-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 26

Klaipėda sulaukė netikėtos Egidijaus Dragūno idėjos: jis nori remti vasaros estrados remontą

Grandiozinius koncertus Klaipėdoje jau tris kartus surengęs Egidijus Dragūnas, atrodo, čia turi ilgalaikių planų. Dainininkas miesto vadovybei siūlo savo lėšomis atlikti kai kuriuos Vasaros estrados atnaujinimo darbus. Kiek pinigų žada atseikėti, Selas neatvirauja, tik prasitaria, kad investuoti į estrados remontą jam apsimoka labiau, nei išsinuomojus teritoriją išlaidauti papildomai įrangai.
Egidijus Dragūnas pasiruošęs atriekti Klaipėdos vasaros estradai
Egidijus Dragūnas / L. Sėlenienės nuotr.

Mintis savo pinigais atlikti Vasaros estrados darbus E.Dragūnui kilo besiruošiant ateinančios vasaros koncertui.

Liepos 5  d. čia vėl nugriaudės apie 15 tūkstančių muzikos gerbėjų minią pritrauksiantis Selo koncertas. Egidijus Dragūnas neslepia, po tokių pasirodymų savo sąskaitą papildantis milžiniškomis sumomis, kurių dalį negaila atriekti ir labdarai.

Be to, Selas apskaičiavo, kad rengiant kasmetinius koncertus Klaipėdos vasaros estradoje galima ir sutaupyti. Pasirodo investuoti į estrados elektros tinklų atnaujinimą E.Dragūnui apsimoka labiau, nei susitemti papildomą elektros galią užtikrinančią aparatūra.

L. Sėlenienės nuotr./Savo planus Vasaros estradoje Egidijus Dragūnas pristatė Klaipėdos merui
L. Sėlenienės nuotr./Savo planus Vasaros estradoje Egidijus Dragūnas pristatė Klaipėdos merui

Toks Selo taupymo planas tinka ir Klaipėdos valdžiai. Ilgai neapsisrendusi, ką daryti – griauti, tvarkyti ar palikti likimo valioje, morališkai atgyvenusį pastatą – uostamiesčio valdžia pagaliau sulaukė fundatoriaus, kuris pasiryžęs gaivinti Vasaros estradą.

„Reikia sulaukti  aiškios koncepcijos, į ką investuoti. Yra kelios versijos, kaip tai gali atrodyti. Būtina palaukti miesto sprendimo, kas ten bus“, – apie planus pasakojo E.Dragūnas, ketvirtadienį į Klaipėdos savivaldybę atvykęs su mylimąja Eleonora Sebrova. Kaip žinia, Eleonora – klaipėdietė. 

Sprendimą, kaip atnaujinti Vasaros estradą, Klaipėdos savivaldybė planuoja priimti kovą. O Selas jau sparčiai pardavinėja bilietus į liepą vyksiantį savo koncertą. Atlikėjas tikina, kad į grandiozinį pasirodymą parduota jau 7 tūkst. bilietų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius