Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 03 24

Kotryna Juodzevičiūtė: „Neišsiuntėte į Kijevą atstovauti Lietuvai „Eurovizijoje“, išvažiavau pati“

Ukrainos sostinėje Kijeve kovo mėnesį vykusiame džiazo festivalyje „Jednist“ (Vienybė) Lietuvos jaunajai kartai atstovavo atlikėja Kotryna Juodzevičiūtė. „Renginyje dalyvavo nemažai žymių džiazo pasaulio prodiuserių, jau gavau porą intriguojančių pasiūlymų – emocijos veržiasi per kraštus, kai mane pastebi, pakviečia ir pasiūlo dalyvauti tarptautiniuose renginiuose“, – atviravo K.Juodzevičiūtė.
Kotryna Juodzevičiūtė Kijeve
Kotryna Juodzevičiūtė Kijeve / Asmeninė nuotr.

Dar vis negalinti atsigauti po šių metų nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos stiprių emocijų bangos, jaunosios kartos atlikėja sutiko pasidalinti mintimis su savo klausytojais.

„Eurovizijos“ konkurso maratonas taip įtraukė mane ir visą komandą į savo pinkles, kad visos mintys dienomis ir naktimis sukosi tik apie tai, kaip atiduoti dar daugiau savęs. Kiekvienas savo srities profesionalas, prisidėjęs prie mano pasirodymo organizavimo, mąstė, kaip dar labiau patobulinti scenografiją, choreografiją, aranžuotę, kūrinio pristatymą žiūrovui padaryti dar „skanesnį“.

Aš giliai širdyje tikiu, kad padarėme viską, kas tuo metu buvo mūsų galioje. Ambicijos užimti pirmą vietą, būti išrinkta geriausia ir turėti garbės atstovauti Lietuvai Kijeve buvo mūsų komandos tikslas, tikėjau mūsų jėgomis ir laukiau sėkmės; tačiau kai viskas baigėsi, jaučiausi tarsi tuščia. Reikės nemažai laiko atsigauti po didžiulės išgyvenimų ir emocijų dozės“, – pasakojo K.Juodzevičiūtė.

Asmeninė nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė
Asmeninė nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė

Paklausta, kaip „Eurovizija“ ir viešumas pakeitė 2015 metų geriausiu Lietuvos balsu pripažintos Kotrynos Juodzevičiūtės gyvenimą ir kokie yra jos artimiausi planai muzikos pasaulyje, stilingoji 17-metė intriguoja, kad išanalizavusi savo meninį pavidalą ir sielos gelmes, pagaliau žino, kuo nori būti scenoje.

„Paskendusi kūrybiniuose vandenyse, išsigryninau – kas aš esu ir kokia yra mano žinia žiūrovui“, – sakė atlikėja. Kotryna pusę lūpų prasitaria, kad kartu su prodiuseriais nežada nuleisti kartelės ir jau vizualizuoja būsimo turo idėjas bei gvildena netolimoje ateityje planuojamo albumo konceptą.

Mergina atviravo, kad iš Lietuvos prodiuserių jau sulaukė pasiūlymų dalyvauti įvairiuose šou didžiosiose arenose kartu su jau žinomais atlikėjais.

VIDEO: Kotryna Juodzevičiūtė - Love Shadow (finalas)

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ atrankos pažiba 17-metė Kotryna Juodzevičiūtė 15min studijoje atskleidė užkulisius

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius