 2014-ųjų singlą „One Last Time“ kaip labdaros dainą, visos lėšos, gautos už dainos pardavimus, taip pat keliaus Raudonajam kryžiui.

Koncertas Mančesteryje surengtas praėjus vos dienai po Londoną sukrėtusių įvykių. Vėlų šeštadienio vakarą vietos laiku (ankstyvą sekmadienį Lietuvos laiku) centriniame Londone mikroautobusas rėžėsi į pėsčiuosius ir nesustodamas riedėjo iki Borou Marketo. Čia iš transporto priemonės išlipę ginkluoti asmenys puolė aplinkinius. Atvykę pareigūnai nukovė teroristus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Arianos Grande paramos koncerte Mančesteryje dainuos M.Cyrus, J.Bieberis, K.Perry ir kitos žvaigždės

Dainininkė buvo atšaukusi savo muzikinį turą po Europą, jį pratęsti žada birželio 7 dieną, kai planuojamas koncertas Paryžiaus arenoje „Bercy“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius