Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 21

Donaldo Trumpo jauniausia dukra Tiffany nesėkmingai bandė tapti popžvaigžde: pasiklausykite jos dainos

JAV prezidentu siekiančio tapti milijardieriaus Donaldo Trumpo (70 m.) jauniausia dukra Tiffany Trump (22 m.) antradienį per nacionalinį respublikonų suvažiavimą Klivlande sakė kalbą, kuria karštai palaikė tėvo kandidatūrą ir liaupsino jį kaip tik įmanydama. Po šios kalbos žiniasklaida iš karto ėmė narstyti merginos biografiją ir priminė, kad dar prieš keletą metų ji svajojo tapti popžvaigžde.
Donaldo Trumpo jauniausia dukra Tiffany Trump
Donaldo Trumpo jauniausia dukra Tiffany Trump / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Dar 2011-aisiais jaunoji Tiffany Trump, kuriai tuo metu buvo 17 metų, išleido savo debiutinį singlą „Like a Bird“.

Tačiau norint tapti popžvaigžde vien turtingo tėvelio nepakanka, būtinas ir balsas, kuriuo Tiffany, deja, negali pasigirti – klausant jos dainos net ir ne itin gerą klausą turintiesiems akivaizdu, kad jos balsas labai stipriai koreguotas kompiuteriu.

„Aš myliu muziką. Man ji visada buvo labai brangi ir tai yra didžiulė mano aistra, – 2011-aisiais apie savo kaip dainininkės karjeros galimybes Oprah Winfrey laidoje kalbėjo Tiffany Trump. – Dabar tai laikau labiau hobiu, bet pažiūrėsime, ar po kelerių metų aš iš tiesų norėsiu perkelti tai į kitą, profesionalų lygį, bet dabar mano prioritetas yra mokykla ir patekimas į gerą universitetą.“​

VIDEO: Tiffany Trump - Like A Bird (feat. Sprite & Logic)

Tiffany Trump yra vienintelė nekilnojamojo turto magnato Donaldo Trumpo ir antrosios jo žmonos Marlos Maples (52 m.) atžala. Su JAV televizijos aktore Donaldas Trumpas romaną užmezgė dar būdamas vedęs Ivaną Trump.

1993-iaisiais Marla Maples pagimdė Donaldo Trumpo dukrą ir po dviejų mėnesių jiedu atšoko vestuves. Tačiau santuoka nebuvo laiminga ir po ketverių metų jiedu nutarė skirtis. Oficialiai jų santuoka buvo nutraukta 1999-aisiais.

„Instagram“ nuotr./Donaldas Trumpas su dukra Tiffany
„Instagram“ nuotr./Donaldas Trumpas su dukra Tiffany

Tiffany buvo treji su puse, kai jos tėvai išsiskyrė, ir ji liko gyventi su motina saulėtoje Kalifornijoje, tačiau visą laiką palaikė itin artimus santykius su tėvu.

Šiais metais Tiffany Trump baigė sociologijos mokslus Pensilvanijos universitete – tame pačiame, kur išsilavinimą įgijo ir jos tėvas.

Ji yra atlikusi praktiką mados žurnale „Vogue“, keletą kartų žengė podiumu Niujorko mados savaitėje.

Žmonės.lt primena, kad Donaldas Trumpas su pirmąja žmona čekų modeliu Ivana Trump (67 m.) turi tris vaikus – sūnus Donaldą jaunesnįjį (38 m.) ir Ericą (32 m.) bei dukrą Ivanką (34 m.). Vyriausieji Donaldo Trumpo vaikai jam padovanojo jau aštuonis vaikaičius – penkias atžalas augina Donaldas jaunesnysis, ir tris – Ivanka.

„Scanpix“/AP nuotr./Tiffany Trump
„Scanpix“/AP nuotr./Tiffany Trump

Praėjus metams po skyrybų su Tiffany motina Marla Maples, milijardierius pradėjo susitikinėti su slovėnų modeliu Melania Knauss, kuri 2005-aisiais tapo trečiąja jo žmona ir, jeigu jos vyras šį rudenį laimės JAV prezidento rinkimus, taps pirmąja šalies ponia. Su ja Donaldas Trumpas susilaukė dar vieno vaiko – sūnaus Barrono (10 m.).

TAIP PAT SKAITYKITE: Skandalas: Donaldo Trumpo žmona Melania nuplagijavo Michelle Obamos kalbą?

AFP/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas su žmona Melania ir vaikais (iš kairės) Tiffany, Ericu, Ivanka ir Donaldu jaunesniuoju
AFP/„Scanpix“ nuotr./Donaldas Trumpas su žmona Melania ir vaikais (iš kairės) Tiffany, Ericu, Ivanka ir Donaldu jaunesniuoju

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius