-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 12 02

Grandiozinis SEL gimtadienis: Egio dėmesio sulaukė nusikaltėliai, konservatoriai ir komunistai

Šeštadienį Kauno „Žalgirio“ areną drebino grandiozinis 25-erių metų jubiliejų švenčiančios grupės SEL koncertas, į kurį pakviestas ribotas skaičius E.Dragūno kuriamos muzikos gerbėjų. Susirinkę Sel'o fanai scenoje, už Egio nugaros, išvydo 1,5 mln. eurų atsiėjusį titaninį robotą. Vaizdo projekcija siekė net trečiąjį arenos aukštą. Arenoje nugriaudėjo ir trumpi fejerverkai.
SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje
SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje / Indrės Pix/PROKADRAS nuotr.

„SEL gimtadienis Kaune – stambiausias visų laikų šou mūsų šalyje. Dvidešimtmečio šou. 25 metų įdirbio ir mūsų patirties rezultatas. Galiu garsiai pasakyti. Aš numeris 1 Lietuvoje. Ir tai įrodysiu Kaune. Duok žmonėms daug ir tu gausi atgal. Nusiteikite švęsti“, – ruošdamasis sudėtingiausiam savo koncertui istorijoje žadėjo nuo 15-ikos metų pramogų versle besisukantis Egidijus, pripažinęs, kad pinigų pasirodymams niekada negailėjo ir negailės.

Ir tą pažadą jis pildė šeštadienio vakarą.

Koncertą, anot Sel'o, pranokstantį bet kokį anksčiau regėtą, galėjo išvysti ribotas skaičius fanų. Kaune praeityje surinkęs rekordinę 22 tūkstančių gerbėjų armiją (visų laikų „Žalgirio“ arenos rekordas), šį kartą E.Dragūnas apsiribojo tik 15 tūkstančių klausytojų. Tai buvo būtina, norint įgyvendinti visus techninius šou elementus. Į 25-ojo gimtadienio koncertą dainininkas pakvietė ir globos namuose augančius vaikus – padovanojo kelis šimtus bilietų.

Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje

Koncertinę programą pradėjęs ne vienu iš savo puikiai pažįstamų hitų, Egidijus scenoje ėmė šokti kartu su robotu.

„Telefonus į šoną ir rankas į viršų. Aš jus jaučiu ir matau“, – pirmaisiais žodžiais į publiką kreipėsi Sel'as, vilkintis blizgiu juodu kostiumu.

Pritariančioji vokalistė Kamilė pasirodė vilkėdama futuristinį ryškiai šviečiantį „rūbą“. Daug garso ir daug šviesų. Tam pasitarnavo net ir arenos kubas, kuris koncertų metu įjungiamas itin retai. Bene pirmą kartą žiūrovai arenos viduje išvydo ir nedidelius pirotechninius fejerverkus, nušvietusius sceną. Vaizdą papildė dūmų bei ugnies patrankos.

„Kaip jūsų nuotaikos? Mano ir geros. Aš šiandien uždirbau daug pinigų. Kita mano daina skirta visoms buvusioms grupuotėms: „daktaram“, „daškiniam“, „gaidjurgiam“, „tulpiniam“ ir visom esančiom grupiruotėm: konservatoriams, komunistams ir kitiems pyd*****“, – publiką iš nuostabos šėlti privertė Sel'as.

VIDEO: Sel koncertas Kaune – Egidijus Dragūnas dedikavo dainą nusikaltėliams ir politikams

Dainą „Sparnai tavo sielai“ Egis traukė sėdėdamas ant scenos krašto. Fanai kiekvieną postą traukė kartu su juo.

„Šiandien turėčiau gerti šampaną. Bet man nereikia alkoholio, nes aš turiu gerą paną. Nereikia prisigerti, kad gyvenimas atrodytų gražesnis. Bet vis tiek šiandien prisigersiu. Gyvenimas tik vienas. Aš myliu gyvenimą“, – publika ir vėl suūžė.

Vienas hitas keitė kitą.

„Ramybė yra nuostabus dalykas. Ją galima nusipirkti už pinigus, žinojote?“, – pristatydamas kitą dainą, prasitarė Egidijus.

Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje
Indrės Pix/PROKADRAS nuotr./SEL 25-asis gimtadienis „Žalgirio“ arenoje

Ir suskambo „Lyja tegul lyja“. Pasipylė blizgučių konfeti. Gerbėjai traukė hitą taip garsiai, kaip gali. Visa arena jau stovėjo ant kojų.

Didžiulėje ekranų instaliacijoje judantį robotą keitė skrendantis drakonas. Karts nuo karto ekranuose pasimatydavo ir Sel'o veidas. Egis gerbėjams net pasiūlė: „10 eurų – ir nuotrauka su robotu jūsų“.

Muzika nutilo. Publika ėmė trypti kojomis, kviesdama garso ir šviesų karalių sugrįžti į sceną. Ir jis sugrįžo kūriniu „Ten, kažkur giliai“. Koncertą, trukusį beveik 2,5 val. Egis užbaigė itin energingai.

„Apgirtau nuo jūsų“, – prisipažino SEL žvaigždė.

VIDEO: SEL koncertas Kaune – daug garso ir šviesų

Netrukus E.Dragūnas pristatys naują kūrinį – duetą su Donatu Montvydu. Daina šiuo metu „apdorojama“ JAV. SEL lyderis siekia, kad per artimiausius kelis metus jo grupė būtų pakviesta į tarptautinius užsienio festivalius. Tačiau jis ištikimas lietuvių kalba kurtoms dainoms: „Jei „Rammstein“ gali visur koncertuoti vokiškai, tai SEL gali koncertuoti užsienyje lietuviškai. Mes tikrai turime ką parodyti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius