-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 31

Kalnų parke susirinko britų žvaigždžių „Foals“ gerbėjai, tarp jų – ir garsenybės poromis

Pirmadienio vakarą melomanai rinkosi į sostinės Kalnų parką – pagaliau išaušo diena, kai britų rokeriai „Foals“ pasirodo Lietuvoje. Ištikimi „indie“ roko mylėtojų nekantriai laukė „Foals“ pasirodymo. Ir neveltui – garsieji oksfordiečiai 2015-aisiais pripažinti geriausia koncertine grupe.
Jolita Vaitkutė ir Silvestras Dikčius, Justinas Jarutis ir Justina Čėsnaitė-Jarutė, Saulius Urbonavičius-Samas ir Kristina Akramaitė
Jolita Vaitkutė ir Silvestras Dikčius, Justinas Jarutis ir Justina Čėsnaitė-Jarutė, Saulius Urbonavičius-Samas ir Kristina Akramaitė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Tarp gausybės grupės gerbėjų pirmadienio vakarą buvo galima išvysti ir žinomų žmonių su antrosiomis pusėmis. Į koncertą atvyko Grupės „Bix“ lyderis ir TV prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas su žmona Kristina Akramaite, „Freaks on Floor“ vokalistas Justinas Jarutis su Justina Čėsnaite-Jarute, menininkė Jolita Vaitkutė su Silvestru Dikčiumi, humoristas Paulius Ambrazevičius su sužadėtine Kristina Žalnieriūnaite ir daugelis kitų.

„Foals“ pasirodymas buvo numatytas 21:45 val., iki tol Vilniaus Kalnų parke susirinkę klausytojai nenuobodžiavo – grupę apšildė „Foals“ kūrybos įkvėptos grupės „ba.“ ir „Without Letters“.

„Tai neabejotinai svarbiausias „warm up“ pasirodymas mums“, – anksčiau yra sakęs „ba.“ lyderis Benas Aleksandravičius.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Indie“ roko karaliai „Foals“ pavergė minią: Kalnų parke užkūrė tikrą pirtį

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Prieš „Foals“ koncertą Kalnų parke – „ba.“ pasirodymas
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Prieš „Foals“ koncertą Kalnų parke – „ba.“ pasirodymas

Kai kovą buvo paskelbta, kad viena svarbiausių šiandienos britų roko grupių „Foals“ koncertuos Vilniuje, daug kas nepatikėjo. Pirmadienį jų svajonė tapo tikrove: Kijeve ir Maskvoje ką tik pasirodę, geriausia koncertine grupe pripažinti rokeriai buvo pasiryžę šėlti su tūkstančiais gerbėjais Kalnų parke.

Į koncertą atvykęs Saulius Urbonavičius-Samas 15min užtikrintai sakė, kad „Foals“ – viena geriausių roko grupių, kurie neabejotinai darys įtaką ateities muzikai.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Saulius Urbonavičius-Samas su Kristina
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Saulius Urbonavičius-Samas su Kristina

„Negalėjau praleisti tokios progos, nes jie man yra labai artimi kaip naujo roko skleidėjai. Nėra taip, kad mirčiau dėl jų, bet šios grupės klausausi nuo tada, kai tik pasirodė pirmieji jų gabalai. Aš labai vertinu tą, ką jie daro ir man energetiškai jie labai patinka. Be to, jie padarė gerą injekciją į šiek tiek apmirusią roko muziką“, – sakė S.Urbonavičius-Samas.

Tam pritaria ir Justinas Jarutis, kuris jau turėjo progą apsilankyti „Foals“ koncerte, tačiau tąsyk sutrukdė stiprus lietus.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Justinas Jarutis ir Justina Čėsnaitė-Jarutė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Justinas Jarutis ir Justina Čėsnaitė-Jarutė

„Foals“ klausau nuo pat pirmojo jų albumo, jie man be galo patinka. Esame buvę „Open'er“ festivalyje, kuriame jie grojo, tačiau buvome taip permirkę nuo lietaus ir sušalę, kad teko koncertą praleisti. Todėl džiaugiuosi, kad jie atvyko į Lietuvą“, – 15min sakė J.Jarutis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius