-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 05 03

Bruzgų šeima susivienijo gražiam tikslui: jaukia daina sveikina visas mamas

Šiuo laikotarpiu, kai apribotos galimybės susitikti, apkabinti savo mamas, Brūzgų šeima susivienija ir skiria naują dainą būtent joms. Dainos pavadinimas puikiai atskleidžia, kaip atlikėjai myli mamas – ogi „Stipriau nei kine“.
Jurgis Brūzga su šeima
Jurgis Brūzga su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

Visi dainos įrašai vyko nuotoliniu būdu, tai buvo nauja kūrybinė patirtis dainininkams. Muzikantai jungėsi iš skirtingų Lietuvos kampelių ir net užsienio. Vaizdo klipas buvo nufilmuotas sodyboje, kurioje šeima šiuo metu leidžia savo uždaras dienas.

Garso įrašų studija buvo įrengta miegamajame, filmavimo aikštelė virtuvėje bei valgomajame, minimaliomis techninėmis galimybėmis, bet noras kurti ir pasveikinti mamas nesulaiko jokie apribojimai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Akmėja Brūzgė ir Jurgis Brūzga
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Akmėja Brūzgė ir Jurgis Brūzga

Jurgis pasakoja, jog dainos dar neteko kurti bei įrašinėti miegamajame. „Smagu, jog dar yra pirmų kartų“, – sako jis. Teksto autorei Akmėjai dainos tekstas gimė spontaniškai, stengiantis prisiminti tikrą savo vaikystę ir tai, kas išnyra prisiminus mamą.

Daina pirmą kartą buvo pristatyta laidoje „Dainuokim kartu“, kurioje sulaukė žiūrovų palaikymo bei prašymų pasidalyti kūriniu tam, jog galėtų pasveikinti savo mamas. Brūzgai praneša besidžiaugiantys ir besitikintys, jog ši daina nudžiugins daugiau Lietuvos mamų.

Šeimos sveikinimo dainą galite pamatyti čia:

VIDEO: Stipriau nei Kine

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius