Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 07 12

Į Edo Sheerano koncertą Rygoje rinkosi spalvinga minia: suplūdo daugiau nei 50 tūkst. melomanų

Savo kalendoriuose visi Edo Sheerano gerbėjai jau seniai buvo pasižymėję svarbią datą – liepos 12-ąją. Į Latvijos sostinę Rygą šią dieną suplūdo daugiau nei 50 tūkst. gerbėjų. Čia jie dalijosi ne tik nuotaikingomis šypsenomis, bet ir išskirtiniu stiliumi.
Edo Sheerano koncerto dalyvės
Edo Sheerano koncerto dalyvės / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Edas Sheeranas – vienas sėkmingiausių visų laikų atlikėjų, kurio albumai, o ypač bilietų į koncertus pardavimai muša rekordą po rekordo. „Perfect“, „Shape of You“, „Thinking Out Loud“, „Photograph“, „Happier“, „The A Team“, „Dive“, „Castle on the Hill“, „Don't“, „Galway Girl“ ir kiti jo hitai tapo mylimiausiais milijonams klausytojų.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Žmonės renkasi į Edo Sheerano koncertą
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Žmonės renkasi į Edo Sheerano koncertą

Daugiau kaip 4 mln. žmonių jau apsilankė dabartinio turo „÷ Divide“ koncertuose, tad, be jokios abejonės, galima drąsiai teigti, kad šiandien E.Sheeranas yra numeris 1 pasaulio muzikos industrijoje.

Edo Sheerano koncerto dalyviai – galerijoje:

Koncerto nepraleido atlikėja Marija Grabštaitė. Ji teigė, kad apsilankyti Rygoje ją paskatino reklama. Nors, anot merginos, Edas Sheeranas nėra jos pačių mėgstamiausių dainininkų sąraše, kadangi koncertas vyksta netoli Lietuvos, ji kartu su draugais nusprendė penktadienį praleisti būtent čia.

Visgi nemažą kelią sukorusi mergina sakė koncerte labiausiai laukianti dainos, kurią Edas neseniai įrašė su Justinu Bieberiu. M.Grabštaitė 15min pridūrė, kad tokie koncertai ją labai motyvuoja ir skatina kurti naujas dainas.

Iš Kauno atvykusios lietuvės tikino, kad jas į koncertą atginė noras pamatyti savo mylimiausią atlikėją. Rygoje vyksiantis Edo pasirodymas – visai netoli gimtinės, tad kodėl gi nepraleidus puikaus penktadienio svečioje šalyje, svarstė viena mergina. Jos teigė, kad visada svajojo pamatyti tokį daugybę žmonių subūrusį koncertą. Anot lietuvių, garsiausiai jos dainuos E.Sheerano kūrinį „Beautiful People“ ir „I don't care“.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Žmonės renkasi į Edo Sheerano koncertą
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Žmonės renkasi į Edo Sheerano koncertą

Koncerte apsilankė ir iš Panevėžio atvykę vaikinai. 15min jie pasakojo, kad šiame minifestivalyje norėjo linksmai praleisti laiką, o ir jų gimtasis miestas netoli Latvijos. Lietuviai tikino po koncerto pasiliksiantys Rygoje ir toliau pratęsiantys savaitgalio pramogas.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Žmonės renkasi į Edo Sheerano koncertą
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Žmonės renkasi į Edo Sheerano koncertą

15min primena, kad liepos 12-osios koncertas Latvijoje tapo tikru festivaliu, kadangi prieš Edą Sheeraną scenoje pasirodė talentingas britų dainininkas James’as Bay’us („Hold Back the River“, „Let It Go“, „Scars“, „If You Ever Want To Be In Love“, „Best Fake Smile“) ir švedų pop sensacija Zara Larsson („Symphony“, „Lush Life“, „Uncover“, „Never Forget You“, „Ain't My Fault“, „I Would Like“, „So Good“, „This One's for You“, „Ruin My Life“).

Naujos kartos dainų kūrėjas Edas Sheeranas muzikos topuose dominuoja nuo pat pirmojo albumo išleidimo. Albumas „÷“, kurio pasaulyje parduota daugiau kaip 15,5 milijono kopijų, padovanojo mums tokius hitus kaip „Shape of You“ (trečias perkamiausias visų laikų singlas Jungtinėje Karalystėje ir klausomiausias visų laikų „Spotify“ kūrinys), „Castle on the Hill“, „Galway Girl“ ir 2017 m. Jungtinės Karalystės Kalėdų numeris 1 „Perfect“ bei vėliau pasirodęs „Happier“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius