Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 03 16

Sėkmingą albumo pristatymo turą SEL pratęs už Atlanto

Bilietai į SEL albumo „Aš kaip žąsis“ pristatymo turo koncertą Kauno sporto halėje kovo 18 dieną ištirpo lyg sniegas. Organizatoriai šiandien į prekybą paleidžia papildomus 200 bilietų. Net neabejojama, kad jie taip pat bus išgraibstyti, mat pasirodymas Kaune bus paskutinis SEL koncertas Lietuvoje iki pat vasaros, tačiau grupė pratęs koncertinį turą už Atlanto.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

E.Dragūnas ir jo grupės nariai lagaminus krovėsi ir prieš savaitę, Lietuvai svarbią dieną – Kovo 11-ąją, muzikantai savo naujausią albumą pristatė Airijos sostinėje Dubline. „Koncertas buvo sėkmingas, susirinko labai daug žmonių. Tikiuosi, kad taip šiltai būsiu sutiktas ir JAV, kur keliausim jau kovo pabaigoje“, – sakė D.Dragūnas.

SEL albumo „Aš kaip žąsis“ pristatymo koncertai vyks: kovo 26 d. Los Andžele, balandžio 1 d. Čikagoje ir balandžio 2 d. Niujorke.

Kaip jau buvo skelbta, už albumą „Aš kaip žąsis“ gautas pelnas skiriamas Vilniaus universitetinei vaikų ligoninei. Iš E.Dragūno fondo sąskaitos jau iškeliavo per 100 tūkst. litų – už juos buvo nupirkta  itin reikalingos modernios medicininės įrangos. Į šį fondą keliaus ir pelnas, gautas už gaivųjį gėrimą „SEL Dragoon“, kuris jau netrukus bus pradėtas gaminti masiškai. Beje, šis gėrimas kovo 13 d. buvo pristatytas Londone vykusioje tarptautinėje maisto ir gėrimų parodoje, kur sulaukė puikių įvertinimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius