TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 07 16

Daina Bilevičiūtė pristato Anglijos pakrantėje filmuotą vaizdo klipą „Ach, kodėl?“: tapo undine

Originalią fotosesiją iš Anglijos pakrantės praėjusią savaitę pristačiusi Daina Bilevičiūtė savo gerbėjams turi naujienų. Dienos šviesą išvydo jos naujas kūrinys „Ach, kodėl?“.
Daina Bilevičiūtė
Daina Bilevičiūtė / „Rona Media“ nuotr.

Vokalo pedagogės ir dainininkės teigimu, „Ach, kodėl?“ – tai linksma vasariška daina apie meilę, apie moterį-undinę ir šimtus skirtingų moters atspalvių, o pats kūrinys apdainuoja moterį, kuri laukia vyro.

„Daina, muzika, nerealūs vaizdai, saulė, jūra – tai kelia nuotaiką ir skatina mylėti bei būti mylimam“, – sakė D.Bilevičiūtė.

Žiūrėkite ir vertinkite:

VIDEO: Daina Bilevičiūtė - Ach kodėl

Šiame vaizdo klipe, o ir 15min dar anksčiau pristatytoje fotosesijoje, Daina ir nusprendė įkūnyti moterį-undinę, taip pat – kitas vandens būtybes. Esą moteris ir vanduo – visais laikais buvo neatskiriama.

Šiai fotosesijai teko pasiruošti: visą mėnesį Dainai buvo kuriama speciali undinės uodega. Jos ilgis – 2,5 metro ir visą ją dengia daugiau nei tūkstantis gyvų gėlių žiedlapių. Dėl undinės įvaizdžio prireikė ir maždaug 15 kilogramų perlų, kuriais Daina fotosesijos metu papuošė dekoltė.

Pasak Dainos, filmuojant dainos „Ach, kodėl?“ vaizdo klipą, lauke plieskė 35 laispnių karštis, todėl filmavimo komandai kaip reikiant paplušėti – nepaisant to, kad veiksmas vyko priepakrantėje prie Juros periodo kranto esančios Dardl Doro arkos, dirbti tokiomis sąlygomis buvo nelengva.

Filmuojant klipe jai teko ne kartą persirengti – ir vakarine suknele į vandenį iki kaklo teko bristi, kai virto moterimi-žuvimi, ir moterimi-medūza pabūti. „Moterimi nėra būti lengva, ji susiduria su daug įvairių klausimų, o moterys turi kelias skirtingas puses – jas norėjau atskleisti“, – dar anksčiau 15min sakė ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Daina Bilevičiūtė virto undine: fotosesijai prireikė 2,5 metro gėlių uodegos ir 15 kg perlų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius